...gde mogu da se kupe i montiraju tockovi, kocnica, itd.
pozdrav i hvala
pozdrav i hvala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kazi joj tacnu adresu!!!PALACINKA:inace, ja tamo radim!
PALACINKA:E, mens. Vidim da si neupucena... SVETLECI tockici su najgore njesra koje se ikad pojavilo u rolling industriji. Prave se od plastike za kofe i lavore a ne od kvalitetnog polyuretana kao svi normalni tockici. Preporucujem ti da stavis obicne tockice jer ces sigurno vise uzivati u voznji...
Inace prodavnica se nalazi u ILIJE OGNJANOVICA 8... odma pored Dejkija a ja sam tamo uglavnom od 4-5 sati pa dok se ne smorim. A ona u temerinskoj 51 je isti shop samo je ovaj u centru vishe FANCY pa sam redje tu nego na salajci.
Pa ugradi onda i ZVONČIĆE i ALARM, preventivno !!!mens:u pravu si , moje znanje o rolling industriji je stvarno sramotno!!!!!( razmisljam da tu prazninu hitno popunim nekom vecernjom skolom rolanj.........:shock: :shock: )))
ali svetlece cu sigurno ugraditi, da me niko ne pregazi , na putu za vecernje casove..........:-o
Nisam još, čekam tvoje utiske, kao rezultat, za ovaj pokus ...nesons:Jesi li i ti tako uradio ?
GoldenLady:A ti si onaj koji vozi rolere ili koji ne vozi vise?
PALACINKA:Vozim i neman nameru da prestanem! Pravio sam par pauza zbog raznih povreda (nezgodno je kad vozish u gipsu) al jos uvek vozim!
strasna misterija, ja sam ti danas bila u radnji !!!PALACINKA:Sad mi samo jos reci kako to znas.
jesmo bliske, ali se nismo stopile , jos..........ti si zbunjen.............:|PALACINKA:a ha... znaci ti i golden ste jedna ista osoba..... ili sam ja jako zbunjen i upravo sam usao u zonu sumraka ili (neceg slicnog)
PALACINKA:Sad mi samo jos reci kako to znas.
krvolok:A da ti je bio i Nenos, sigurno bi ga prepoznao po kesi čvaraka koje jede, usput, k'o kokice !!!