Ima li nade za nas Srbe?

Da li ima nade za Srbe?

• Ima, Srbi rulz!

glasova: 8 29,6%
  • Nema nista.

glasova: 19 70,4%

• Ukupno glasova
    27
Mi Srbi se opasno priblizavamo trenutku kada cemo biti potpuno failed narod i drzava.

Drustvom nam vladaju mafijasi, udbasi; i ostali mafijasi, dileri, reketasi i ubice.

Dok mi i dalje lupamo neke udbaske i FSB gluposti, deca i unuci nam pobegose na zapad, ili po Srbiji uzivaju u svim produktima zapada.

Uglavnom ne znamo nista o bilo cemu kompleknijem, dok hocemo da pricamo o ozbiljnim drustvenim analizama.

Ima li neke nada za nas Srbe u buducnosti, hoce li se nesto promeniti?

Ima nade, ako padnu Epštajnovci, koji drze ovu kamarilu na vlasti...

...

Ostavi se ti Srba , tvoje stanje je iz dana u dan sve gore.
један хрват поставља тему, други хрват пљује по србима, трећи као брани србе па их уз то вређа и понижава, четврти пљује на србе из републике српске праврћи се да је србин из србије... и то је цела прича ових неколико чланова и тако из дана у дан без обзира која је тема. онда први каже да сам фсб или удбаш зато што то констатујем то и тако у круг. како вам само не досади?

један хрват поставља тему, други хрват пљује по србима, трећи као брани србе па их уз то вређа и понижава, четврти пљује на србе из републике српске праврћи се да је србин из србије... и то је цела прича ових неколико чланова и тако из дана у дан без обзира која је тема. онда први каже да сам фсб или удбаш зато што то констатујем то и тако у круг. како вам само не досади?
Jesi.

Placeni.

И наравно ту си ти са дуплог налога да проповедаш "истину" и просипаш твоју параноју.

jedan bot postavi temu, drugi bot preko 5 svojih naloga lozi esenes propagandu i truje forum

један хрват поставља тему, други хрват пљује по србима, трећи као брани србе па их уз то вређа и понижава, четврти пљује на србе из републике српске праврћи се да је србин из србије... и то је цела прича ових неколико чланова и тако из дана у дан без обзира која је тема. онда први каже да сам фсб или удбаш зато што то констатујем то и тако у круг. како вам само не досади
Tome treba dodati i jednog Pirgavca ,zatim jednog Turčina bivšeg komunistu koji se ponovo poturčio u američkog imperalistu , jednog Bošnjaka koji laže da je srbijanac , jednog pedera ili biseksualca koji je i moderator, da postavljaa teme je klinički paranoik, svuda oko sebe vidi FSB špijune.

Poslednja izmena:
Хантер Томсон примећује ово на ту тему

"A man who has blown all his options can't afford the luxury of changing his ways. He has to capitalize on whatever he has left, and he can't afford to admit - no matter how often he's reminded of it - that every day of his life takes him farther down a blind alley."

Велика већина Срба је у тој категорији.
To je tako tačno.

jedan bot postavi temu, drugi bot preko 5 svojih naloga lozi esenes propagandu i truje forum
Невероватно сами сте се јавили редом као по команди... сви сте се препознали. Ово што сам написао може свако проверити простим прегледом најкоментарисанијих тема. Ту нема ни пар нормалних коментара већ се одмах пређе на вређање и понижавање ... најчешће срба а и руси се поткаче успут. И онда кад се укаже на то по правилу се скаче да ... удба, фсб, плаћеници и сл. Удружили сте се у вређању и понижавању свега што је српско и та мржња вас блокира да уопште оставите било какав смишљени коментар.

Slušam ljude koji su već matori, rade to sto rade godinama, dosta poslova izmenjali za ili oko minimalca. Žale sto ranije nisu otisli negde. Tamo bi sigurno ostali, ali nisu znali sta ce biti kad im je već kasno za novi zivot tamo negde.

Mi Srbi se opasno priblizavamo trenutku kada cemo biti potpuno failed narod i drzava.

Drustvom nam vladaju mafijasi, udbasi; i ostali mafijasi, dileri, reketasi i ubice.

Dok mi i dalje lupamo neke udbaske i FSB gluposti, deca i unuci nam pobegose na zapad, ili po Srbiji uzivaju u svim produktima zapada.

Uglavnom ne znamo nista o bilo cemu kompleknijem, dok hocemo da pricamo o ozbiljnim drustvenim analizama.

Ima li neke nada za nas Srbe u buducnosti, hoce li se nesto promeniti?
Ne znam. Mnogo puta smo kroz istoriju zasrrali, toliko jako da nas više ne bi trebalo biti, po svim zakonima prirode. Međutim, opstali smo i preživeli iako smo često bili sluđena gofna. Imam teoriju da nas neka viša sila štiti, ovakve kakvi smo. Imamo neku svrhu u univerzumu, očigledno.

Ne znam. Mnogo puta smo kroz istoriju zasrrali, toliko jako da nas više ne bi trebalo biti, po svim zakonima prirode. Međutim, opstali smo i preživeli iako smo često bili sluđena gofna. Imam teoriju da nas neka viša sila štiti, ovakve kakvi smo. Imamo neku svrhu u univerzumu, očigledno.

