Ima li neke mlade macke, koja bi "usvojila" srednjeg ciku, u njenom smestaju u BGD,NS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Esad Dzudo

Poznat
Banovan
Poruka
7.093
Dosadio mi zivot na jugu. Mlogo siromastvo, beda, zene skroz iskvarene, sam se naturuju i nabacuju. Odem si kod prijatelja, ona me ceska ispod astal sa tabani.

Sas oci mi kibicuje i kaze mi na odlazak, da joj muz ide na put lecka u inozemstvo na tjedan dana, pa da se podruzima.

Mlogo su zene dole iskvarene, nakurvicave i sam ih svrbi maca. Sam bi da se seksaju sas tudji muzi.

Meni je to degutantno, ocu skladan, miran zivot, dugu vezu, mozda i brak. Divlji, al "pitom" vreme ce pokaze.

Moze sas bracni il vambracni ugovor....Godine me zgazile, 45, vreme je da se zenium, ocu zivot da promenim, il cu se utepujem.

Dosadilo mi ko Mitke iz "Kostanu" da po meane lumpuje i pijuem, sas ***** se zakasujem....Okazite se cice, pice, lepe, ruzne....*****, DOPUNASICE stop.

Мене занима само каква госпођа из круга двојке са белим рукавицама белим керићем белим шеширићем
и белим амбрелом и без наследника.
Секс обавезан и квалитетан.
Од форумашица и сличних нема фајде јер ће ми страда грбина без везе.

verovatno ne trazis puno

da ima stan

dobar posao

da dobro kuva i izgleda

naravno da je mladja od tebe

mada bi tu bio moguci kompromis , ako je drzeca a bas dobru platu

ili deviznu penziju

Da. Stan, ili kucu. Ne da mi prepisuje, i ne trazim vlasnicki list. Moze da se vodi i na punca, ili punicu. Sto bi bila otezavajuca okolnost, jer bi imao "hilti" pored.

Lepa, o okusima ne treba raspravljati. Netkom lepo, netkom ruzno, dopadljivo, nedopadljivo....Bitno je kemija, i da se ljudi skontaju. Neki magistralni tok glavni.

Da kuva se podrazumeva, jer volim domacu kuhanu hranu. Nisam tip da se prehranjije sa trafika. Kad se skuva jedem do tri dana, nema bacanja. Cjenim trud i muku.

Da. Stan, ili kucu. Ne da mi prepisuje, i ne trazim vlasnicki list. Moze da se vodi i na punca, ili punicu. Sto bi bila otezavajuca okolnost, jer bi imao "hilti" pored.

Lepa, o okusima ne treba raspravljati. Netkom lepo, netkom ruzno, dopadljivo, nedopadljivo....Bitno je kemija, i da se ljudi skontaju. Neki magistralni tok glavni.

Da kuva se podrazumeva, jer volim domacu kuhanu hranu. Nisam tip da se prehranjije sa trafika. Kad se skuva jedem do tri dana, nema bacanja. Cjenim trud i muku.

Srecno, mozda ti se neka javi:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back