Veseli_Ubica
Poznat
- Poruka
- 7.185
Na teshkim sam mukama dok krvlju zaradjeni kesh odvajam da bih kobajagi osvezio hardware mog compujtera ... 
dakle, nisam nimalo zahtevan korisnik, s vremena na vreme neka strategijica, pa sam se eto tek sad odluchio za upgrade (a proshlo je 2 god od zadnjeg
) Sad imam celeron 1,7 , asus P4B-266 plocu, gf4 mx440 i neki PQI ili NCP ram ...
- Hteo sam uzeti 512 MB rama, pa sam mislio da to bude kingstone .. ok ?
- Pa sam mislio da puknem josh neki evric i za shuntavu grafichku... 80 - 90 jevra... ali ne znam koju da uzmem... mislio sam 9550, pa overclock, ili mozda neshto drugo ...
P.S. znam da kupujem prilichno zastarele komponente, ali bolje niti mogu da kupim, a i nije mi neophodno....
Dajte mi vashe predloge... Hvala

dakle, nisam nimalo zahtevan korisnik, s vremena na vreme neka strategijica, pa sam se eto tek sad odluchio za upgrade (a proshlo je 2 god od zadnjeg

- Hteo sam uzeti 512 MB rama, pa sam mislio da to bude kingstone .. ok ?
- Pa sam mislio da puknem josh neki evric i za shuntavu grafichku... 80 - 90 jevra... ali ne znam koju da uzmem... mislio sam 9550, pa overclock, ili mozda neshto drugo ...
P.S. znam da kupujem prilichno zastarele komponente, ali bolje niti mogu da kupim, a i nije mi neophodno....
Dajte mi vashe predloge... Hvala