Dragiša drakula
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li ga u stvari zivimo neko povice iz mase..Normalno,evo zivimo ga.
bogami znam ih i ja par ovako odmah iz glave da ih nabrojim,mislim sad da ne ispada da sam ja nesto mnogo kul neko ko je shvatio svoju svrhu postojanja tih nekih zivotnih ciljeva pa sad drzim predavanje ja prvi imam mana kada sam bio mladji nisam hteo da ih priznam a sve sto sam stariji ne da sam ih priznao sam sebi nego se i trudim se da ih ispravim koliko moguNeko umire citav zivot.
Ma vecina.Odem u park,sjedim na klupi,oni pridju i pocnu se zaliti.bogami znam ih i ja par ovako odmah iz glave da ih nabrojim,mislim sad da ne ispada da sam ja nesto mnogo kul neko ko je shvatio svoju svrhu postojanja tih nekih zivotnih ciljeva pa sad drzim predavanje ja prvi imam mana kada sam bio mladji nisam hteo da ih priznam a sve sto sam stariji ne da sam ih priznao sam sebi nego se i trudim se da ih ispravim koliko mogu
A to je standradno kao pita za nesto neku ulici ili tako nesto samo vidis sledeca scena pocinje da ti prica kako se posvadjao na krv i noz sa bratom i sestrom oko porodicnog imanja ,nego sledeci put kada pocne da ti se zali ti njemu reci mogli ja tebi nesto da ispricam i onda pocnes sve o svom zivotu sto bi se reklo od Kulina Bana pa da vidis koliko ce ostati s tobom na klupi..Ma vecina.Odem u park,sjedim na klupi,oni pridju i pocnu se zaliti.
Ma nemozes stici od njeg.Niko,vjeruj mi,ne prica pozitivno o zivotu.A to je standradno kao pita za nesto neku ulici ili tako nesto samo vidis sledeca scena pocinje da ti prica kako se posvadjao na krv i noz sa bratom i sestrom oko porodicnog imanja ,nego sledeci put kada pocne da ti se zali ti njemu reci mogli ja tebi nesto da ispricam i onda pocnes sve o svom zivotu sto bi se reklo od Kulina Bana pa da vidis koliko ce ostati s tobom na klupi..
Brate ja sam ti Dragisa domaci drakula a sto se tice sumraka za to ti je zaduzen moj rodjak g.Vlad Cepes to ti je jedan skroman plemic iz Transilavanije,ako mi nista nisu mogli step sokovi iz detinstva koje sam konzumirao poprilicno ne sekram se nesto previse za pet ge.Od Drakule bi čovek očekivao da se javi u sumrak, a ne ranom zorom. Šta radi ovaj pet ge...
Svako ima neki svoj problem to stoji,ali generalno siromastvo male plate losa ekonomija je na ovim prostorima odvajkada,i to kada se skupi sa licnim problemima ne moze nikad na dobro da ispadne.Vecinom zene.Pricaju kako su zivot unistile pored alkoholicara.
Nesumnjivo, uzor za Bauhausov Bela Lugosi`s dead...
DaSvako ima neki svoj problem to stoji,ali generalno siromastvo male plate losa ekonomija je na ovim prostorima odvajkada,i to kada se skupi sa licnim problemima ne moze nikad na dobro da ispadne.
Bravo,tacno sveMa cela ekonomsko drustveno politicka situacija od tamo '87 pa do danas je krenula naopacke, izmenila je ovaj narod koji je vec imao tu urodjenu klicu u sebi da bude los i samo ju je pokrenula da iz naroda izadje ono najgore sto poseduje...Mnogi zive da prezive od danas do sutra. Mnogima je zivot beznadezan slucaj, ne vidim nista lepo, niti neko svetlo na kraju.Zivi se, bar dobar deo, da ispostuju to sto su rodjeni a ne mogu da se ubiju, dakle zive od danas do sutra, cekajuci kraj zivota i odmor...Pa kakav je onda to zivot? To mu dodje smrt pre smrti, samo sto posle smrti barem si smiren, raspadas se i ne mislis niocemu niti ista osecas sta rade i da li se neko izivljava s tvojim ostacima.