Ima li nade za nas Srbe?

Da li ima nade za Srbe?

• Ima, Srbi rulz!

glasova: 8 29,6%
  • Nema nista.

glasova: 19 70,4%

• Ukupno glasova
    27
Mi Srbi se opasno priblizavamo trenutku kada cemo biti potpuno failed narod i drzava.

Drustvom nam vladaju mafijasi, udbasi; i ostali mafijasi, dileri, reketasi i ubice.

Dok mi i dalje lupamo neke udbaske i FSB gluposti, deca i unuci nam pobegose na zapad, ili po Srbiji uzivaju u svim produktima zapada.

Uglavnom ne znamo nista o bilo cemu kompleknijem, dok hocemo da pricamo o ozbiljnim drustvenim analizama.

Ima li neke nada za nas Srbe u buducnosti, hoce li se nesto promeniti?
Država je i jeste nastala tako što su jači, ubice,agresivniji i nasilniji rekli slabijima od sada ćete nama plaćati reket.Plati nama, pa ćemo te braniti od susjednog plemena da ti ne upadne, ne opljačka te i ne uzme sve što imaš.Ako platiš, navodno ćemo te štititi. Ako ne platiš, opljačkaćemo te mi.Zašto misliš da se bilo šta suštinski promijenilo u ovih 5000 godina od nastanka države?Ni danas ne vladaju i ne otimaju najbolji, nego najbrutalniji mafijaši, ubice, psihopate i oni najagresivniji.Tako je u svakoj državi, a ne samo u Srbiji.Razlika je i u tome što su „uređene“ države mnogo vještije u ubjeđivanju žrtve da je slobodna i da joj, navodno, pružaju usluge.U Srbiji bar znaš na čemu si

Pa ako gledaš dobru stranu, ceo taj sistem koji nas uništava počiva na SAMO jednom krmku... Njega kad nestane, a mora jednom, stvari će se normalizovati. Zamisli da ih ima još koji čekaju da ga naslede.

Неће. Сервираће нам новог крмка, баш као што си рекао, чекају да наследе претходног.

На жалост, последњих годину и нешто дана је показало колико је народ у Србији загађен дупеувлакачима, полтронима и шпијунима, који би рођену децу продали да служе властодршцима.

Наравно, увек су ту објашњења и оправдања типа "даје нам пензије, гради земљу, чува нас од непријатеља, није увео санкције Русији" и сличне глупости које служе само за оправдавање полтронског и шпијунског карактера.

Исти ликови, без икаквог изузетка, који данас подржавају актуелну власт у Србији би сутра у гузицу љубили Куртија и Пицулу да нас којим немогућим случајем Хрвати и Шиптари нападну и окупирају.

Ако Срби имају неки телос, неку смислену путању коју су као скуп рођени да остваре, рекло би се да тај моменат тек предстоји! Утешно.
Eh da nam je više takvih kao ti pa to bi nas Englez, Čeh i Švabo molili za mišljenje

Šalim se - ne bi nas ni pitali

Ти ћеш да ми причаш о култури :hahaha:
Вучић није држава, научи. Није ти он Тито :D
Pa ti si neki totalno neobaešten lik....

Vučića volim više od mame i tate
Vučića više volim od MAXI plate
Vučića volim sve više svakog dana
Vučića volim više od Zvezde i Partizana
Vuĉića volim kad se smeje ili rida
Vučića volim više od Real Madrida
Pognite glave, skinite kape
Vučića vole Stojko, Valverde i Embappe

Poslednja izmena:
Mi Srbi se opasno priblizavamo trenutku kada cemo biti potpuno failed narod i drzava.

Drustvom nam vladaju mafijasi, udbasi; i ostali mafijasi, dileri, reketasi i ubice.

Dok mi i dalje lupamo neke udbaske i FSB gluposti, deca i unuci nam pobegose na zapad, ili po Srbiji uzivaju u svim produktima zapada.

Uglavnom ne znamo nista o bilo cemu kompleknijem, dok hocemo da pricamo o ozbiljnim drustvenim analizama.

Ima li neke nada za nas Srbe u buducnosti, hoce li se nesto promeniti?
Ako roknu trampa.

Pa ti si neki totalno neobaešten lik....

Vučića volim više od mame i tate
Vučića više volim od MAXI plate
Vučića volim sve više svakog dana
Vučića volim više od Zvezde i Partizana
Vuĉića volim kad se smeje ili rida
Vučića volim više od Real Madrida
Pognite glave, skinite kape
Vučića vole Stojko, Valverde i Embappe
Treba nam neki film 'Vucic i ja'

'A sta su bucko tvoji roditelji?'

Back