Ima li zivota pre smrti ?

Dragiša drakula

Zainteresovan član
Poruka
130
Pa iako me neko i slaze razumecu ga..

Prilozi

• 100089162_289341515802037_4669843260049457152_n.jpg
    100089162_289341515802037_4669843260049457152_n.jpg
    29,5 KB · Pregleda: 46
Pa to,samo sto nase vreme protice a svetsko vreme ostoje na nuli i ne pomera se a mi odlazimo i dolazimo,ljudi docekaju starost radeci ceo zivot jedno te isto od ujutru kada se probude do uvece kada zaspu svaki dan im je isti i vikendi i slobodno vreme,ma sve,taj neki status kvo kada usvojis u glavi ono kao kako je tako je to je nesto najgore ,znam neke ljude koje imaju nedeljno po danima sta koji dan jedu za rucak i ako slucajno na pr lupam subotom im je na meniju snicla i pire a petkom grasak i pomfrit i slucajno zena im zameni ovo sto to je u subotu za petak zameni onda oni pobesne kao da im je neko uradio ne znam ni ja sta, mozak se sam verovatno programira da radi jedno te isto svaki dan i onda kad moraju da izadju iz te neke komforne zone svakodnevnice lose reaguju ovo za hranu je banalni primer kada vecina njih preko toga ne moze predje a kamoli da ce da pocnu da zive zivot u pravom smislu te reci.

Neko umire citav zivot.
bogami znam ih i ja par ovako odmah iz glave da ih nabrojim,mislim sad da ne ispada da sam ja nesto mnogo kul neko ko je shvatio svoju svrhu postojanja tih nekih zivotnih ciljeva pa sad drzim predavanje ja prvi imam mana kada sam bio mladji nisam hteo da ih priznam a sve sto sam stariji ne da sam ih priznao sam sebi nego se i trudim se da ih ispravim koliko mogu

bogami znam ih i ja par ovako odmah iz glave da ih nabrojim,mislim sad da ne ispada da sam ja nesto mnogo kul neko ko je shvatio svoju svrhu postojanja tih nekih zivotnih ciljeva pa sad drzim predavanje ja prvi imam mana kada sam bio mladji nisam hteo da ih priznam a sve sto sam stariji ne da sam ih priznao sam sebi nego se i trudim se da ih ispravim koliko mogu
Ma vecina.Odem u park,sjedim na klupi,oni pridju i pocnu se zaliti.

Ma vecina.Odem u park,sjedim na klupi,oni pridju i pocnu se zaliti.
A to je standradno kao pita za nesto neku ulici ili tako nesto samo vidis sledeca scena pocinje da ti prica kako se posvadjao na krv i noz sa bratom i sestrom oko porodicnog imanja ,nego sledeci put kada pocne da ti se zali ti njemu reci mogli ja tebi nesto da ispricam i onda pocnes sve o svom zivotu sto bi se reklo od Kulina Bana pa da vidis koliko ce ostati s tobom na klupi..

A to je standradno kao pita za nesto neku ulici ili tako nesto samo vidis sledeca scena pocinje da ti prica kako se posvadjao na krv i noz sa bratom i sestrom oko porodicnog imanja ,nego sledeci put kada pocne da ti se zali ti njemu reci mogli ja tebi nesto da ispricam i onda pocnes sve o svom zivotu sto bi se reklo od Kulina Bana pa da vidis koliko ce ostati s tobom na klupi..
Ma nemozes stici od njeg.Niko,vjeruj mi,ne prica pozitivno o zivotu.

Mislim da su ljudi ovde u bivsi nam brat
Od Drakule bi čovek očekivao da se javi u sumrak, a ne ranom zorom. Šta radi ovaj pet ge...
Brate ja sam ti Dragisa domaci drakula a sto se tice sumraka za to ti je zaduzen moj rodjak g.Vlad Cepes to ti je jedan skroman plemic iz Transilavanije,ako mi nista nisu mogli step sokovi iz detinstva koje sam konzumirao poprilicno ne sekram se nesto previse za pet ge.

Ma cela ekonomsko drustveno politicka situacija od tamo '87 pa do danas je krenula naopacke, izmenila je ovaj narod koji je vec imao tu urodjenu klicu u sebi da bude los i samo ju je pokrenula da iz naroda izadje ono najgore sto poseduje...Mnogi zive da prezive od danas do sutra. Mnogima je zivot beznadezan slucaj, ne vidim nista lepo, niti neko svetlo na kraju.Zivi se, bar dobar deo, da ispostuju to sto su rodjeni a ne mogu da se ubiju, dakle zive od danas do sutra, cekajuci kraj zivota i odmor...Pa kakav je onda to zivot? To mu dodje smrt pre smrti, samo sto posle smrti barem si smiren, raspadas se i ne mislis niocemu niti ista osecas sta rade i da li se neko izivljava s tvojim ostacima.

Ma cela ekonomsko drustveno politicka situacija od tamo '87 pa do danas je krenula naopacke, izmenila je ovaj narod koji je vec imao tu urodjenu klicu u sebi da bude los i samo ju je pokrenula da iz naroda izadje ono najgore sto poseduje...Mnogi zive da prezive od danas do sutra. Mnogima je zivot beznadezan slucaj, ne vidim nista lepo, niti neko svetlo na kraju.Zivi se, bar dobar deo, da ispostuju to sto su rodjeni a ne mogu da se ubiju, dakle zive od danas do sutra, cekajuci kraj zivota i odmor...Pa kakav je onda to zivot? To mu dodje smrt pre smrti, samo sto posle smrti barem si smiren, raspadas se i ne mislis niocemu niti ista osecas sta rade i da li se neko izivljava s tvojim ostacima.
Bravo,tacno sve

Back