Imali i jedan dokaz da bog postoji

mangas:
U redu razumem .Ali jos uvek nam je potreban dokaz
ne duhovan (nije to neki dokaz)
barem jedan kamen gde stoji istina bilo sta

Odgovoriću ti citatom iz Biblije:

Jovan 20 glava:

24 A Toma, koji se zove Blizanac, jedan od dvanaestorice, ne beše onde sa njima kad dođe Isus.

25 A drugi mu učenici govorahu: Videsmo Gospoda. A on im reče: Dok ne vidim na rukama Njegovim rana od klina, i ne metnem prsta svog u rane od klina, i ne metnem ruke svoje u rebra Njegova, neću verovati.

26 I posle osam dana opet behu učenici Njegovi unutra, i Toma s njima. Dođe Isus kad behu vrata zatvorena, i stade među njima i reče: Mir vam.

27 Potom reče Tomi: Pruži prst svoj amo i vidi ruke moje; i pruži ruku svoju i metni u rebra moja, i ne budi neveran nego veran.

28 I odgovori Toma i reče Mu: Gospod moj i Bog moj.

29 Isus mu reče: Pošto me vide verovao si; blago onima koji ne videše i verovaše.

Kako neko može da tvrdi da Bog ne postoji.Pa tek i da se ne zna ni za jednu religiju na svijetu i slijepcu bi bilo jasno da on nije mogao nastati sam od sebe,slučajno il da smo svi mi posljedice slučaja ili majke prirode ko što neki tvrde,jer bi majka priroda našla načina da zakrpi svoje ozonske rupe ili da očisti zagađene rijeke ili....Pa zemlja je jedina planeta na kojoj postoji život,da je samo malo drukčiji ugao njenog nagiba sve bi se poremetilo,da je ozonski omotač samo malo tanji sunčevo bi zračenje spržilo sav živi svijet,pa smjena dana i noći.Pa kad se pođe od toga da je za jednu običnu dnk koja je matrica života potreban tačno određeni sklop aminokiselina,a koliko ih vala ima,da bi nastala jedna normalna ćelija....i sve ama baš sve sva priroda je tako skladno uređena a nemoguće je zaista da je to moglo samo od sebe da nastane.
Dalje religije,koje su porijeklom sa otprilike istog podneblja koji je u to vrijeme bio centar svijeta, nije slučajnost.Poslanici su dolazili svim narodima i svi su tvrdili jednu te istu stvar ISTINU da ima samo jedan Bog,živi i viječni koji je početak i kraj svega,koji nije rođen i nije nikoga rodio,ali ljudi du to mijenjali onako kako je to njima odgovaralo.Jedina vjera koja je do danas ostala nepromijenjena je Islam,koji je savršen i cjelokupan način ljudskog života i nema ama baš ni jednog aspekta ljudskog života koji on ne pokriva.A čovjeku je Bog podario razum da može da spozna istinu i da razluči pravo od krivog...
BOG POSTOJI

amina:
Kako neko može da tvrdi da Bog ne postoji.Pa tek i da se ne zna ni za jednu religiju na svijetu i slijepcu bi bilo jasno da on nije mogao nastati sam od sebe,slučajno il da smo svi mi posljedice slučaja ili majke prirode ko što neki tvrde,jer bi majka priroda našla načina da zakrpi svoje ozonske rupe ili da očisti zagađene rijeke ili....Pa zemlja je jedina planeta na kojoj postoji život,da je samo malo drukčiji ugao njenog nagiba sve bi se poremetilo,da je ozonski omotač samo malo tanji sunčevo bi zračenje spržilo sav živi svijet,pa smjena dana i noći.Pa kad se pođe od toga da je za jednu običnu dnk koja je matrica života potreban tačno određeni sklop aminokiselina,a koliko ih vala ima,da bi nastala jedna normalna ćelija....i sve ama baš sve sva priroda je tako skladno uređena a nemoguće je zaista da je to moglo samo od sebe da nastane.
Dalje religije,koje su porijeklom sa otprilike istog podneblja koji je u to vrijeme bio centar svijeta, nije slučajnost.Poslanici su dolazili svim narodima i svi su tvrdili jednu te istu stvar ISTINU da ima samo jedan Bog,živi i viječni koji je početak i kraj svega,koji nije rođen i nije nikoga rodio,ali ljudi du to mijenjali onako kako je to njima odgovaralo.Jedina vjera koja je do danas ostala nepromijenjena je Islam,koji je savršen i cjelokupan način ljudskog života i nema ama baš ni jednog aspekta ljudskog života koji on ne pokriva.A čovjeku je Bog podario razum da može da spozna istinu i da razluči pravo od krivog...
BOG POSTOJI

