gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Озбиљно питање, надам се што мање подхјебавања у одговорима типа "ја знам ал под тушем"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ништа онда.Озбиљно питање, надам се што мање подхјебавања у одговорима типа "ја знам ал под тушем"
БЛАГОДАРИМНишта онда.
Заобићи ћу ову тему.
Срећно.
ХВАЛАJa mislim da znam,ali nisam probao.
Озбиљно питање, надам се што мање подхјебавања у одговорима типа "ја знам ал под тушем"
Ма шмрк ја сам озбиљан а ви мене трпате ођенШто не зовеш неку модераторку ... да певате ...
Strki dobro pjeva.Што не зовеш неку модераторку ... да певате ...
Ко је то? Можеш ли нас повезати?Strki dobro pjeva.
Pustala i ovde neke snimke.
Mozda ovde ,ako bude hit moze da dobije ugovor od 100 soma € sta onda odbice aТо је уметносТ...
Пева се за славу
Тисве на паре обрћеш
Pa i moja baba zna da pevaОзбиљно питање, надам се што мање подхјебавања у одговорима типа "ја знам ал под тушем"
Jesi ti pjevac?Ма шмрк ја сам озбиљан а ви мене трпате ођен
У твоје време на Крстарици је била познатија као Монтгомери.Ко је то? Можеш ли нас повезати?
Bezi od te ta luda.Ко је то? Можеш ли нас повезати?
Што болан?Bezi od te ta luda.
Па дај брате ако знаш мислио ссм велику ствар да направимо, за беовизијуJa imam odlican glas ali me ne zanima pevanje.
Ti si ono reper? Nadji neke brzalice,tj osmisli,i ne treba ti neko sa znanjem pjevanjaПа дај брате ако знаш мислио ссм велику ствар да направимо, за беовизију