Apsolutno se ne slažem sa ovim. Ja znam toliko divnih ljudi i žena pre svega, da mogu da odgovorno tvrdim da ovo nije istina. Ima i onih za koje bi se moglo reći da je ovo tačno, ali ogromna veća ne podleže ovome. Istina je da će žene učiniti sve za svoju decu, kao što bi i ja, iako nisam žena. Također znam dosta muškaraca koji čine sve za svoju decu, čak i više nego što je normalno i zdravorazumski.
Pre bi rekao da je ovde u pitanju nešto drugo, a to je da ono što seješ da ćeš i žeti. Koliko uložiš vere i ljubavi u decu, toliko će ti se i vratiti, a isto je i sa ženom. Glupo je očekivati ja sam muško i žena treba da me voli ili pak obrnuto. Ne ide to tako.
Dalje, muško ženski odnosi se ne uče iz serija, filmova... To ne ide tako.
Niko tebe ne može naučiti da osećaš i voliš. Ili to imaš ili nemaš. Ja sam kad sam bio mlad pokušavao da devojkama pišem pesme, poeziju, pričam lepe stavari, ali nisam imao uspeha. Kasnije, kad sam stasao i već odrastao, radio sam na sebi, svom izgledu, ponašanju, ma na svemu. Pa da vidiš kako ta ista poezija pomaže i radi. Nije problem bio ni u poeziji, niti u ženama već u meni. Što pre to shvatimo to bolje. Za nas. Sve ostale baš briga.