Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Ima li negde "SAVREMENE DEVOJKE"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chokolada:Ja mislim da se puno muskaraca jos uvek plase savremene devojke. Za mnoge je misao o ulozi zena pre 100 godina i dalje idealna (samo sto to nece niko da prizna).
Moguce ima svakakvih ljudi. Eto jedna moja drugarica se toliko plasi da se nikad nece udati da se stalno kaci za neke ludjake.begunac:pa negde procitah,da zenama i njihovoj podsvesti najvise odgovara uloga zene iz srednjeg veka...e sad,neko se plasi ,a neko ne...![]()
Micotakis:Sve zavisi sta podrazumevas pod Savremenom zenom?
Naravno da postoje savremene zene, ali posto su one uglavnom nezavisne, od njih se najvise bezi jer one umeju da pokazu zube!
Tuzni_patak:Zasto nema teme savremene zene , a i muski kutak
Ozbiljno se bunim
a vidim da nisam sam u ovim zahtevima.
8) savremena devojkaTuzni_patak:Ima li negde "SAVREMENE DEVOJKE"?
očekivala sam da se oglasi tvorac postavljene temevaga55:8) savremena devojkaTuzni_patak:Ima li negde "SAVREMENE DEVOJKE"?šta to beše
savremeni muškarac
šta to beše
svi hoće savremene
recite mi kako da postanem savremena
vidim da su na ceni :wink:
slažem se sa tobomklara_m:Autor teme radi, postavi pitanje i posmatra, pokušaje i pogreške, potom primeni transfer: prikupljene podatke podigne na stepen više - novim pitanjem.
vaga55:slažem se sa tobomklara_m:Autor teme radi, postavi pitanje i posmatra, pokušaje i pogreške, potom primeni transfer: prikupljene podatke podigne na stepen više - novim pitanjem.nikome nije jasan pojam: " SAVREMENI MUŠKARAC " i " SAVREMENA DEVOJKA-ŽENA ". Treba nam logistička pomoć a autor teme negde švrlja
treba nam njegova pomoć
![]()