ko se salio sa istoriom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mangas:ko se salio sa istoriom
mangas:U redu razumem .Ali jos uvek nam je potreban dokaz
ne duhovan (nije to neki dokaz)
barem jedan kamen gde stoji istina bilo sta
Ti si bas nepismen!mangas:ko se salio sa istoriom
Nema. Stoga ga možemo slobodno ignorisati.Christadelphian:A ima li da ne postoji ?
amina:Kako neko može da tvrdi da Bog ne postoji.Pa tek i da se ne zna ni za jednu religiju na svijetu i slijepcu bi bilo jasno da on nije mogao nastati sam od sebe,slučajno il da smo svi mi posljedice slučaja ili majke prirode ko što neki tvrde,jer bi majka priroda našla načina da zakrpi svoje ozonske rupe ili da očisti zagađene rijeke ili....Pa zemlja je jedina planeta na kojoj postoji život,da je samo malo drukčiji ugao njenog nagiba sve bi se poremetilo,da je ozonski omotač samo malo tanji sunčevo bi zračenje spržilo sav živi svijet,pa smjena dana i noći.Pa kad se pođe od toga da je za jednu običnu dnk koja je matrica života potreban tačno određeni sklop aminokiselina,a koliko ih vala ima,da bi nastala jedna normalna ćelija....i sve ama baš sve sva priroda je tako skladno uređena a nemoguće je zaista da je to moglo samo od sebe da nastane.
Dalje religije,koje su porijeklom sa otprilike istog podneblja koji je u to vrijeme bio centar svijeta, nije slučajnost.Poslanici su dolazili svim narodima i svi su tvrdili jednu te istu stvar ISTINU da ima samo jedan Bog,živi i viječni koji je početak i kraj svega,koji nije rođen i nije nikoga rodio,ali ljudi du to mijenjali onako kako je to njima odgovaralo.Jedina vjera koja je do danas ostala nepromijenjena je Islam,koji je savršen i cjelokupan način ljudskog života i nema ama baš ni jednog aspekta ljudskog života koji on ne pokriva.A čovjeku je Bog podario razum da može da spozna istinu i da razluči pravo od krivog...
BOG POSTOJI
mangas:ko se salio sa istoriom
mangas:sta ti je druze
pa to je samo potreba za opstankom nista vise
pa gde ti je jedan dokaz
nemoj ti meni vazduh i dodiri
daj dokaz ako ga nemas ne glupiraj se
sve je to suplja prica sto se ponavlja hihihi
Povrsnost je ponekad mana Anakin.anakin:mangas:sta ti je druze
pa to je samo potreba za opstankom nista vise
pa gde ti je jedan dokaz
nemoj ti meni vazduh i dodiri
daj dokaz ako ga nemas ne glupiraj se
sve je to suplja prica sto se ponavlja hihihi
dzaba, prijatelju....
gde se pojave vernici, logika vristeci pobegne.