Има ли...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaTchi..sad mi je komsija dao DVD sa koncerta KKN u domu omladine,posto je i on ucestvovao,a ja bio sa shishmishem i ne znam s' kim jos,do mudiju....odo' sad lepo da gledam i uzivam,nego...sranje je sto moram sad da se navarim,a planirao sam posle te sahrane,ali izvetrice do tada....

Дијенек је тренутно незапослени студент који је уз то још и олакшан за све паре које су биле у кући, и своје и туђе тако да тренутно нема отварања, само стезање каиша...

Дијенек је тренутно незапослени студент који је уз то још и олакшан за све паре које су биле у кући, и своје и туђе тако да тренутно нема отварања, само стезање каиша...

i za to postoji elegantno resenje:
nadjemo se,sednemo,narucimo,popijemo i pojedemo,onda jedan po jedan u kracim vremenskim intervalima kao pocnemo da idemo u wc,a ti ostanes i onda kad se ukaze prilika....paljba..."na trkacha" :grin:

znači zoveš nas na neku prevaru :twisted:
da nas uradiš za kintu
ccccc

ili možda da ti stegnemo mi taj kaiš ? :mrgreen:

Ајмо у неки нормалан кафић...
Немој ми ресторане, ту обично падне ручак, а и пошто је сад пост могу да једем само кромпириће...
Уосталом, нисам ја звао у ресторан...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back