ima li nekog u srecnom braku

• Začetnik teme ksks 12000
  • Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima Bogu i hvala. ja sam ta jedinka, uskoro ce dve godine, i sve je kao prvih mesec dana. u stvari ne sve sada je bolje jer nismo samo zaljubljenmi vec se i volimo!!! :P :P :P :P :P :P
Za lose brakove jedino resenje je RAZVOD. A onaj ko yudje iz brak iz pogresnih razloga*novac, samoca, nezeljena trudnoca, mora biti svestan da ce kad tad zazaliti.

Evo da i ja prijavim srecan brak - 11 godina zajedno, 9 godina zajednickog zivota, od toga 3.5 u braku.
Kao sto je neko gore naveo, i kad pomislis da je ljubav dostigla maximum, iznenadis se kad shvatis da moze jos vise.

medjutim smatram da smo ja i moj muz usli u brak kasno naravno nikada nije kasno za nasu ljubav koja je zaista prava ali mogli smo to da uradimo mladji pa cak i mnogo mladji mada ne znam kako bi se usaglasili jer je poznato da zena tj. devojka uvek tezi ka braku tj. gusi muskarca sa tim a muskarac opet voli i da ima neki predbracni zivot zasto postoji ta kontradiktorost odnosno ta razlika izmedju nas ko ce ga znati mada ja sam sklona verovanju da bi pravi muskarac trebao da bude izvan ove nesavrsene definicje tacnije IZNAD.

E sad kuknjava zbog proslosti je zaista uzaludan posao pa cak i ako u afektu pomislim koliko dece smo
mogli da imamo(pri tom da vec idu u skolu iha haj i to uveeeliko) tesim se snagom i lepotom nase ljubavi.

Ovo ja pricham sa Vama zenskim svetom e sad uopste ne znam mozda on ne misli tako mozda njemu i nije toliko stalo do broja dece a da ne kazem sto je on u dosadasnjem zivotu makar "malo" bolje prosao od mene.
I svi ti seksolozi i ko zna kakvi "naucnici" su da ja vama kazem obicni najobicniji smorovi i budale te ovo je potrebno za br. zajednicu te ono te ovi uslovi te oni a ja vas pitam STA je potrebno onima koji se stvarno vole i cija je ljubav lepa kao najjlepsa bajka osim malo hleba soli i vode i ah da puno puno srece da se njihova ljubav zaista i ostvari.
Mi tu srecu dosada nismo imali a odsad je nadam se na nesoj strani.
Pre nego sto sam se udala ja sam razmisljajuci o svojoj sreci samo mislila o tome sto cu kad se udam za coveka svog zivota moci ceo dan da ga gledam da razgovaram sa njim zamislite ceo dan pa onda josh noc pa onda sutra pa opet sutra ni tad ni sad ni hleba mi ne bi trebalo a eto poznato je da imam dobar apetit, lazu oni koji kazu da se od ljubavi ne zivi.
Mozda sam ja svima vama dosadna ustvari vrlo moguce ali ja prosto ne verujem da svi ljudi imaju tu srecu da toliko odgovaraju jedno drugom kao ja i on moj dragi ,dosta brakova iz nashe svakodnevice je sklopljeno a da se pritom supruznici ne slazu bas najbolje negde zene trpe negde opet muskarci i takvi brakovi se neretko i raspadaju ostaju deca razvednih roditelja ili pak deca koja su ugrozena svadjama njihovih roditelja a sve su to opet neke nove nestabilne licnosti i mozda vec ili buduci drustveni problem.
Zato zaista odluka sa kim ces uci u brak jeste ako ne najbitnija ono bar jedna od najbitnijih odluka u zivotu ali apsolutno verujem u to da je ako se nadju dvoje koji su ono sto se kaze stvoreni jedno za drugo dovoljan cak i samo jedan susret. Ja verujem u LJUBAV na prvi pogled a vi me ispravite ako gresim!

Normalno da ima .Nisam u papirološkom braku , ali posle toliko godina mogu da kažem i da jesam.
Jedina varijanta kad škripi je nedostatak love(naravno samo u mom slučaju).Znaš šta je jedna od lepših stvari-kad se probudiš ujutru-i on ti kaže spavaj bleso,zagrli te i ušuška ...

Evo i ja da se pohvalim :)
Moj zivot je poceo kad sam upoznala mog muza. Jednostavno mi smo jedno. Veze nas velika ljubav i strast, slicna iskustva u detinjstvu, iste zelje za buducnost i naravno nase zlato, prelepa devojcica od 2 godine :D
Kao sto rece neko gore, nijedan brak nije savrsen, ali to ne znaci da nije srecan.
I mi se svadjamo (i mirimo :D ), imamo nase nesuglasice, nesporazume itd, ali to je sve deo jedne noramalne veze, uostalom bilo bi isuvise dosadno da je sve idealno.
Pozdrav svima, i volite se :D

ja ne vjerujem u sretan brak.dobro-znam za ono ne reci nikad,ali takvo je moje iskustvo(ne vlastito,već onih koji me okružuju).
pogotovo se grozim onih koji misle kako žive savršeno i glume to isto,a u biti je sve jad i čemer.isto tako,tj.valjda zbog toga sve ove postove o sretnim brakovima tj.za te ljude koji ih pišu mislim da su u zabludi.i moram da primjeti-slabo su se muškarci odazvali na ovu temu.uglavnom žene tvrde kako su sretne itd.. :?: :idea:
voljela bih da se na vlastitom primjeru razuvjerim u svoje mišljenje.

Slušaj sad-tebi nešto fali(dečko,lova,optimizam..)
Zaista ne znam kako drugačije da ti kažem osim -SREĆNA SAM.Ne kažem da imam sve što mi treba u životu ,ali imam dragog koji će me saslušati ,pomoći kako zna i ume,zagrliti...Naravno da ima tu i prepirki i sl-ali to je život.(posle bude dobar sex)Kad skupim sve na gomilu-SREĆNA SAM!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back