nedobra
zatucana balkanka
- Poruka
- 49.561
pričaj mi malo više o tome
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pričaj mi malo više o tome
Ovo mi se prvi put dešavapričaj mi malo više o tome
jes da je kratak dan i da će veče da bude za nekih 8 i po minuta, ali aj da se usudim da kažem da mogu da probamDo večeras ?
Imam i ja dušu.
Piće sa mnom traje duže od minuta.jes da je kratak dan i da će veče da bude za nekih 8 i po minuta, ali aj da se usudim da kažem da mogu da probam
naravno, uvek je prvi putOvo mi se prvi put dešava
naravno da traje ako treba prvo da te jurim po vodi da ti stavim kapuPiće sa mnom traje duže od minuta.
Mogu ja da pijem i 24 sataLigi otpada
bitno da to možeš...Mogu ja da pijem i 24 sata
a kad nismo bili, izvini molim teDrugari , u trendu smo.
A dobro, to je samo malo, pored rijeke.ne znam šta da mislim o ljudima koji piju, a ne zovu
ovo mi je sad tako tužno, jer em što nikoga nije briga em se pitam šta to radiš u četiri zida i jel može nekako da ti se pomogneA dobro, to je samo malo, pored rijeke.
Uskoro zalazi Sunce, što znači da temperatura naglo pada sa +5 na -10, i povratak u četiri zida, gdje nikog nije briga šta radim, dokle god to ne radim na ulici.
Uvek njega odabrem. I to ti uvek ponovim.
Staro dobro Nikšićko, iz Apatina gradaUvek njega odabrem. I to ti uvek ponovim.
Ovo je iz Nikšića.Staro dobro Nikšićko, iz Apatina grada
Ovo naše srbsko prave u Apatinu, kol'ko sam čuo. Dobro je da je ostala i fabrika u CG.Ovo je iz Nikšića.
Mislim da se i CG Jelen puni u Nikšiću.Ovo naše srbsko prave u Apatinu, kol'ko sam čuo. Dobro je da je ostala i fabrika u CG.
Извучеш најбољи фрејм из ГИФ-а. Исти уметнеш у неки ВИ генератор слика који ти омогућава да користиш Inpaint. Онда означиш где хоћеш да ти нацрта капу и кажеш му да ти нацрта капу ( обавезно написати да је новогодишња. ) Алтернатива би била да се користи имиџ-ту-имиџ. Кад добијеш слику са капом, одеш на Kling.ai или неки други сајт који може да ти изгенерише снимке на основу слике и тражиш му да ти изгенерише жену која скаче у воду. То на крају конвертујеш у ГИФ и овде поставиш.Ima li rešenja ?