Ima reputaciju zapadnjačke kompanije: Čiji je zapravo Rio Tinto?

Ko zivi u Srbiji i ko je ostao ovde i trpi ova sranja ima svo pravo da kritikuje ovi ostali neka zacepe, pogotovo se odnosi na one sto pravdaju ovu vlast.

Ima pravo da kritikuje svako ko placa porez u Srbiji, ko ima ikakav interes u Srbiji, ikakvu investiciju....

Dakle, ako se te vucibatine na vlasti finansiraju od poreza koji ja placam, onda te vucibatine ima da odgovaraju.

Svako snosi odgovornost za svoj deo.
Od stranca ne mozes da ocekujes odgovornost za njihovo ponasanje u tvojoj kući.

Na domacinu kuće je da nauci strance kako da se ponasaju, da im objasni pravila kuće, i da otera strance ako neće da se ponašaju po tim pravilima.

Domaćin je odgovoran za svoju kuću.

Od stranca ne mozes da ocekujes odgovornost za njihovo ponasanje u tvojoj kući.

Na domacinu kuće je da nauci strance kako da se ponasaju, da im objasni pravila kuće, i da otera strance ako neće da se ponašaju po tim pravilima.

Domaćin je odgovoran za svoju kuću.

Sto dalje znaci da ja imam pravo u svojoj kuci da radim sta ja zelim?

Zacudo, kada radim u mojoj kuci sta ja zelim, stranci mi dodju i kazu da ne moze to tako te da me obavezuju medjunarodni zakoni, konvencije, ugovori, obaveze...

Zasto?

Zato sto drzava nije kuca, politika nije odnos izmedju komsija, suverenitet nije dvoriste sa tarabom i politika je malo kompleksnija od odnosa Mite i Tileta iz sela Gornji Do.

U politici, u toj raspodeli moci koja se razvijala bar dve i po hiljade godina, veliki jedu male.

Istina je vrlo jednostavna, Vucic je otvorio toliko investicija da je drzava na ivici bankrotstva.

Cuj ti to, pokazujemo strancima gde im je mesto a ni granice svoje drzave nemamo. U potpunosti smo zavisni kao i veci deo sveta.
Stvarno zvucis kao odusevljeno dete jer je jelo djelato u Italiji.

Sto dalje znaci da ja imam pravo u svojoj kuci da radim sta ja zelim?

Zacudo, kada radim u mojoj kuci sta ja zelim, stranci mi dodju i kazu da ne moze to tako te da me obavezuju medjunarodni zakoni, konvencije, ugovori, obaveze...

Zasto?

Zato sto drzava nije kuca, politika nije odnos izmedju komsija, suverenitet nije dvoriste sa tarabom i politika je malo kompleksnija od odnosa Mite i Tileta iz sela Gornji Do.

U politici, u toj raspodeli moci koja se razvijala bar dve i po hiljade godina, veliki jedu male.

Istina je vrlo jednostavna, Vucic je otvorio toliko investicija da je drzava na ivici bankrotstva.

Cuj ti to, pokazujemo strancima gde im je mesto a ni granice svoje drzave nemamo. U potpunosti smo zavisni kao i veci deo sveta.
Stvarno zvucis kao odusevljeno dete jer je jelo djelato u Italiji.

A kako to da su ih mnogi drugi uspeli otkače, a mi ne možemo?

Ili možda nećemo?

Tako sto si cuvao Milosevica i tukaonsvoj narod?
ja samo lazovcino ovde svoje dokazao dokumentacijom da sam dobrovoljno bio u vojsku republike srpske , na oyrenskom i ilijaskom ratistu tri godine skoro.

ozren je najcuvenije ratiste bio i najveca engima tursko mudzahedinskoj bratiji. 5000 bin ladenovih mudzahedina smo mi slali expresno u šehide.
za slobodu i čast srpsku preko drine borio se spreman da umrem. dug prema zemlji i srpstvu sam vratio na cestit nacin. to tamo nema veze sa milosevicem.

Poslednja izmena od moderatora:
A kako to da su ih mnogi drugi uspeli otkače, a mi ne možemo?

Ili možda nećemo?
pa kad ti prete svim mogucim sankcijama.

otkacise ih ukrjainci 2014 i op la majdan zar ne ili si zaboravio kako prodje neko ko ih odkaci...

nama sustalno pretnje iznad glave te ovo te ono ako ovo ne prihvatite ....

samo se pravis naivan

Moguće je da postoji ucena preko Dodika koji trenutno ima sudski proces gde mu preti zatvorska kazna i zabrana političkog delovanja. Vučić pristane na litijum i oni donesu oslobadjajuću presudu Dodiku. Ako to nije istrgovao pošto u tom nekom crnom scenariju po Dodika može ispasti samo gubitnik sledi mu haos u Bosni i istovremeno u Srbiji.
Istrgovao zbog vlasti u RS? Boli Žvalavog pištolj za Mileta Ronhila jer vlast po svaku cenu u Srbiji, a za ostale...

Back