Ima li objašnjenja zašto bogati ljudi ne veruju u Boga?

Ти аман заборављап да СПЦ под владиком Николајем НИКАД није била органски члан тог зборишта, већ у делегираном од СТРАНЕ ДРЖАВЕ СХС својству посматрача и експерта за теологију, културологију и сл...

Тадашње присуствовање седницама и овај данашњи заједнички сатанизам у ССЦ "молитвама" ко небо и земља...
SSC je od svog osnivanja imao ekumenistički karakter.

SSC je od svog osnivanja imao ekumenistički karakter.
Да, али не тако упрошћено како ти фантазираш у одбрани јереси... Екуменизам је имао два периода, први Хришћански где су тражене потврде догми и једина права вера и други сатано-синкретистички тј. Мулти верска Соцошијада за масоне и остале богохулнике...

И СПЦ никад није била органски део њега (већ у својству посматрача и саветодавац), до 1968, од кад и почиње тешко богохулство Екумениста на Цркву, кад су и јеретике прогласили за Цркву равној Православној...

Зато је то црквоборачка јерес, која именује лажну цркву као истинску...

Ти дух те јереси носиш и шириш по универзуму, и зато ћеш бити осуђен од Бога 100%

Да, али не тако упрошћено како ти фантазираш у одбрани јереси... Екуменизам је имао два периода, први Хришћански где су тражене потврде догми и једина права вера и други сатано-синкретистички тј. Мулти верска Соцошијада за масоне и остале богохулнике...

И СПЦ никад није била органски део њега (већ у својству посматрача и саветодавац), до 1968, од кад и почиње тешко богохулство Екумениста на Цркву, кад су и јеретике прогласили за Цркву равној Православној...

Зато је то црквоборачка јерес, која именује лажну цркву као истинску...

Ти дух те јереси носиш и шириш по универзуму, и зато ћеш бити осуђен од Бога 100%
Danas ste me i ti i Čačkalica i robivek osudili kod Boga.

Danas ste me i ti i Čačkalica i robivek osudili kod Boga.
Ја те не осуђујем, већ свети оци... Ја ти претим судом Божијим ако наставиш да оправдаваш јерес...

А на лудог Робија и Мујезина, не знам што обраћаш пажњу, кад су ђавољи синови, просипаш бисере пред свиње...

Ја те не осуђујем, већ свети оци... Ја ти претим судом Божијим ако наставиш да оправдаваш јерес...

А на лудог Робија и Мујезина, не знам што обраћаш пажњу, кад су ђавољи синови, просипаш бисере пред свиње...
Никакву јерес ја не оправдавам. Критикујем врх СПЦ кад треба, али никада неоправдано. ССЦ је организација форумског карактера КОЈА НИКАДА НЕЋЕ ДОВЕСТИ ДО БИЛО ЧЕГА.

ССЦ је организација форумског карактера КОЈА НИКАДА НЕЋЕ ДОВЕСТИ ДО БИЛО ЧЕГА.
Срамота је колико лажеш себе, и то док ти на очи католички бискупи вршљају по СПЦ олтарима свакодневно, већ скоро 60 година

Срамота је колико лажеш себе, и то док ти на очи католички бискупи вршљају по СПЦ олтарима свакодневно, већ скоро 60 година
Какве везе РКц има са ССЦ?

Кад ниси?
По теби је неприхватање Акакијевог наратива одмах одбрана екуменизма.

Maki se trudi da propoveda pravoslavlje i obrati očigledne jeretike, a ti samo klevećeš i proklinješ. Otkrivaš tuđe grehe, sudiš (ko si ti da sudiš ikome, Bog je sudija za lične grehe).

Jel RKC član SSC?
Јел ти држе кардинали проповеди на литургијама и катедре на факултетима ?

Тебе аман пракса уживо не занима шта ти се ради у цркви, већ си задовољан инфо извештајима о статусни променама у ССЦ, које у пракси само појачавају јерес и папски утицај прикривају...

Јел ти држе кардинали проповеди на литургијама и катедре на факултетима ?

Тебе аман пракса уживо не занима шта ти се ради у цркви, већ си задовољан инфо извештајима о статусни променама у ССЦ, које у пракси само појачавају јерес и папски утицај прикривају...
Da li je u SPC proglašena unija sa rimokatolicima? Nije. Da li je uveden novi kalendar u SPC? Nije. Zašto onda pravite posebnu crkvu? Otimate vernike SPC umesto da propovedate silnim sektašima među Srbima.

Da li je u SPC proglašena unija sa rimokatolicima? Nije. Da li je uveden novi kalendar u SPC? Nije. Zašto onda pravite posebnu crkvu? Otimate vernike SPC umesto da propovedate silnim sektašima među Srbima.
Кардинали вам служе по олтарима...

То све говори о вашем двоверују и љигавости

Nisam čuo za takav slučaj, da neki kardinal saslužuje u pravoslavnom oltaru na liturgiji.
Правиш се идијот... Искусно...

Чим ти нешто јеретичко не иде у прилог, одједном не знаш и ниси чуо...

А кад чујеш, онда стара мантра, то је лично богохулство епископа, а не цркве, коју баш епископи представљају 🤭

Izvinite, upadam u temu.
Bilo bi previše da vas zamolim da mi objasnjavate sad sta je toliko loše u ekumenizmu, verovatno ste to do sada puno puta objasnjavali i o tome pisali, ali možete li mi poslati neki link ili preporuciti literaturu koja objašnjava takve stavove.
Nekako mi ne deluje lose da smo svi deca Božija, da se barem ne mrzimo a sto da ne i da sarađujemo.

Back