Ima reputaciju zapadnjačke kompanije: Čiji je zapravo Rio Tinto?

Moguće je da postoji ucena preko Dodika koji trenutno ima sudski proces gde mu preti zatvorska kazna i zabrana političkog delovanja. Vučić pristane na litijum i oni donesu oslobadjajuću presudu Dodiku. Ako to nije istrgovao pošto u tom nekom crnom scenariju po Dodika može ispasti samo gubitnik sledi mu haos u Bosni i istovremeno u Srbiji.
Ne deluje mi da su njih dvojica u istom vozilu

pa kad ti prete svim mogucim sankcijama.

otkacise ih ukrjainci 2014 i op la majdan zar ne ili si zaboravio kako prodje neko ko ih odkaci...

nama sustalno pretnje iznad glave te ovo te ono ako ovo ne prihvatite ....

samo se pravis naivan

Da, verovatno ti prete majdanom i u Novom Sadu Radojicic, Dodik i ekipa koja ce sad da siebe futoski park :D

Oces da ides da ga branis, m? :D

Da, verovatno ti prete majdanom i u Novom Sadu Radojicic, Dodik i ekipa koja ce sad da siebe futoski park :D

Oces da ides da ga branis, m? :D
pa koliko su samo uputili do sada pretnji

majdan je dosao psole odbijanja njihovg puta i uslova

odbij tinta i imaces neke posledice to je sigurno

nije solc dojahao jcue da agituje tek tako...

Koga interesuje sutrašnja Politika. Može tekst dole desno, a može i tekst dole levo.

1721507306167.png

I uvijek uz pomoć zapada.
Što ne znači da se sad ne umeša neko sa istočne strane.
Nego, pošto si izBosne imam zgodno pitanje za tebe.
Ako sud osudi Mileta Ronhila na jedno 6 meseci mardelja, a naš zajednički prijatelj drug Šmit kaže kako Mileta zbog toga mora da udalji iz političkog života u RS, šta onda?

Što ne znači da se sad ne umeša neko sa istočne strane.
Nego, pošto si izBosne imam zgodno pitanje za tebe.
Ako sud osudi Mileta Ronhila na jedno 6 meseci mardelja, a naš zajednički prijatelj drug Šmit kaže kako Mileta zbog toga mora da udalji iz političkog života u RS, šta onda?
Ma nema ništa od toga.

Back