Ja mislim da ima previse budala i posebno me raduju ovi mladi parovi kojim je osnova postojanja biti setaci pasa i skupljaci pseceg izmeta.
Izumret ce retardi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da ima previse budala i posebno me raduju ovi mladi parovi kojim je osnova postojanja biti setaci pasa i skupljaci pseceg izmeta.
Izumret ce retardi.
Sa svim se slažem, osim sa poslednjom rečenicom. Ti si vernica, pa biNe mislim ja nista.
Mislim da ce se ljudi samounistiti kako su krenuli.
Za svakog ima mjesta da mirno i normalno zivi...ali ljudi hoce ratove,atomske bombe,kopanje litijuma,busenje,cerupanje,plasticni otpad i sta sve ne.
Zemlja to nece moci vjecno da trpi.
Planeta moze da postoji i bez ljudi.
Jao super; imao sam i ja psa kad sam bio mali a vidim ti se jos igras u pesku.
Kažu da je prvih 200 najza*ebanije. Posle ladovina. Pesak rules! Još kad je ovako mir, tišina, nema ljudi... Dao bog da ih je još manjeJao super; imao sam i ja psa kad sam bio mali a vidim ti se jos igras u pesku.
Sta te boli K, mlad si; ziveces 200 godina.
Stvarno veruješ da bi planeta propala da nema ljudi?Sa svim se slažem, osim sa poslednjom rečenicom. Ti si vernica, pa bi
trebala ponovo da razmisliš o tome šta znači to da je Otac sve stvorio
kroz Sina i za Sina.
Kad više ne bi bilo ni jednog čoveka, niti bi se imalo za koga stvarati,
niti kroz koga.
Ne planeta, nego čitava kreacija.Stvarno veruješ da bi planeta propala da nema ljudi?
Ako ne znamo ni kako je svet nastao, odakle takva ideja?Planeta ne bi propala da nema ljudi iz razloga što je obnovljiva i nezavisna od ljudi
Po onome kako se planeta Zemlja razvijala i kako se ljudi ponašaju.Zemlja, biljke i životinje su bile u sinergiji..čovek je to sve malte ne rasturioAko ne znamo ni kako je svet nastao, odakle takva ideja?
Da ljudi se loše ponašaju. Ponašaju se kao vanzemaljci, kad malo boljePo onome kako se planeta Zemlja razvijala i kako se ljudi ponašaju.
Kad ne bi bilo ljudi?Ne planeta, nego čitava kreacija.
Iz jednostavnog posmatranja. Postoje i postojala su ostrva i oblasti na planeti gde ljudska noga nije kročila. Ne da nisu propala nego je tamo raj. Nažalost, očigledan činjenica je da je u najvećem broju slučajeva čovek uništio "raj" gde je kročio.Ako ne znamo ni kako je svet nastao, odakle takva ideja?
Naravno da se može. To nije stvar vere. Samo ljudski ego umišlja da je neophodan i da je sve stvoreno za njega.Neka ljudi veruju da se i bez njih može.
Super. Ništa protiv nemam.Naravno da se može. To nije stvar vere. Samo ljudski ego umišlja da je neophodan i da je sve stvoreno za njega.
Ni ja.Super. Ništa protiv nemam.
Neko sa Zapada koji pod firmom "sloboda" dozvoljava sve nenormalne stvari očito misli da jeste.Kada bi se svi ljudi sveta (8.000.000.000 st.) stisnuli jedan pokraj drugoga (4 čoveka u 1 m2) , celo bi čovečanstvo stalo na površinu veličine poluotoka Istre (2.820.000.000 m2).
Kada bi se svakom živom čoveku na svеtu (8.000.000.000 st.) osigurao prostor od oko 1000 m2 da sam uzgaja hranu, cеlo čovеčanstvo stalo bi na površinu jednaku Brazilu (8.456.510.000.000 m2).
Kada bi se svakoj porodici od četri člana ( 8.000.000.000 st. /4) osigurao prostor od oko 700 m2 da sama uzgaja hranu, celo čovečanstvo stalo bi na površinu jednaku Iranu ( 1.648.000.000.000 m2).
2019. godine je procenjeno da na Svetu ima oko 7,7 milijardi ljudi. Gotovo sve potrebne količine povrća za četvoročlanu porodicu, mogu se proizvesti na oko 200 m2 basta.
Poznato je da obradiva tla danas prekrivaju površinu od oko 31.000.000.000.000 m2. Na istoj bi se moglo uzgojiti količine povrća za prehranu 155 milijardi ljudi, za preko 38 milijardi četvoročlanih porodica .
Nema previše ljudi. Ima i više nego dovoljno prostora za sve, osim za pohlepu
Pogledajte prilog 1595674
(filozofski ogledi )
Evo ja nisam sa zapada pa ne mislim nego znam da je previše.Neko sa Zapada koji pod firmom "sloboda" dozvoljava sve nenormalne stvari očito misli da jeste.
Ovo nisam ja napisao pa neće biti obrisano a znamo o kome je rečJa mislim da ima previse budala i posebno me raduju ovi mladi parovi kojim je osnova postojanja biti setaci pasa i skupljaci pseceg izmeta.
Izumret ce retardi.
SpamBog je stvorio Raj i bio je raj na zemlji sve dok nije stvorio muškarca i ženu, koji su vrlo brzo zabrljali i bili izbaceni iz Raja..pa ti sada vidi
O kome je rec? reciOvo nisam ja napisao pa neće biti obrisano a znamo o kome je reč