Najbolja fora, po meni je praviti websajt, jer je relativno lako (pitajte koga ocete, Dreamweaver je uzasno lako koristiti, trebalo mi je tri dana da provalim glavne fore, a sa malo istrazivanja i strebanja, mozes da postanes expert), ako imas smisla za dizajn. Sada frka ti je sa provajderima, mozes da koristis strane provajdere, ali mozes i domace (koji su i jeftiniji), zavisi od klijenta. Mozes cak i da organizujes net provajdere, tu ti se danas lova obrce. Glavna prednost ti je u poslovanju sa stranim kompanijama, jer mnoge firme oce websajt, ali ne mogu da ga priuste. Ti mozes da im das neverovatno niske cene, kada ih poredis sa stranim kompanijama, jer u YU je ekonomski standard nizi i ti to kosristi u svoju prednost. Ja zivim u Engleskoj i moj profesor informatike (ja sam 17, ali to ne znaci da ne treba da me shvatite ozbiljno) dobro zaradjuje jer povremeno za neku manju firmu napravi jeftini (ali dobar) sajt. Ja licno koristim situaciju u YU kada dolazim kod familije, jer kupim gomilu CDova (oko stotinak, jave mi se narudzbine na SMS) i profit je oko 600% jer ovde CDovi kostaju MNOGO vise (oko 20X vise). Znam da je ilegalno, ali kada niko nista ne pita, sta ces? Zakljucak: GLAVNA fora su komposi jer ti ne trebaju nikakve sirovine do znanja i jednog komposa sa netom.