lilmissmuffin
Zainteresovan član
- Poruka
- 175
Elem boli me vec par dana ispod desnog rebernog luka koji ide u ledja ,a danas me bas jako stislo. Otisla sam u dezurnu ambulantu i tamo sam srela jako neljubaynu dr, pa sam u soku...nisam u soku sto je neljubazna, nego sto mi je rekla da mi se pipa jetra na ivici desnog rebarnog luka...kad sam je pitala sta to znaci rekla mi je da idem u pon kod svog izabranog i nek mi hitno snime zucnu kesu i brecnula se na mene sta ja sad nju ispitujem
....sad ako je tako hitno, sto me nije poslala urgentni pa tamo da me snime....ne kontam rekla mi da uzmama b.... protiv bolova i k...protov mucnine i jedem u malim porcijama....
ja inace ima i gerb i uzimam n....ppumpu...no zbog cega sve moze biti uvecana jetra i kakve to veze ima sa zucnom kesom....ima li neko ideju? eh da vec para dana sam pod virozom tj svi smo u kuci pod virozom

ja inace ima i gerb i uzimam n....ppumpu...no zbog cega sve moze biti uvecana jetra i kakve to veze ima sa zucnom kesom....ima li neko ideju? eh da vec para dana sam pod virozom tj svi smo u kuci pod virozom