Ima li slučajnosti što se partner Čede Jovanovića kao preziva KOS ?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
35.949
...

Ne bih ovde ulazio u sferu tumacenja te veze...i ko koga...:guza: i kako i zasto..., jer to bi bila tema za PDF Psihologiju ili narko pdf...

Nego...
Sinhroniziteti su moja tema...
Pa tako...znajuci da se doticni izabranik preziva KOS...
"Slučajno" baš poput ex and forever stare beše vojne tajne sluzbe...(Kontra Obaveštajne Službe)...

I znajuci da se Čeda hvalio da je bese bio da li u 63. Padobranskoj ili kojoj vec spec. jedinici...

Primecujem taj sinhronizitetni detalj...

Mozemo tumaciti da li je cela prica i pustena medijski upravo uz saglasnost doticnih, a od strane nekih sluzbi da bi se iz nekog okultno ritualnog razloga vrtila po medijima...

Pru cemu doticni je valjda neki "komunikolog za Public Relations...tako nesto..., dakle upravo za komuniciranje sa javnoscu...khm, khm, khm...
Eto i te "slucajnosti"...

I to je kako u tekstovima kazu dosao do Ĉede preko Ane Bekute, koja je pak bila sa SPS ex ikonom Mrkonjicem...(a i to je bila neka sluzba-druzba prica-zavesa za javnost)

Mozda je sve i onaj deo rituala u napredovanju kroz masonske redove tj stepene...kada kandidat mora da prodje javno posramljivanje...

U svakom sluvaju...
Cela ta medijska prica o toj "vezi" nije slucajnost...vec ciljano kreirana i plasirana...

...

yebo te ćivot, šta natrtlja sad ovde.:P :lol: :hahaha:
kakav kos, jel ptica neka? kakav partner, kakav pr, kakvi bakrači? :P
jesam ti rekao da batališ travke pobrljavke? :D

E pazi sad zapleta...

Doticnog A.Kosa je Čedi nabacila Ana Bekuta... (vrlo aktuelna ovih dana btw...☃️)
I ne...
Nisu to moje teorije vec njihove sopstvene reci i objave na drustvenim mrezama...

Ja samo dovodim u vezu čudan sinhronizitet da se doticni navodno preziva bas KOS

Sklon sam i misljenju da sluzba...da li KOS ili neka druga...i smislja sve te javne veze da vi zamajavali javnost tj hipnotisali istu sa tim kao skandalima...a kako bi se ispod žita provlacile druge i mnogo bitnije stvari...

A neretko...se sluzeci zlu...u tim svojim Spec.PSY.OPS operacijama masovne hipnoze javnosti...usput i sprdaju s narodom...

Pa tako nam plasirase i da se Čedin decko kao preziva bas KOS...

...

jel ti stvarno misliš da je na ovo postojeće potrebna još veća burleska? :P

Samo ukazujem na to da...

Sluzbe iz nekog "Ljuban Karan razloga..." ocigledno insistiraju na PSY OPS operaciji "ČEDA&KOS"

Pa tako evo nama danas nove epizode te španske serije:

(VIDEO/FOTO) ČEDU JOVANOVIĆA IZVRŠITELJI IZBACUJU IZ STANA Policija ušla u dom, oni nisu hteli da izađu: O svemu obavešteno Tužilaštvo!​

https://www.kurir.rs/stars/9886912/...m=single_dontmiss&utm_campaign=adria_internal
Čeda Jovanović i Aleksandar Kos nisu želeli da izvršiteljima otvore vrata stana u kom žive, te je morala da reaguje policija

...

Back