Nemanja 90
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
...slican ovom http://prodaja.50webs.com/ ? Posaljite mi neke slike snimljene preko njega please, ja bih da ga kupim ali nisam siguran sta moze da mi pruzi. marsns90@eunet.yu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi, kada sam cekala da ga to pitas!!!nesons:Moze li s tim teleskopom da se voajerise po komsiluku ?![]()

nesons:hehe![]()
Znam ja sta svi vole !
( mislim da je ovaj ,bas teleskop - sad sam video o cemu se radi ... sa tom spravom bih mogao da posmatram komsijske organe ( magnetna r. ) )![]()
Ipak sam zainteresovan za one komsijske teleskope !
Kolko para ?![]()
:shock: :shock: :shock:nesons:hehe![]()
Znam ja sta svi vole !
( mislim da je ovaj ,bas teleskop - sad sam video o cemu se radi ... sa tom spravom bih mogao da posmatram komsijske organe ( magnetna r. ) )![]()
Ipak sam zainteresovan za one komsijske teleskope !
Kolko para ?![]()
PALACINKA:A jel moze na to chudo da se prikachi fotoA ili DVcam. Ako moze, nesonse spremaj sajt, ja cu da snimam i ima da napravimo www.NOVOSADJANKE.com
nesons:PALACINKA:A jel moze na to chudo da se prikachi fotoA ili DVcam. Ako moze, nesonse spremaj sajt, ja cu da snimam i ima da napravimo www.NOVOSADJANKE.com
UUuuu to bi bilo 8) , ali je zakonom zabranjeno !![]()
Jednino za private !![]()
Shta je sad ovo??? "Ja znam, ali necu da vam kazem"???Neva:Ja znam gde mogu da se kupe kod nas i nisu skupi , a dobri su! Ako zelis mogu da se poruce i oni profesionalni. E, takvi su skupi! :? Uvoz iz Holandije ako se ne varam!
Kakva navlakusha! Garant kad odem tamo a ono ni t od teleskopa... al' se vratim kuci sa ActioMan-om i Pokemonima u rinfuzi.Neva:Za blize informacije " Alf " doo!
LePiaf:Kakva navlakusha! Garant kad odem tamo a ono ni t od teleskopa... al' se vratim kuci sa ActioMan-om i Pokemonima u rinfuzi.Neva:Za blize informacije " Alf " doo!
nesons:LePiaf:Kakva navlakusha! Garant kad odem tamo a ono ni t od teleskopa... al' se vratim kuci sa ActioMan-om i Pokemonima u rinfuzi.Neva:Za blize informacije " Alf " doo!
![]()
Teleskop za devojke iz kolekcije BARBY !!![]()
( roza fensi teleskop )