Ima li svetla na Balkanu,ima li nade🤔

Nijesedesilo.

Zašto toliko mrziš Srbe?

Šta smo ti uradili?
Gurni pod tepih ono što ne voliš čuti,nijesedesilo sko je ispod tepiha.
Tema je,ima li nade da razum pobedi divljaštvo,da mir i prosperitet pobedi ratnohuškačku mašineriju,da mržnja izgubi konsčno bitku sa ljudskošću.
Mržnja isijava iz svih koji bi osvetu,koji bi rat,koji bi krv a ima ih na sve tri strane i podjednako će odgovarati ako ne pre onda pred Bogom.

Gurni pod tepih ono što ne voliš čuti,nijesedesilo sko je ispod tepiha.
Tema je,ima li nade da razum pobedi divljaštvo,da mir i prosperitet pobedi ratnohuškačku mašineriju,da mržnja izgubi konsčno bitku sa ljudskošću.
Mržnja isijava iz svih koji bi osvetu,koji bi rat,koji bi krv a ima ih na sve tri strane i podjednako će odgovarati ako ne pre onda pred Bogom.

Život je borba i postoje planovi za eliminaciju tvog naroda sa ovih prostora.

To što ćeš ti da se praviš blesav pred činjenicom da te genocidišu, a rade to sistematski, neće ti pomoći.

Razum upravo i nalaže da se protiviš divljaštvu

Život je borba i postoje planovi za eliminaciju tvog naroda sa ovih prostora.

To što ćeš ti da se praviš blesav pred činjenicom da te genocidišu, a rade to sistematski, neće ti pomoći.

Razum upravo i nalaže da se protiviš divljaštvu
Ratnohuškačka retorika koju slušam od svih aktera,ništa novo,još dodaj da smo nebeski narod i kompletirao si.
Budućnost zato i jeste u mladim,obrazivanim ljudima koji su prepoznali zlo i krenuli protiv njega da se bore.Zagrljeni u Novom Pazaru,ogrnuti srpskom zastavom,pravoslavci i đuslimani stvaraju zajedno novi svet u kome će takvi poput tebe pod kamen neki.

MUSLIMAN OBNOVIO SRPSKU CRKVU, SAD IMA NOVI PODUHVAT: Rešio je da sredi i pravoslavno groblje u Osretku staro oko 300 godina​

https://www.novosti.rs/drustvo/vest...voslavno-groblje-osretku-staro-oko-300-godina

Zašto ovo ne bude primer,zašto ova vest nije vest dana,godine,decenije.

Pa tu politicari nemaju zaradu :)

Zamisli da se u mešovitim sredinama narod ujedini, pa da lopov politicar Rasim nema samo osvešćene Bošnjake nego i Srbe protiv sebe, ili da lopov političar Aleksandar takođe ima protiv sebe osvešćene i Srbe i Bošnjake....

Zato lopovi Rasim i Aleksandar rade zajedno da zavade Bošnjake i Muslimane. U tome im pomažu korisni idioti.
I dok se zavađen narod kolje - lopovi zgrću lovu.

Najtužnije je što im to odlično uspeva.

Pogledajte prilog 1855008

Hajdemo malo o ovakvim primerima,hajde da nadjemo nešto pozitivno i to da nas pokrene u ispravnom smeru.Može li na Balkanu da zavlada razum,sloga,mir,konačno.

https://atvbl.rs/lat/vijesti/bih/uz...anu-komsija-sud-na-strani-investitora/2236811
Балкан нема никакву будућност, на велику жалост.
То је подручје коме је суђено да нестане и одлично му иде већ дуги низ година.

