ima li vilenjaka u gradu?

• Začetnik teme Začetnik teme gvilion
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gvilion:
po nekakvim legendama i mitovima vile su postojale , gde su one danas? da li ste razmisljali o paralelnim svetovima, njihovom carobnom i nasem realnom i sterilnom? da li se poklapaju , susrecu, sudaraju? da li ste upoznali nekog ko bi mogao biti vilenjak?
Pa dobro Gvilione,sudeci po imenu ti mora da volis Vilinski rod kao i ja.Svakako verujem da su vile postojale,a mozda ih i danas ima,u ostalom znas li sta na grckom znaci "HILANDAR"? Na Srpskom je to Vilindar! :)

gvilion:
mmm:
Sedeo sam sa ribom u nekom kaficu a onda mi se pribo neki mentol koji nas je nacrtao na nekom papiricu.Trazio mi neke pare za to,kao pred ribom ne mogu da ispadnem klosar pa sam mu dao.Kad sam procitao njegovo umetnicko ime bilo je"vilenjak".
znam ko je taj lik :) stalno ga srecem , radi te glupave crteze za koje uzima kintu a ni malo se ne trudi da budu bar malko dobri . skrnavi umetnost ! a i vilenjake :?
.Skoro mi je sestra pokazala crtez koji je uradio njoj i njenom decku.Zamisli potpuno isti kao onaj sto je meni uradio.

Anonymous:
gvilion:
mmm:
Sedeo sam sa ribom u nekom kaficu a onda mi se pribo neki mentol koji nas je nacrtao na nekom papiricu.Trazio mi neke pare za to,kao pred ribom ne mogu da ispadnem klosar pa sam mu dao.Kad sam procitao njegovo umetnicko ime bilo je"vilenjak".
znam ko je taj lik :) stalno ga srecem , radi te glupave crteze za koje uzima kintu a ni malo se ne trudi da budu bar malko dobri . skrnavi umetnost ! a i vilenjake :?
.Skoro mi je sestra pokazala crtez koji je uradio njoj i njenom decku.Zamisli potpuno isti kao onaj sto je meni uradio.
:) verovatno je isti kao i onaj sto je meni uradio. vise puta sam ga srela ali crtez je skoro identican :?

Gilenmeldill:
gvilion:
po nekakvim legendama i mitovima vile su postojale , gde su one danas? da li ste razmisljali o paralelnim svetovima, njihovom carobnom i nasem realnom i sterilnom? da li se poklapaju , susrecu, sudaraju? da li ste upoznali nekog ko bi mogao biti vilenjak?
Pa dobro Gvilione,sudeci po imenu ti mora da volis Vilinski rod kao i ja.Svakako verujem da su vile postojale,a mozda ih i danas ima,u ostalom znas li sta na grckom znaci "HILANDAR"? Na Srpskom je to Vilindar! :)

Hehehhh, Hilandar=Vilindar...u nekom smislu verovatno evo je tako :D Ako mi uzemo vili kao angeli, onda monahi, koji imajy "angelski obraz", zive u Vilindaru :)

gvilion:
Feanor the elf king:
Moguce zaista da su postojali, ili da jos uvek postoje. Mislim, zasto su ljudi tako posebni da je Bog samo njih morao da stvori. Siguran sam da ima jos neka rasa... A zasto ta neka rasa ne bi bili vilenjaci... :D
hm pa sumnjam da bog ima neke veze sa tim. uopste ateista sam ne verujem u bozije stvaranje sveta, no to nije bitno.pitam se samo kako to da ih legende, mitovi , bajke.... toliko opisuju a njih danas nema .
ne moguce da su tako bozanstvena stvorenja mogla da izumru. ipak njih ima toliko mnogo vrsta sa toliko sposobnosti ..... bah mozda se jednostavno kriju ?
a mozda ne verujemo dovoljno da bi ih videli ?
Ma ko bi ga znao... Ako postoje, izgleda da oni ne zele da ih mi vidimo... (pametni vilovnjaci :D ) ALi ako vidim nekog, javicu vam... :D

Feanor the elf king:
:D He he, a po kojoj logici si pomislila da SF znaci Evo je Srbija? Samo me to zanima... :)

Па добро, добро ти, драги вили, :D не знам :D...али за ме као за правницу сви рећи изгледају као за политику, право, државну управу, правну науку :D
"S" - Србија, "F" - федерација :D Али помислила да Србија није федерација само после :D

Поздрав.

He he, pa dobro, nije ti losa logika, ali kao sto vidis, nije tako... Ali polako, naucices ti srpski ako nastavis ovako da se trudis... :D Voleo bih da napises i nesto na ruskom, ali cistom rukom, i ne moras da prevodis, pa cu ja da se malo pomucim da prevedem... :D Bio bih ti stvarno zahvalan... Na ovu temu naravno :D

Feanor the elf king:
He he, pa dobro, nije ti losa logika, ali kao sto vidis, nije tako... Ali polako, naucices ti srpski ako nastavis ovako da se trudis... :D Voleo bih da napises i nesto na ruskom, ali cistom rukom, i ne moras da prevodis, pa cu ja da se malo pomucim da prevedem... :D Bio bih ti stvarno zahvalan... Na ovu temu naravno :D

Урааааа, неужели я могу написать что-то на русском языке и все другие сербы ничего, конечно, не поймут :D Вот смех-то :D :D :D

Да, конечно, логика железная :D
Что поделаешь, юридический образ мышления.
Смотри, например, RF="R"-Russian + "F"-Federation :D Все просто, зайка :)

Конечно, научусь сербскому с вашей помощью. Смотри, сколько много на Кристарице учителей :D и спасибо им огромное, что учат меня сербскому.
Уже купила учебник сербского языка и надеюсь, что после умученного английского языка я буду мучить сербский :D С сербским, думаю, будет проще, т.к. есть возможность общения с сербами.

Что же мне сказать на эту тему о феях, хоббитах, гоблинах, троллях, орках, ну и конечно... эльфах. Ведь ты, дорогой мой Феанор - прекрасный эльф :D Действительно, к сожалению я ничего не читала от Толкиена. Однако, что-то знаю о "Властелине колец" ("The Lord of the rings") (читала статью в Интернете). Надеюсь, что ты расскажешь мне о нем все.

Что же касается эльфов в городе, то тут в Москве их просто куча :!: :D Смотри, вот один уже полетел за окном :D Может быть это ты или "сладак ДИ" :?: :D

Большой привет. Все хорошего.

Ладно, ладно, теперь можешь мучаться и переводить все, что я написала тебе.

Алена.

Hvala ti mnogo sto si mi uslisila zelju, za divno cudo, bez problema sam te razumeo, voleo bih cesce da dobijam tako poruke na ruskom... Nije mnogo tesko... Cim budem imao vise vremena, uputicu te malo u THe lord of the rings, a do tada, nadam se da ces se i ti potruditi da ga procitas, mnogo bih voleo da to ucinis, i videces da ce ti se svideti...
Pa zelim ti onda srecan put, mnogo pozdrava iz Floride od Feanora :D

gvilion:

mozda je njima njihov paralelni svet isto toliko realan i sterilan koliko i nama nas....a nas im je caroban koliko i njihov nama....mislite o tome... :wink:

Back