gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
procitala sam ja pitanje i odgovorila na njega...u nekom postu... ovo sto sam sad kuckala,kao i vi,su samo odgovori na neke druge postove... diskutujemo...pa ti nisi prochitala pitanje autora teme![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
procitala sam ja pitanje i odgovorila na njega...u nekom postu... ovo sto sam sad kuckala,kao i vi,su samo odgovori na neke druge postove... diskutujemo...pa ti nisi prochitala pitanje autora teme![]()
Pa mislim da si u ranijim razgovorima baš ti bila ta koja je to pokretala...Mislim da moramo.Makar se sećali kako je bilo nekad.Sećanje ti ne mogu uzeti.ma jasno mi je goxy, ali ne moramo uvek da se setimo i one tamne strane svega
drugo je to kad se nešto "mora" zbog više sile, što bolest jeste...al da znam da mogu, a da iz nekog razloga neću...?![]()
...neka fala...
Super humor,ali na realne teme, imali DK...
verovatno se nismo razumeliPa mislim da si u ranijim razgovorima baš ti bila ta koja je to pokretala...Mislim da moramo.Makar se sećali kako je bilo nekad.Sećanje ti ne mogu uzeti.![]()
Pesmu...?brate...moraš mi crtaš, ja ovo ne kontam...radim na 20%...
...a i ne moraš, nije ni bitno da ja skontam...
svejedno..toga ce nazzalost uvek biti..ne obazirati se..sledi svoje insTinktePesmu...?
@ Happiness...Govorim o sećanju na drugačiji sistem vrednosti,ne o sećanju na sexualna iskustva![]()
Pesma je zapravo vrlo brutalnapa pročito sam naslov pesme i kao nešto skonto, al nisam siguran...a mrzi me da se udubljujem u skrivene sadržaje, majke mi...
...al dobro...meni se ne zamera, jer sam prirodno......![]()
Ovo zvuči kao reklama za neko piće,ali je verovatno tačno...svejedno..toga ce nazzalost uvek biti..ne obazirati se..sledi svoje insTinkte![]()