Ако Срби имају неки телос, неку смислену путању коју су као скуп рођени да остваре, рекло би се да тај моменат тек предстоји! Утешно.

Ако Срби имају неки телос, неку смислену путању коју су као скуп рођени да остваре, рекло би се да тај моменат тек предстоји! Утешно.
Ne znam. Po svim parametrima ne bi trebali više da postojimo. Sve smo uradili da više ne postojimo. I pri tom smo teška gofna. Dakle i Bog bi mogao da nas satre. Ali nas ne satire, ni on ni neko jači od nas. Još smo tu. Očito je da imamo neku svrhu

Ne znam. Po svim parametrima ne bi trebali više da postojimo. Sve smo uradili da više ne postojimo. I pri tom smo teška gofna. Dakle i Bog bi mogao da nas satre. Ali nas ne satire, ni on ni neko jači od nas. Još smo tu. Očito je da imamo neku svrhu

Заблистаћемо перфектним сјајем у неком моменту. Чак и наши непријатељи ће помислити "јбг, нису Срби били мачији кашаљ, штета што их више нема."

Хантер Томсон примећује ово на ту тему

"A man who has blown all his options can't afford the luxury of changing his ways. He has to capitalize on whatever he has left, and he can't afford to admit - no matter how often he's reminded of it - that every day of his life takes him farther down a blind alley."

Велика већина Срба је у тој категорији.
Možda najbolji primer za ovo jesu nacisti, odnosno Hitler. Iako svestan da ga svaki potez koji napravi vodi ka neumitnoj propasti koja je, ionako, bila sadržana u samom njegovom početku, mora da povlači takve poteze jer mu ništa drugo nije preostalo. Svi mostovi su spaljeni, a ni jedno ni drugo ne može sebi da prizna.
Mada, možda bi mogla da se napravi paralela i sa nekim drugim narodima; "pobedićemo jer moramo", "mi možemo i ono što ne možemo", "spasa nam nema, propasti ne možemo" i slične u narodu opšteprihvaćene somnambulije polupismenih jurodivih škrabala.
Nemce je upropastilo mazalo, nas škrabalo.

Mada, moguće je da su svi na svetu postali gofna. U otkrovenju je jasno pisalo kakav će drugi Hristov dolazak biti. Neće biti nežan. Doći će mačem da razdvoji dobre od loših, pametne od maloumnih itd. Ali Hrist ne dolazi. Nema ga. Zašto? Jer nema šta da se razdvoji. Svi smo gofna. @Победоносцев , sta mislis o ovoj teoriji

Мислим да, у ствари крадем од логораша Солжењицина мисао да линија раздвајања добра и зла пролази кроз срце сваког човека. Бог то зна, свестан је свих наших грешки, и ипак нас воли.

Заблистаћемо перфектним сјајем у неком моменту. Чак и наши непријатељи ће помислити "јбг, нису Срби били мачији кашаљ, штета што их више нема."
Možda je onaj indijanski poglavica mislio na nas kad je rekao: blistaćete kao Sunce u vašem padu, or some such.

Мислим да, у ствари крадем од логораша Солжењицина мисао да линија раздвајања добра и зла пролази кроз срце сваког човека. Бог то зна, свестан је свих наших грешки, и ипак нас воли.
A ja opet mislim da je linija razdvajanja nestala. Prepušteni smo sebi. No, to opet ne objašnjava otkud mi Srbi i dalje ovde. Nešto nas čuva. Ovakve kakvi smo.A svakako nismo dobri

Možda najbolji primer za ovo jesu nacisti, odnosno Hitler. Iako svestan da ga svaki potez koji napravi vodi ka neumitnoj propasti koja je, ionako, bila sadržana u samom njegovom početku, mora da povlači takve poteze jer mu ništa drugo nije preostalo. Svi mostovi su spaljeni, a ni jedno ni drugo ne može sebi da prizna.
Mada, možda bi mogla da se napravi paralela i sa nekim drugim narodima; "pobedićemo jer moramo", "mi možemo i ono što ne možemo", "spasa nam nema, propasti ne možemo" i slične u narodu opšteprihvaćene somnambulije polupismenih jurodivih škrabala.
Nemce je upropastilo mazalo, nas škrabalo.

Добар пример! Немцима је то међутим био искорак из иначе пословичне рационалности, подсетник да су људи и склони сваком злу. Ми као народ нисмо посебно рационални, али ни посебно покварени, чини ми се. Више смо јадни.

Зато и имамо те само-охрабрујуће слогане и пароле, јер смо вечно на маргинама свега, вечно нечији таоци, вечно ометени неким споредним гестом јачих, и онда се паролашењем куражимо и тобоже терамо инат судбини. Сасвим разумљиво, али не посебно вредно поштовања, мени се чини

A ja opet mislim da je linija razdvajanja nestala. Prepušteni smo sebi. No, to opet ne objašnjava otkud mi Srbi i dalje ovde. Nešto nas čuva. Ovakve kakvi smo.A svakako nismo dobri

Нек си жив и здрав! Путања света се на дуге стазе савија ка бољем. На крају ће и нама бити добро, и све ће бити добро, и све што постоји ће бити добро.

Back