- Poruka
- 27.341
Zanimljivo kako uvijek kad treba dati neke konkretne dokaze nikad ih ne dobijem.Имаш тјуб па тражи...
Вартоломеј, Кирил, Иринеј са папом
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo kako uvijek kad treba dati neke konkretne dokaze nikad ih ne dobijem.Имаш тјуб па тражи...
Вартоломеј, Кирил, Иринеј са папом
SSC je od svog osnivanja imao ekumenistički karakter.Ти аман заборављап да СПЦ под владиком Николајем НИКАД није била органски члан тог зборишта, већ у делегираном од СТРАНЕ ДРЖАВЕ СХС својству посматрача и експерта за теологију, културологију и сл...
Тадашње присуствовање седницама и овај данашњи заједнички сатанизам у ССЦ "молитвама" ко небо и земља...
Да, али не тако упрошћено како ти фантазираш у одбрани јереси... Екуменизам је имао два периода, први Хришћански где су тражене потврде догми и једина права вера и други сатано-синкретистички тј. Мулти верска Соцошијада за масоне и остале богохулнике...SSC je od svog osnivanja imao ekumenistički karakter.
Danas ste me i ti i Čačkalica i robivek osudili kod Boga.Да, али не тако упрошћено како ти фантазираш у одбрани јереси... Екуменизам је имао два периода, први Хришћански где су тражене потврде догми и једина права вера и други сатано-синкретистички тј. Мулти верска Соцошијада за масоне и остале богохулнике...
И СПЦ никад није била органски део њега (већ у својству посматрача и саветодавац), до 1968, од кад и почиње тешко богохулство Екумениста на Цркву, кад су и јеретике прогласили за Цркву равној Православној...
Зато је то црквоборачка јерес, која именује лажну цркву као истинску...
Ти дух те јереси носиш и шириш по универзуму, и зато ћеш бити осуђен од Бога 100%
Ја те не осуђујем, већ свети оци... Ја ти претим судом Божијим ако наставиш да оправдаваш јерес...Danas ste me i ti i Čačkalica i robivek osudili kod Boga.
Никакву јерес ја не оправдавам. Критикујем врх СПЦ кад треба, али никада неоправдано. ССЦ је организација форумског карактера КОЈА НИКАДА НЕЋЕ ДОВЕСТИ ДО БИЛО ЧЕГА.Ја те не осуђујем, већ свети оци... Ја ти претим судом Божијим ако наставиш да оправдаваш јерес...
А на лудог Робија и Мујезина, не знам што обраћаш пажњу, кад су ђавољи синови, просипаш бисере пред свиње...
Ласкаш себи... Ти си адвокат екуменизма, по психолошком принципу топло/хладноКритикујем врх СПЦ кад треба, али никада неоправдано.
Кад сам ја бранио екуменизам?Ласкаш себи... Ти си адвокат екуменизма, по психолошком принципу топло/хладно
Срамота је колико лажеш себе, и то док ти на очи католички бискупи вршљају по СПЦ олтарима свакодневно, већ скоро 60 годинаССЦ је организација форумског карактера КОЈА НИКАДА НЕЋЕ ДОВЕСТИ ДО БИЛО ЧЕГА.
Кад ниси?Кад сам ја бранио екуменизам?
Какве везе РКц има са ССЦ?Срамота је колико лажеш себе, и то док ти на очи католички бискупи вршљају по СПЦ олтарима свакодневно, већ скоро 60 година
По теби је неприхватање Акакијевог наратива одмах одбрана екуменизма.Кад ниси?
Maki se trudi da propoveda pravoslavlje i obrati očigledne jeretike, a ti samo klevećeš i proklinješ. Otkrivaš tuđe grehe, sudiš (ko si ti da sudiš ikome, Bog je sudija za lične grehe).Ја те не осуђујем, већ свети оци... Ја ти претим судом Божијим ако наставиш да оправдаваш јерес...
А на лудог Робија и Мујезина, не знам што обраћаш пажњу, кад су ђавољи синови, просипаш бисере пред свиње...
Још питаш, а кардинали ти вршљају по литургијама и држе проповеди након служби...Какве везе РКц има са ССЦ?
Jel RKC član SSC?Још питаш, а кардинали ти вршљају по литургијама и држе проповеди након служби...
Јерес мора да се осуђује и проклиње... Како то не знаш?Maki se trudi da propoveda pravoslavlje i obrati očigledne jeretike, a ti samo klevećeš i proklinješ. Otkrivaš tuđe grehe, sudiš (ko si ti da sudiš ikome, Bog je sudija za lične grehe).
Јел ти држе кардинали проповеди на литургијама и катедре на факултетима ?Jel RKC član SSC?
Nije.Jel RKC član SSC?
Da li je u SPC proglašena unija sa rimokatolicima? Nije. Da li je uveden novi kalendar u SPC? Nije. Zašto onda pravite posebnu crkvu? Otimate vernike SPC umesto da propovedate silnim sektašima među Srbima.Јел ти држе кардинали проповеди на литургијама и катедре на факултетима ?
Тебе аман пракса уживо не занима шта ти се ради у цркви, већ си задовољан инфо извештајима о статусни променама у ССЦ, које у пракси само појачавају јерес и папски утицај прикривају...
Кардинали вам служе по олтарима...Da li je u SPC proglašena unija sa rimokatolicima? Nije. Da li je uveden novi kalendar u SPC? Nije. Zašto onda pravite posebnu crkvu? Otimate vernike SPC umesto da propovedate silnim sektašima među Srbima.
Nisam čuo za takav slučaj, da neki kardinal saslužuje u pravoslavnom oltaru na liturgiji.Кардинали вам служе по олтарима...
То све говори о вашем двоверују и љигавости
Правиш се идијот... Искусно...Nisam čuo za takav slučaj, da neki kardinal saslužuje u pravoslavnom oltaru na liturgiji.
Izvinite, upadam u temu.Da li je u SPC proglašena unija sa rimokatolicima? Nije. Da li je uveden novi kalendar u SPC? Nije. Zašto onda pravite posebnu crkvu? Otimate vernike SPC umesto da propovedate silnim sektašima među Srbima.