- Poruka
- 6.887
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve veze ima to što si gore napisao sa naslovom teme?Malopre na temi
Da li je darivanje organa hrišćanski?
dobih ideju da pitam kako je dotle došlo, šta svi oni znaju ili misle da znaju kad nemaju trunku straha šta će biti posle smrti?
Jednostavno ne razumem!? Ubijaju, ne odgovaraju za to, druge grehe da i ne pominjem, pa kako?
Nema veze, na toj temi sam čitao komentare ljudi o svim mogućim zloupotrebama pa sam napisao odakle mi ideja za temu:Kakve veze ima to što si gore napisao sa naslovom teme?
Da, to je tema.Ima li objašnjenja zašto bogati ljudi ne veruju u Boga?
Odavno su oni prešli svaku ivicu i granicu.Msm da je svako od nas na iskusenju celog zivota i na ivici tamne strane
Uh, kamo sreće da si u pravu. Nažalost, ja ono što sam primetio je u suprotnosti.Ja ne mislim da vera ima veze sa bogatstvom.
Hm. Pa da, jeste logično.Ima li objašnjenja zašto bogati ljudi ne veruju u Boga?
ako je to pitanje
Mislim da je teze bogatima da nadju Boga.
Zasto, jer novcem puno toga mogu pa im Bog ne treba.
I to je tačno, možda ne baš svako ali to je poenta.Ali svako se nadje u situaciji kada shvata da mu samo Bog moze pomoci.
Tako da ne znam... Mpoguce da bogatstvo ugusi zelju za istinom...
Svako se nadje u toj situaciji kada shvata da mu samo Bog moze pomoci zli ne zeli da to prizna mozda zbog ponosa...Hm. Pa da, jeste logično.
I to je tačno, možda ne baš svako ali to je poenta.
Zbog straha....u nedostatku duhovne zrelosti, njima preostaje samo očaj u materijalnom svetu kojem su se priklonili...sve van tog sveta, za njih je samo ogroman strah...Nema veze, na toj temi sam čitao komentare ljudi o svim mogućim zloupotrebama pa sam napisao odakle mi ideja za temu:
Da, to je tema.
Зашто не би веровали ?Malopre na temi
Da li je darivanje organa hrišćanski?
dobih ideju da pitam kako je dotle došlo, šta svi oni znaju ili misle da znaju kad nemaju trunku straha šta će biti posle smrti?
Jednostavno ne razumem!? Ubijaju, ne odgovaraju za to, druge grehe da i ne pominjem, pa kako?
Ali to su dve potpuno nepovezane stvariNema veze, na toj temi sam čitao komentare ljudi o svim mogućim zloupotrebama pa sam napisao odakle mi ideja za temu:
Da, to je tema.
Kako nepovezane? Ti veruješ u Boga = nećeš iskasapiti neko dete i prodati bubrege nekom na crnom tržištu?.Ali to su dve potpuno nepovezane stvari
Pa reče gore @aeternum, zato što su u zabludi i misle da im Bog ne treba jer skoro sve mogu postići novcem.Зашто не би веровали ?
Da, to i ja ne mogu shvatiti jer tako ne razmisljam..."Moguce da bogatstvo ugusi zelju za istinom..."
@aeternum ovo je baš za dublje razmišljanje.
Postanu krajnje površni, ali zašto se to dešava?
Ja sad da dobijem ogromne pare, ja bih uložio sve samo da saznam istinu, kopao bih i figurativno i bukvalno.
Na osnovo čega si to zaključio? Istorija nas uče upravo suprotnoKako nepovezane? Ti veruješ u Boga = nećeš iskasapiti neko dete i prodati bubrege nekom na crnom tržištu?.
Nepovezane stvariAko NE veruješ u Boga, ne veruješ u suštini više nikome i više ni u šta, onda ćeš biti car crnog tržišta organa.
Znaš šta ja mislim? Na osnovu onoga što sam video? Ljude ne kvari to što mogu odjednom da kupe skupe stvari već su zapanjeni kada vide koliko su drugi ljudi jeftini. A oni su mislili da su nedostižni. Čak, neke od njih su i poštovali. A onda počnu te iste ljude da preziru, to vodi dalje u maltretiranje i eto kako se iskvare.Da, to i ja ne mogu shvatiti jer tako ne razmisljam...
Ali opste poznato je da novac kvari ljude...
Malo njih uspe da ostane prizermno i skromno i pored bogatstva...
A, kapiram gde je zapelo, ti pričaš bukvalno a ja sam bio malčice metaforičan, dao sam primer koji si ti shvatio doslovno.Na osnovo čega si to zaključio? Istorija nas uče upravo suprotno
Ma, ok.Nepovezane stvari
Koja i čija istorija nas uči suprotno?Na osnovo čega si to zaključio? Istorija nas uče upravo suprotno
Nepovezane stvari
Ovde sam napravila gresku ali moze i ovakoSvako se nadje u toj situaciji kada shvata da mu samo Bog moze pomoci zli ne zeli da to prizna mozda zbog ponosa...
Da bi neko prizivao Boga potrebna je poniznost...
Pa da, novac moze iskvariti ljude na razne nacine...Znaš šta ja mislim? Na osnovu onoga što sam video? Ljude ne kvari to što mogu odjednom da kupe skupe stvari već su zapanjeni kada vide koliko su drugi ljudi jeftini. A oni su mislili da su nedostižni. Čak, neke od njih su i poštovali. A onda počnu te iste ljude da preziru, to vodi dalje u maltretiranje i eto kako se iskvare.
Uglavnom, za skoro sve je tako, "iskvarili ga", "loše društvo" i slično.
.