Draganokej
Početnik
- Poruka
- 1
Има ли правде???
Тражим заштиту и подршку и правну помоћ у остваривању својих грађанских права, и доказивању истине старе више од 3 (три) године, од свих Вас.
Заштиту тражим од СУД-а у Смедереву, као и од судије: Анке Никодијевић, а и од судског вештака: Докторке Јасне Митревски Недељковић, радника Здравственог центра у Смедереву.
За све ово постоје писани трагови - докази, а један од доказа је и доказ: Здравствени центар Смедерево бр. 888/2018 од датума 27.3.2018. године. (Директор центра Ненад Ђорђевић)
Други доказ: Више Јавно Тужилаштво у Смедереву, поднета кривична пријава против судије: Анке Никодијевић, по чл: 360 КЗ од датума 12.12.2018. достављена и Вишем СУД-у у Смедереву.
СУД хоће да се заштити и елиминише свој пропуст у раду, а индиректно хоће да мени направи-створи нов проблем, уз помоћ судског вештака: Др Јасне М Недељковић.
ПРЕДМЕТ: 4К 47/2018 стари и нови предмет сад Кж1 бр. 70/18 од датума 23.10.2018. године.
Као и предмета БР: 4К 550/18 .
Са овим су упознати:
- Министар правде у Београду
- Апелациони суд у Београду
- Више Јавно Тужилаштво у Смедереву
- Виши суд у Смедереву
и Основни СУД у Смедереву.
Данас - САД, сви се склањају и повлаче, нико никоме неће да се замери (ЧУВАЈУ СЕ) писао сам већ о томе.
Хоћу да се овај мој проблем реши и зато тражим Вашу помоћ и подршку. Проблем је озбиљан.
Има ли правде за грађане Србије који немају средстава - пара да плате адвоката??? Зато тражим помоћ.
Суђење ми је заказано: 21.1.(јануар)2019. у 11 часова.
Плашим се сам да присуствујем суђењу без адвоката браниоца, а немам новца да га ангажујем.
У нади да ће неко разумети овај мој озбиљан проблем ја Вам се захваљујем.
СМЕДЕРЕВО:
20. I (јануар) 2019.
окривљени:
Петровић Драган