Ima li života posle 50?

Samo me jedna godinica deli od pola veka i počinjem da paničim lagano. Sad razumem Eriku Džong I strah od pedesetih. Ima li ljubavi i seksa posle pedeset, ili mi se smeši ljubavna penzija? 🤔🤣
Ja sam blizu te cifre ali i ne razmisljam o tome... Nema panike, samo da budes svestan / svesna svojih mogucnosti, da vodis racuna o sebi i da volis sebe. Pa onda sve oko sebe. Godine su samo broj, kako rece kolega....

Ja sam blizu te cifre ali i ne razmisljam o tome... Nema panike, samo da budes svestan / svesna svojih mogucnosti, da vodis racuna o sebi i da volis sebe. Pa onda sve oko sebe. Godine su samo broj, kako rece kolega....
Vrlo lepo rečeno. Šalu na stranu, nešto što je za ponos, a ne za očajanje. Lepe godine za doživeti, još smo tu i ne damo se. I svakako, uvek voleti sebe i ugađati sebi. 👍

Vrlo lepo rečeno. Šalu na stranu, nešto što je za ponos, a ne za očajanje. Lepe godine za doživeti, još smo tu i ne damo se. I svakako, uvek voleti sebe i ugađati sebi. 👍
Da ti kazem, ja najbolje osaecam sta mogu ( u fizickom smislu) a sta ne, i svestan sam na mi je vrhunac fizicke snage prosao. I ne trudim se po svaku cenu da ponovo dostignema taj nivo, jednostavno znam koliko imam godina i kad treba da povucem rucnu.
To nema nikakve veze sa emotivnom stranom, kakav sam bio tada takav sam i sada. Mozda onaj deo da volim prvo sebe izlazi na povrsinu tako sto neke stvari preko kojih sam ranije i prelazio (svesno ili ne) sad vec necu. Mogu ali nema svrhe.

Samo me jedna godinica deli od pola veka i počinjem da paničim lagano. Sad razumem Eriku Džong I strah od pedesetih. Ima li ljubavi i seksa posle pedeset, ili mi se smeši ljubavna penzija? 🤔🤣
Bez panike i bez straha. Biće tu i ljubavi i seksa, bez brige. Sve je do tebe. Znaš kako kažu ljudi, ispuni godine životom a ne život godinama. Ne daj se generacijo😉

ima li hrane, sna, smeha …posle pedesete?
zašto ne bi bilo ljubavi i sexa?
važno je samo dobro zdravlje, vitalnost i vedar duh.
sa te tri kombinacije možeš dobro da se provodiš unedogled.

anus.jpg

Back