Pontije Pilat
Aktivan član
- Poruka
- 1.099
ce la vi ili ćelavi?Koji si ti...e necu ti kazem celaVi...:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ce la vi ili ćelavi?Koji si ti...e necu ti kazem celaVi...:wink:
Pa lepo, strast moze biti vezana za seks, tucu, rat itd, a to nema uvek veze s ljubavlju, zar ne?!
...Ili Enigmu?joj de mi je bela zastava , oma se predajem i odo da spaavam!i sta bi jel ti rekoh koga volim vise...Vivaldija...i ...????
Haaa, ko kaze da je kod mene sve povezanoA psto je kod tebe sve povezano...otkud Enigma?![]()
Sto se mog poimanja stvari tice, nema strasti, ima ljubavi.Cico sto ne posla i paketic papirnatih...eh!Divno!A da pitam PP ima li strasti u ovoj divnoj kompoziciji?A? Shta? Nema?
Shto li me sa ovom pesmom podseti na Kondorov let...al su mi asocijacije...
Gde si lutko moja lepa. Ako nemas pametnija posla, bolje spavaj nego da se blesavis po netu ovako ko ja ;-)Dobro jutro PP! Spavam. Da..daaa..I laku noć..
Laku noc Konspiratore ;-)laku noc, lepa nam je priredba bila.

Haaa, Alexanna obozavam te, pogledaj koji broj poruka pise ispod tvog avatara ;-)Dobro jutro PP! Spavam. Da..daaa..I laku noć..
Budna si, vratio se Laki? Boze kako volim tog psa 8-)Ima samo koracam za srcem Bese tema![]()

Hvala Alexanna, iskreno sam pocastvovan sto si bas meni namenila 2666-u poruku ;-)Uh..dosta sam se blesirala danas,sad sam malo virnula i vidim da si tu..nije na štetu da te pozdravim.
Ima samo koracam za srcem Bese tema![]()
Ja upravo cistim, pozdrao sam sve pistaceSorry Nemiru...pa gde mi romanticari da se ispricamo ovako ljudski...poslecemo da pocistimo za sobom...obecavam!:![]()
Oooou yeeeeaaah, upravo su bile tri sestice na mom postu, zato i jesam odusevljenOj..još nisam šesnaestocifrena..uh..ili da se nisu tu vrtile neke 3 šestice..sad ću da natumbam još par postova..