srbija je dovodila bilo koga, kao da se pokaze da je strani kapital zainteresovan za srbiju, ali istrazivanje ne znaci obavezivanje, pa sta ti zapravo nama kazes?
jel smo mi njima duzni,. ili su im duzni aljek and co na koga se pozivaju?
neko je uzeo pare, desetine miliona za lobiranje, a za litijum se znalo da ga ima - ako jedan ciovek aljek to preuzima na sebe, onda znamo da tu nesto debelo smrdi, a vidimo kako se laze i mulja, kao duzna im srboja vec milijardu, a racuni gde su? to aljek pljacka nas, najbolje da im da i subvencije, a kusur opet sebi u dzep, jos na desetine miliona
ma sta moze, ako su u toku bila istrazivanja, sam si naveo? istrazi se, pa se da ponuda, pa onda? a mi sta znamo? samo da je aljek nesto smuljao i sad pocinjemo 2028? halo, stavio je pare u svoj dzep i zato sada kaze idemo 2028
covece odem u radnju istrazujem, probam, dok ne potpisem, ili ne napravim dogovor, nista ne moze
jedino ako je aljek uzeo pare unapred, ima da robija, tako je i kosovo prodao, a srbe slagao da ga ne da, siftar, oce sve da nam raskuci i zaduzi nas sto vise, da bi se on izvukao, posle ce srbija da grca i truje se, a on ce sa kumovima da uvati leteci taksi i odleti