D duduk Zainteresovan član Poruka 154 26.11.2004. u 08:57 - imali fiksna roaning negde u svetu? #1 postoji li roaming za fiksnu telefoniju, u vidu halo kartice kupis u jednoj zemlji halo karticu a upotrebis je u drugu ,posle duze pauze evo opet mene
postoji li roaming za fiksnu telefoniju, u vidu halo kartice kupis u jednoj zemlji halo karticu a upotrebis je u drugu ,posle duze pauze evo opet mene
K kiborg Zainteresovan član Poruka 225 26.11.2004. u 12:39 - imali fiksna roaning negde u svetu? #2 Kad ćeš opet na pauzu?
V vlastimir Zainteresovan član Poruka 255 26.11.2004. u 13:51 - imali fiksna roaning negde u svetu? #3 Naravno ako ti bežični ima dobar domet.
V vlastimir Zainteresovan član Poruka 255 27.11.2004. u 13:24 - imali fiksna roaning negde u svetu? #4 E sad sam malo bolje razmislio o pitanju pa duduče ti si genije pazi samo da te ameri ne ukradu.
DellBoy-011 Elita Poruka 22.568 30.11.2004. u 00:21 - imali fiksna roaning negde u svetu? #5 duduk: postoji li roaming za fiksnu telefoniju, u vidu halo kartice kupis u jednoj zemlji halo karticu a upotrebis je u drugu ,posle duze pauze evo opet mene Kliknite za proširenje... heh i onda, kada bi to moglo, plaćaš skupo roming - na fiksnu telefoniju
duduk: postoji li roaming za fiksnu telefoniju, u vidu halo kartice kupis u jednoj zemlji halo karticu a upotrebis je u drugu ,posle duze pauze evo opet mene Kliknite za proširenje... heh i onda, kada bi to moglo, plaćaš skupo roming - na fiksnu telefoniju