Ratnohuškačka retorika koju slušam od svih aktera,ništa novo,još dodaj da smo nebeski narod i kompletirao si.
Budućnost zato i jeste u mladim,obrazivanim ljudima koji su prepoznali zlo i krenuli protiv njega da se bore.Zagrljeni u Novom Pazaru,ogrnuti srpskom zastavom,pravoslavci i đuslimani stvaraju zajedno novi svet u kome će takvi poput tebe pod kamen neki.
Za đuslimane ne znam, ali ne bi bilo loše da odgovoriš ljudima koji su te pitali od koga komšije čuvaju te nesrećnike povratnike.

Screenshot_2026-02-04-20-41-23-463-edit_com.facebook.katana.jpg

Screenshot_2026-02-04-20-45-30-272-edit_com.android.chrome.jpg

Ovakvi ne žele mir,vladavinu zakona,red,rat je njihova šansa.

https://radar.nova.rs/politika/hrvoje-klasicintervju-radar/

Mladi će otići na Tompsonov koncert, ali će sve druge vikende provesti pevajući srpske muzičare. Njih ne zanimaju Parni valjak i Džiboni, oni idu na koncerte srpskih zvezda. Uostalom, Aleksandra Prijović je rasprodala pet koncerata u Osijeku, pa pet u Zagrebu
=========================

Vredi pročitati,budi nadu u normalizaciju odnosa i suživot na Balkanu

Kad si ti zadnji put malo duže bio u BiH? Ili malo dublje ispratio pisanja federalnih medija i komentare običnih ljudi?
Komentare kojih ljudi,one što ih je Dodik zaludeo,što za 100km a idu iz Banjaluke za Srbiju i glasaju pa se pogube po gradovima,ne znaju da se vrate kući.
Kada želim nešto da naučim ja slušam i čitam šta pišu pametniji od mene.
Bio sam više puta prošle godine u BiH,šetao i družio se sa pametnim ljudima u Istočnom Sarajevu ali i Dobrinji,ponavljam sa pametnim ljudima,ne zaludjenim i preko medija zatrovanim mučenicima koji drhte trenutno od mogućnosti da se ponovo zarati.

Komentare kojih ljudi,one što ih je Dodik zaludeo,što za 100km a idu iz Banjaluke za Srbiju i glasaju pa se pogube po gradovima,ne znaju da se vrate kući.
Kada želim nešto da naučim ja slušam i čitam šta pišu pametniji od mene.
Bio sam više puta prošle godine u BiH,šetao i družio se sa pametnim ljudima u Istočnom Sarajevu ali i Dobrinji,ponavljam sa pametnim ljudima,ne zaludjenim i preko medija zatrovanim mučenicima koji drhte trenutno od mogućnosti da se ponovo zarati.
Rat pominju samo Bošnjaci. Ni Srbi ni Hrvati ne ga ne pominju. Nikakvog rata neće biti. To su gluposti. To prvo. Drugo ja rekoh federalni mediji. I njihov običan svet. I na kraju da ponovim. Lako je pametovati i pričati o pomirenju iz Šumadije, Mačve, Beograda. Uopšte iz čistih srpskih sredina. Živite malo duže ovde pa ćete uvideti neke stvari.

Rat pominju samo Bošnjaci. Ni Srbi ni Hrvati ne ga ne pominju. Nikakvog rata neće biti. To su gluposti. To prvo. Drugo ja rekoh federalni mediji. I njihov običan svet. I na kraju da ponovim. Lako je pametovati i pričati o pomirenju iz Šumadije, Mačve, Beograda. Uopšte iz čistih srpskih sredina. Živite malo duže ovde pa ćete uvideti neke stvari.
Nisam rekao da je lako,nisam ni pomislio da će sve doći na svoje mesto tek tako.Moja priča se svodi na jedno,prvo poći od sebe,srediti svoje dvorište i prihvatiti komšiju koji nije idealan sli eto,živimo u istom selu.
Rat priziva Dodik,Ramo Isak,Hrvati mudruju,ćute.
Sve tri strane nose teret,nose obavezu, kako naći način da se živi u zajednici.Nema otcepljenja,nema sreće u ratu,mora se naći model za suživot i nema treće.

Back