Ha,ha,ha a kako neko moze da tvrdi da Bog postoji???
Na osnovu nekih bajkovitih knjiga koje su pisali obicni ljudi!? Glupost.
Nema Boga,ziveo Boza!

O ovoj temi opste ne treba ni raspravljati. "Ukusi se razlikuju".
Ja licno mislim da postoji Svemoguci (e sad razlicite religije Ga razlicito nazivaju...).

Vera je bitan deo ljudskog zivljenja. A meni se cini da oni koji se na ovom topicu pitaju da li Bog postoji treba malo sebe da preispitaju...

Gde ces veci dokaz o stvaranju od polonijumovih oreola (polonijum je radioaktivni element koji emituje alfa cestice i tako ostavlja vidljiv trag) nadjenih u granitu,najlepsoj steni na kojoj inace leze kontinenti.

Da bi ovi oreoli(prstenovi),vidljivi samo pod mikroskopom ostavili trag u steni,ona bi morala da ocvrsne za manje od 3 minuta jer to je vreme poluraspada pomenutog polonijuma.To je nemoguce u usijanoj lavi.Dakle,pada u vodu hipoteza da se nasa planeta hladila milione,cak milijarde godina.

Ovo otkrice delo je dr Roberta Gentrija koji nedugo potom biva proteran sa univerziteta gde je radio.
Ovo otkrice evolucionisti su proglasili "malom misterijom" koja ce uskoro biti resena.Otada je proslo dve i po decenije.
Vise o ovome i brojnim drugim materijalnim dokazima u prilog stvaranju,a samim tim i postojanju Tvorca mozete saznati na sajtu www.cps.org.yu
Obratiti posebnu paznju na odeljak o starosti Zemlje.

Svaki tvoj dah je dokaz da Bog postoji,svaki novi dan koji te uci zivotu,sve na sta oko padne, sto ruka dodirne, sto uho cuje, sto srce oseti, sto dusa sluti. Svetinje, manastiri, 2000 godina opstanka Hriscanstva (seti se samo kakvi su bili prvobitni progoni Hriscana i kako su ziveli - toliko znas iz istorije - slutis li silu koja ih je odrzala i izlila po citavoj planeti?).
Koji dokaz ti jos treba?

Mnogi su se tako smejali.I ja sam nekad.
"Mnogo je zvanih, ali malo odabranih."
"Prvi ce biti poslednji, a poslednji prvi."
Nikad ne znas kada ces biti pozvan. Ko treba, shvatice i cuce.
Nit te prezirem, nit se podsmevam tvom materijalizmu.Sve u svoje vreme.U potpunosti te razumem.

anakin:
mangas:
sta ti je druze
pa to je samo potreba za opstankom nista vise
pa gde ti je jedan dokaz
nemoj ti meni vazduh i dodiri
daj dokaz ako ga nemas ne glupiraj se
sve je to suplja prica sto se ponavlja hihihi

dzaba, prijatelju....
gde se pojave vernici, logika vristeci pobegne.
Povrsnost je ponekad mana Anakin.
Mangas drzi Kur'an u malom prstu.
Ovo je vise od diskusije o Bogu i vernicima.

Back