Ima li Srbija PRAVO na izlaz na more?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Neki/mnogi Srbi su možda računali da će kroz Kraljevinu SHS/Jugoslaviju, a zatim federalnu zajednicu FNRJ/SFRJ sa ostalima imati i izlaz na more! Danas vidimo da je sve to propalo, čak su i balije zahvaljujući bravaru omastile svoje brkove kod Neuma! Koliko je Srba izginulo na Balkanu u zadnjih 150 godina, a Srbija danas malo veća od beogradskog pašaluka!?
Koliko je Srbija uložila u razna odmarališta na Jadranu, a od toga je dobila ***** od ovce? Naprotiv, mnogi Hrvati smatraju da je Srbija trošila pare Hrvata za izgradnju tih odmarališta i da Srbiji ni ne pripada od toga više od ovčjeg!? :super:

niti ce ikad imati jer ce joj biti granice od nisa do zemuna, sto ova danasnja kvislinska politicka grupacija sprovodi bez pardona ne krijuci se nimalo... ali kada dodje vreme ko je sta radio onda ce biti nemojte mene ja sam samo radio da bi preziveo... videcete bicemo savremenici tog uzasa
Opterećuješ se dnevno političkim stanjima i događajima? Trebaš gledati BIG PICTURE!

Neki/mnogi Srbi su možda računali da će kroz Kraljevinu SHS/Jugoslaviju, a zatim federalnu zajednicu FNRJ/SFRJ sa ostalima imati i izlaz na more! Danas vidimo da je sve to propalo, čak su i balije zahvaljujući bravaru omastile svoje brkove kod Neuma! Koliko je Srba izginulo na Balkanu u zadnjih 150 godina, a Srbija danas malo veća od beogradskog pašaluka!?
Koliko je Srbija uložila u razna odmarališta na Jadranu, a od toga je dobila ***** od ovce? Naprotiv, mnogi Hrvati smatraju da je Srbija trošila pare Hrvata za izgradnju tih odmarališta i da Srbiji ni ne pripada od toga više od ovčjeg!? :super:

Koje bre more ? Pa mi ni Ibar ne umemo da sacuvamo a kamoli more.
More se daje onome ko zna da cuva svoju zemlju.

Opterećuješ se dnevno političkim stanjima i događajima? Trebaš gledati BIG PICTURE!
de ces veci big od ove ljudske sitnoce... znas sta je problem svakog politickog analiticara...sto stoji na prvoj stepenici merdevina i ne koristi mozak vec samo upija propagandu i prepricava dnevno politicka desavanja...da makar stane na drugi ili treci... oni najhrabriji dodju do vrha pa ih ako kukuricu pre vremena sluzba istrese iz gaca drmajuci merdevine...

Back