Imala bi pitanje

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Da dugo godina zhivite sa partnerom , skupa gradite imovinu i sve vam super ide volite voljeni ste ali ipak svo vrijeme chekate pitanje " AJ starka da se vjenchamo i stvorimo bebche " medjutim tog pitanja nikako nema .....

Da li bi postale depresivne ? I cijele godine stavile pod znak pitanja ?

Da dugo godina zhivite sa partnerom , skupa gradite imovinu i sve vam super ide volite voljeni ste ali ipak svo vrijeme chekate pitanje " AJ starka da se vjenchamo i stvorimo bebche " medjutim tog pitanja nikako nema .....

potegla bih sama to pitanje
i bila spremna i na jedno i na drugo
ako zaista od toga nema nista a ja zelim, naravno da bih prekinula

a bre paranormalna, normalni ljudi normalno komuniciraju, ako to ne obavis u prvih pola godine onda nemas zdravu komunikaciju a bome osim seksa ni normalnu vez

pa meni nije jasno kako to pitanje ne prodje kroz vase razgovore,tipa ja bih tad i tad htela decu i da se uzmemoXDmislim ako on nece pitaj ti njega..:)moja mama je mog caleta to pitala,i eto greske priode,monstruma,divnoce iliti meneme:lol::heart:

- - - - - - - - - -

da najbolje cekati deceniju a ne potegnuti pitanje misleci da je za to duzna druga strana obicno muska

ne da da ti dam repku:)

Poslednja izmena:

ako za sve ove godine niste poželeli da imate bebu to je onda vrhunski egoizam, sebičluk, ne znam ni sam kako to da nazovem
sad ste se setili pod stare dane kad vidite da vam rok trajanja polako prolazi

misim pričam u drugom licu množine, na ma koga da se odnosi

Poslednja izmena:

Takve stvari se ne cekaju.Razgovor pa svako kaze sta zeli ili ne.Nece dete?Pa dobro ...tu bi nasoj vezi bio kraj,

a bre paranormalna, normalni ljudi normalno komuniciraju, ako to ne obavis u prvih pola godine onda nemas zdravu komunikaciju a bome osim seksa ni normalnu vez

I ja kazem.....

u cemu je fora.... da s nekim delis cak i imovinu, a neces da se vencas ? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Dobro je da zakon vanbracnu zajednicu i brak tretira isto :zcepanje:

- - - - - - - - - -

A imovina se ne gradi s nekim s kim ne vidis buducnost.. Narocito to - ti hces dete, a on nece.

Btw. posle svega, zena odlucuje o tome.... cisto da se zna.
Ako on hoce da spava s tobom, zna da postoji relan rizik da dobije naslednika ;)

Mislim da nije baš tako jednostavno...posebno ako je to neko s kim si proveo godine, živite zajedno, nekako misliš da se takve stvari podrazumevaju. Ipak, treba pitati direktno, pa "kom opanci, kom obojci"....
Čovek nekada mora da se suoči s istinom, ma kakva da je....apsolutno treba da započnš tu temu.

I ja kazem.....

u cemu je fora.... da s nekim delis cak i imovinu, a neces da se vencas ? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Dobro je da zakon vanbracnu zajednicu i brak tretira isto :zcepanje:

- - - - - - - - - -

A imovina se ne gradi s nekim s kim ne vidis buducnost.. Narocito to - ti hces dete, a on nece.

Btw. posle svega, zena odlucuje o tome.... cisto da se zna.
Ako on hoce da spava s tobom, zna da postoji relan rizik da dobije naslednika ;)
:roll:
Pravo, Luciferovo zlo se nazire u ovom postu.:evil::
Satan smiles upon you.:D:twisted:

...a, meni je Sami glupa ta igra jer svaka igra dojadi
zato
ulagati sebe svu a On i više...
Glupost je igrati se ozbiljnim odnosima
i ako
često
na komediju sliči...

P.S.
...ako sam ti protivrečio