Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
kad je maznut taj kod uspeo sam da ga dobavim (oko 3 GB cistog haosa) i da ga nekako pustim. Anyway, u tom trenutku igri je falila gomila stvari, single play nije mogao da se pokrene, sve sto sam uspeo je da poteram neke mape preko konzole, ali nigde nikoga za ubiti...mada je grafika zaista impresivna Tako da se slazem sa ocenom da ce igra biti odlozena za sledecu godinu, pogotovo sto se mnogo da je nece biti ni na E3
Samo mi nije jasno kako je 1.5GB informacija skinuto neprimetno sa racunara za kojim se non-stop dezura i koji je dobro obezbedjen i od strane firme u kojoj se nalazi.
Samo mi nije jasno kako je 1.5GB informacija skinuto neprimetno sa racunara za kojim se non-stop dezura i koji je dobro obezbedjen i od strane firme u kojoj se nalazi.
Jesi igrao splinter cell, gledao filmove o Jamesu Bondu i "drzavni neprijatelj" tematiku, citao Toma Clancya, paranoicne clanke u novinama...? Upotrebi malo mstu :wink: