Imaju li žene dušu?

Zene imaju samo dusu za svoju djecu a za muskarce nemaju dusu,kada to vecina muskaraca razumije bice im zivoti mnogo laksi
Ја сам то одавно схватио али не помаже ми пуно јер се нисам иживео, јер немам ништа површно са њима, и јер на свим друштвеним мрежама пишу осуде. Кад бих имао једну поред себе бар за нешто, не бих морао да примећујем осуде разноразних непознатих жена са којима иначе немам ништа сем што понекад упаднемо у исти интернет простор.

Оне имају душу само за себе и за своју децу, мушкарци су им нужно зло.

Ја сам то одавно схватио али не помаже ми пуно јер се нисам иживео, јер немам ништа површно са њима, и јер на свим друштвеним мрежама пишу осуде. Кад бих имао једну поред себе бар за нешто, не бих морао да примећујем осуде разноразних непознатих жена са којима иначе немам ништа сем што понекад упаднемо у исти интернет простор.

Treba da razumijes da cijelo to idealisticko shvatanje o ljubavi i zenama su stvorili muskarci kroz istoriju od pisaca,filmskih reditelja,pjesnika,muzicara oni su idealizovali zene jer ako umjesnost nema notu idealizacije i kreacije ne bi bila umjetnost.Ali nazalost mnoge generacije slusajuci te bajke su tako zakomplikovale musko - zenske odnose da kod mnogih ljudi dodje do razocarenja,pa se razocaraju u zene,a nisu tu zene krive nego ti koji imas pogresna idealizovana uvjerenja o zenama.

Veliki broj tih pjesnika i pisaca koji su pisali o zenama i ljubavima npr u starim vremenima su bili nesrecno zaljubljeni ono luzeri teski to je istina.Zemloposjednici,tadasnje kabadahije ,bogati i ovako siroviju ljudi su ljubavili i oplodili sve zene te o kojima su ovi pisali i onda kada taj sjutra posle zivota bude slavan sve ce zene da citaju pjesme toga i da sanjaju i govore kako zele tako osjecanog i romanticnog muskarca, da ali kada vise nije ziv dok je takav tip muskarca bio ziv nijedna mu nije dala da joj udje u krevet nije je bila u vezi sa takvim muskarcem ,sve je to velika laz.

U novijem vremenu tu idealizovanu sliku su jos vise ujepsale serije i filmovi.Nijedan film ili serija nije realno prikazao kako bioloski funkcionise musko - zenski odnos da upute mlade momke,nego su ih jos vise sludjeli kao idiote naivne.Uvijek se to prikazuje

Kada malo bolje razmislim, samo jedna serija koju ja znam je realno predstavila musko - zenski odnos ali jedina i tu momci mogu mnogo da nauce kako realno funkcionise musko zenski odnos,ako te zanima reci cu ti koja je to serija i objasniti ti realni musko zenski odnos

A onda djeca u skolama uce glupu biologiju izucavaju ekosistem,floru i faunu, umjesto da od malih nogu objasne kako funkcionise interpersonalna biologija koje te uci kako biologija uredjuje odnose iznedju muskaraca i zena.Naravno takvu biologiju te nece uciti nego pjesme Bodlera i Remboa itd ,da te slude koliko god ta poezija bila dobra to te sve udaljava vise od zivota ne samo od zena

Izdigni se iznad toga radi na sebi,gledaj da radis mnogo pametnije stvari.Na kraju krajeva nijedna ta zena nece bit istorijska licnost zato sto je imala 100 njih u krevetu ili obratno.Nadji smisao izdigni se, probaj da budes svetska zvijezda da budes istorijski lik to je jedini pravi put i smisao za muskaraca.Koga briga za zene one dodju do neke plate koja joj omoguci da jede lijepu hranu i putuje po svijetu i dalje od toga nema ambicije.Proslost je nebitna to je iluzija teska kao i tvoje shvatanje o zenama,sam si kriv,zene su uvijek bile slabiji pol nebitne su.Neka rade sta hoce njihova stvar ko ih sisa

Poslednja izmena:

Apsolutno se ne slažem sa ovim. Ja znam toliko divnih ljudi i žena pre svega, da mogu da odgovorno tvrdim da ovo nije istina. Ima i onih za koje bi se moglo reći da je ovo tačno, ali ogromna veća ne podleže ovome. Istina je da će žene učiniti sve za svoju decu, kao što bi i ja, iako nisam žena. Također znam dosta muškaraca koji čine sve za svoju decu, čak i više nego što je normalno i zdravorazumski.
Pre bi rekao da je ovde u pitanju nešto drugo, a to je da ono što seješ da ćeš i žeti. Koliko uložiš vere i ljubavi u decu, toliko će ti se i vratiti, a isto je i sa ženom. Glupo je očekivati ja sam muško i žena treba da me voli ili pak obrnuto. Ne ide to tako.

U novijem vremenu tu idealizovanu sliku su jos vise ujepsale serije i filmovi.Nijedan film ili serija nije realno prikazao kako bioloski funkcionise musko - zenski odnos da upute mlade momke,nego su ih jos vise sludjeli kao idiote naivne.Uvijek se to prikazuje

Kada malo bolje razmislim, samo jedna serija koju ja znam je realno predstavila musko - zenski odnos ali jedina i tu momci mogu mnogo da nauce kako realno funkcionise musko zenski odnos

Dalje, muško ženski odnosi se ne uče iz serija, filmova... To ne ide tako.
A onda djeca u skolama uce glupu biologiju izucavaju ekosistem,floru i faunu, umjesto da od malih nogu objasne kako funkcionise interpersonalna biologija koje te uci kako biologija uredjuje odnose iznedju muskaraca i zena.Naravno takvu biologiju te nece uciti nego pjesme Bodlera i Remboa itd ,da te slude koliko god ta poezija bila dobra to te sve udaljava vise od zivota ne samo od zena
Niko tebe ne može naučiti da osećaš i voliš. Ili to imaš ili nemaš. Ja sam kad sam bio mlad pokušavao da devojkama pišem pesme, poeziju, pričam lepe stavari, ali nisam imao uspeha. Kasnije, kad sam stasao i već odrastao, radio sam na sebi, svom izgledu, ponašanju, ma na svemu. Pa da vidiš kako ta ista poezija pomaže i radi. Nije problem bio ni u poeziji, niti u ženama već u meni. Što pre to shvatimo to bolje. Za nas. Sve ostale baš briga.

