Ima neko da upisuje turisticku ili ugostiteljsko turisticku???!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zanima me...smer ugostiteljski tehnicar tj.nije mi bas jasno sta moze da se radi kad se zavrsi to?!
I koja je razlika izmedju ugostiteljskog i turistickog tehnicara?!
:dontunderstand:

Ugostiteljski tehnicar ti dodje kao cetvorogodisnji konobar......Sa tim sto posle mozes da nastavis visu skolu, a posle trogodisnje ne mozes....................Ja mislim da je jedini smer koji vredi u turistickoj-kulinarski tehnicar,a i kuvar........Mogu lako da nadju posao,a i imaju ok plate...............;)

Upisao sam vanredno srednju turisticku skolu, smer: kulinarski tehnicar, pa mi treba pomoc oko udzbenika. Potrebni su mi sledeci udzbenici (ako neko ima da mi proda, pokloni ili pozajmi da iskopiram):
za I godinu: Osnovi turizma i ugostiteljstva, Higijena, Kuvarstvo sa prakticnom nastavom
za II godinu: Ekonomika i organizacija preduzeca, Kuvarstvo sa prakticnom nastavom
za III godinu: Umetnicko oblikovanje, Turisticka geografija, Poznavanje robe, Kuvarstvo sa prakticnom nastavom
za IV godinu: Turisticka geografija, Poznavanje robe, Nauka o ishrani, Hotelijerstvo, Marketing u turizmu, Kuvarstvo sa prakticnom nastavom

Hvala unapred

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back