Ima li negde "SAVREMENE DEVOJKE"

ETO I JA POSTAVIH SLIKU SVOJU,NISAM ZNALA DA SE I TO MOZE NA OVOME FORUMU.
NEGO STO SE TICE OVE TEME SAVREMENA DJEVOJKA,JA I NISAM BAS TOLIKO SAVREMENA,ALI NISAM TOLIKO NI ZAOSTALA PA DA MORAM COVJEKU DA SLUSAM BAS SVE NAREDBE KAD SE UDAM.JA ZA TO ZIVACA ZAISTA NEMAM.A STO JE NAJGORE KOD MENE PALIM SE UVJEK NA OPASNE I TAKVE STAROMODNIJE TIPOVE,DOK FINE MOMKE UVJEK JA OSTAVIM I TAKO SLIJEDI KRUG EVO CETIRI GODINE VEC,I MISLIM DA ME TO BOG KAZNJAVA.
:cry:

ALI ZAISTA POKUSALA SAM DA ZAVOLIM OVE STO SU BILI FINI PREMA MENI,ALI NE ZNAM KOJI MI JE DZAVO........IPAK IMA NESTO STO NISAM VOLJELAA,BILA SAM LJUBOMORNA I SEBICNA HTJELA SAM DA BUDEMO UVJEK SAMI A RIJETKO KADA S DRUSTVOM.

Micotakis:
Sve zavisi sta podrazumevas pod Savremenom zenom?
Naravno da postoje savremene zene, ali posto su one uglavnom nezavisne, od njih se najvise bezi jer one umeju da pokazu zube!

Jel , a one nesavremene ne ujedaju???

Inace sam pod temom podrazumevao ,ZASTO NEMA TEME SAVREMENA ZENA.
O muskarcima i emisije i teme , a o tim demokratskim , neshvacenim savremenim zenama nigde teme
pa da se cuje sta se od njih ocekuje i sta dobija...
Zasto ? sta mislite?

Mozda bi to bilo mesto gde ce biti postavljane teme koje interesuju muskarce i u kojima ucestvuju muskarci , a ovako savremen muskarac je forum gde teme postavljaju zene i to su uglavnom one koje interesuju zene .

Znam da je odnos potrebe muskarca za temama o muskarcima i reshenjima njihovih potreba i problema mnogo manji od istih tih zenskih potreba ,(sto se vidi i na osnovu odnosa zenskih /muskih casopisa koji je oko 100:1)
ali ipak postoji , pa bila to smesa automobila, strujnih instalacija, musko zenskih odnosa, jeftinih prodavnica zenskih pokloncica, cipela , patika , kvalitetnih odela, mesta za izlazak, knjiga, i naravno sporta i trenerskih misljenja.
Da , i igre da ne zaboravim ,jer one su sastavni deo ove mladje populacije muskaraca ,buducih elitnih...

vaga55:
klara_m:
Autor teme radi, postavi pitanje i posmatra, pokušaje i pogreške, potom primeni transfer: prikupljene podatke podigne na stepen više - novim pitanjem.
slažem se sa tobom :roll: nikome nije jasan pojam: " SAVREMENI MUŠKARAC " i " SAVREMENA DEVOJKA-ŽENA ". Treba nam logistička pomoć a autor teme negde švrlja :idea: treba nam njegova pomoć :?:
:idea: treba mi odgovor na ovo pitanje :roll: hajde sada :idea: ko se u kolo hvata u noge se uzda :P

Back