Samo me jedna godinica deli od pola veka i počinjem da paničim lagano. Sad razumem Eriku Džong I strah od pedesetih. Ima li ljubavi i seksa posle pedeset, ili mi se smeši ljubavna penzija? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice seksa ako budes hteo/htela.Samo me jedna godinica deli od pola veka i počinjem da paničim lagano. Sad razumem Eriku Džong I strah od pedesetih. Ima li ljubavi i seksa posle pedeset, ili mi se smeši ljubavna penzija?![]()
Nadam se da si u pravu.To je samo broj kao i 37,44 ili 51.....
Svidja mi se ovo, usvojićuПедесете су нове тридесете.
I ja se nadamBice seksa ako budes hteo/htela.
Ja za sebe racunam da cu i sa sedamdeset da usrecujem zene sto ze seksa tice.
Treba drzati do izgleda koliko god je moguce i seksa sigurno nece faliti.I ja se nadam![]()
Treba drzati do izgleda koliko god je moguce i seksa sigurno nece faliti.
DržimTreba drzati do izgleda koliko god je moguce i seksa sigurno nece faliti.![]()
Ja sam blizu te cifre ali i ne razmisljam o tome... Nema panike, samo da budes svestan / svesna svojih mogucnosti, da vodis racuna o sebi i da volis sebe. Pa onda sve oko sebe. Godine su samo broj, kako rece kolega....Samo me jedna godinica deli od pola veka i počinjem da paničim lagano. Sad razumem Eriku Džong I strah od pedesetih. Ima li ljubavi i seksa posle pedeset, ili mi se smeši ljubavna penzija?![]()
Vrlo lepo rečeno. Šalu na stranu, nešto što je za ponos, a ne za očajanje. Lepe godine za doživeti, još smo tu i ne damo se. I svakako, uvek voleti sebe i ugađati sebi.Ja sam blizu te cifre ali i ne razmisljam o tome... Nema panike, samo da budes svestan / svesna svojih mogucnosti, da vodis racuna o sebi i da volis sebe. Pa onda sve oko sebe. Godine su samo broj, kako rece kolega....
Da ti kazem, ja najbolje osaecam sta mogu ( u fizickom smislu) a sta ne, i svestan sam na mi je vrhunac fizicke snage prosao. I ne trudim se po svaku cenu da ponovo dostignema taj nivo, jednostavno znam koliko imam godina i kad treba da povucem rucnu.Vrlo lepo rečeno. Šalu na stranu, nešto što je za ponos, a ne za očajanje. Lepe godine za doživeti, još smo tu i ne damo se. I svakako, uvek voleti sebe i ugađati sebi.![]()
Bez panike i bez straha. Biće tu i ljubavi i seksa, bez brige. Sve je do tebe. Znaš kako kažu ljudi, ispuni godine životom a ne život godinama. Ne daj se generacijoSamo me jedna godinica deli od pola veka i počinjem da paničim lagano. Sad razumem Eriku Džong I strah od pedesetih. Ima li ljubavi i seksa posle pedeset, ili mi se smeši ljubavna penzija?![]()
Samo me jedna godinica deli od pola veka i počinjem da paničim lagano. Sad razumem Eriku Džong I strah od pedesetih. Ima li ljubavi i seksa posle pedeset, ili mi se smeši ljubavna penzija?![]()
Ima, kako da ne, sve zavisi od tebe koliko se aktiviraš.Samo me jedna godinica deli od pola veka i počinjem da paničim lagano. Sad razumem Eriku Džong I strah od pedesetih. Ima li ljubavi i seksa posle pedeset, ili mi se smeši ljubavna penzija?![]()
Skroz si u pravu, jednostavno nemoj da se udasImam strah od udaje, a ne od godina
Sve mi se cini kad se vencas i dobijes decu, da ti zivot prestaje
I to me plasi
Ma isto je, ne primećujem nikakvu razliku osim što sam dosta iskusniji i pametniji.Samo me jedna godinica deli od pola veka i počinjem da paničim lagano. Sad razumem Eriku Džong I strah od pedesetih. Ima li ljubavi i seksa posle pedeset, ili mi se smeši ljubavna penzija?![]()