Apsolutno se ne slažem sa ovim. Ja znam toliko divnih ljudi i žena pre svega, da mogu da odgovorno tvrdim da ovo nije istina. Ima i onih za koje bi se moglo reći da je ovo tačno, ali ogromna veća ne podleže ovome. Istina je da će žene učiniti sve za svoju decu, kao što bi i ja, iako nisam žena. Također znam dosta muškaraca koji čine sve za svoju decu, čak i više nego što je normalno i zdravorazumski.
Pre bi rekao da je ovde u pitanju nešto drugo, a to je da ono što seješ da ćeš i žeti. Koliko uložiš vere i ljubavi u decu, toliko će ti se i vratiti, a isto je i sa ženom. Glupo je očekivati ja sam muško i žena treba da me voli ili pak obrnuto. Ne ide to tako.

Dalje, muško ženski odnosi se ne uče iz serija, filmova... To ne ide tako.

Niko tebe ne može naučiti da osećaš i voliš. Ili to imaš ili nemaš. Ja sam kad sam bio mlad pokušavao da devojkama pišem pesme, poeziju, pričam lepe stavari, ali nisam imao uspeha. Kasnije, kad sam stasao i već odrastao, radio sam na sebi, svom izgledu, ponašanju, ma na svemu. Pa da vidiš kako ta ista poezija pomaže i radi. Nije problem bio ni u poeziji, niti u ženama već u meni. Što pre to shvatimo to bolje. Za nas. Sve ostale baš briga.

Pricas bajke koje relativizuju,klasicna magla .Bezimeni preuzmi koncept osvajaca u zivotu budi istorijski bitan vec od sjuta pocni da ucis jakom parom jezike strane,da sviras instrument,uci trgovinu ulaganja treniraj tijelo,izbaci cigarete i alkkohol ako to konzumiras, spavaj 4 sata dnevno ne ljencari.Bog zeli da budes slavan i veliki a to zeli svakom covjeku kojeg je stvorio.Zena svaka da je mogla da bira na rodjenju koji ce pol da bude birala bi muski rod.Zar ces sve svoje potencijale da podredis zelji za zenskom vaginom to je za obicne ljude koji ne vjeruju u nista i koji ce biti zaboravljeni,radi na sebi punom parom i postani vanserijska osoba vrijedna divljenja a ne rob podredjen vaginalnoj moci neke zene.

Bog te voli ali je razocaran u tebe jer zna gdje si a gdje bi mogao da budes.Koga briga za te nevazne ljude vecina njih ceka dosadna starost,sa penzijom malom,setace pored zgrada o gledati Tv dnevnike, hoces takvu starost al eto miran si jer si povalio more zena to je idiotizam.Starost ce ti biti fanstasticna i istorijska ako budes znao more stavari i vjestina.Nauci sve,komponuj,citaj, pravi pjesme,nauci da pravis novac sve zivo.Svaki dan sve to vjezbaj nebitno nadji 10 minuta dnevno za 10 stvari razlicitih ako radis pa nemas vremena

Zene su prepreka na putu do slave I velicine kao i gledanje Tv programa i pracenje politike i rijalitija to se sve fore da ne radis na potencijalima.Zene su gori porok od alkohola ili bilo cega moras imati karakter da im odolis cak iako je sa tobom zena ne zeli da budes u necemu vanserijski, hoce da je vodis na glupa ljetovanja i zimovanja cisto gubljenje vremena samo heodnizam i zabava

Poslednja izmena:
Ne mogu da kažem da je ovo što si napisao čisto trabunjanje, jer ima i tačnih stvari. Sem njih ostalo jeste trabunjanje. :)
Bezimeni preuzmi koncept osvajaca u zivotu budi istorijski bitan vec od sjuta pocni da ucis jakom parom jezike strane,da sviras instrument,uci trgovinu ulaganja treniraj tijelo,izbaci cigarete i alkkohol ako to konzumiras, spavaj 4 sata dnevno ne ljencari.Bog zeli da budes slavan i veliki a to zeli svakom covjeku kojeg je stvorio.

.Nauci sve,komponuj,citaj, pravi pjesme,nauci da pravis novac sve zivo.Svaki dan sve to vjezbaj nebitno nadji 10 minuta dnevno za 10 stvari razlicitih ako radis pa nemas vremena
Ovo je tačno. Osim možda 4 sata sna. Treba spavati da se naspavaš, pa koliko to god bilo. :)
Ja sam primenio i još uvek primenjujem ovo što si rekao. Naučio sam strani jezik, stalno se "doškolavam", trenirao sam, radio sa na obogaćivanju svog duha i socijalnih veština, komunikacije pre svega. Radio od ujutro do naveče, sticao i stekao. Ali čemu ti sve to ako nemaš sa kim da podeliš, putuješ sam, spavaš sam, budiš se sam. Radost i sreća koju možeš da dobiješ, a što je i važnije koju možeš da pružiš i usrećiš, je neprocenjiva. Sve je lepše i lakše udvoje. To je činjenica.

Back