Samsonight
Elita
- Poruka
- 18.192
Hahaha-nezavisni? Bilo nekad. Rasparčali su nas tako da svaki deo ima svog "mecenu", svog zlotvora.И независни.![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha-nezavisni? Bilo nekad. Rasparčali su nas tako da svaki deo ima svog "mecenu", svog zlotvora.И независни.![]()
![]()
Кад?Hahaha-nezavisni? Bilo nekad.
Kad? 1878. The father made a path, and the son followed.
Država u državi.И независни.![]()
![]()

Ма да. Видели смо.Država u državi.![]()
Nemaš šta gledat.Mi smo u Republici Srpskoj svoji na svom,za razliku od vas na Kosovu.Ма да. Видели смо.
До прве кривине. Док вам ови из НАТО и ЕУ извуку уши.Nemaš šta gledat.Mi smo u Republici Srpskoj svoji na svom,za razliku od vas na Kosovu.
Bla,bla,bla.Do prve krivine i tako već 34 godine.До прве кривине. Док вам ови из НАТО и ЕУ извуку уши.
Немо' Немац да се врати да вас трти опет.
Јел Додик беше председник? Није? Што није?Bla,bla,bla.Do prve krivine i tako već 34 godine.
Vi o tome na Kosovu možete samo maštat.

Imamo i predsjednika,i policiju,i sudstvo,i školstvo,i vlast na teritoriji Republike Srpske 1/1.Јел Додик беше председник? Није? Што није?![]()
![]()
Што Додик није Председник?Imamo i predsjednika,i policiju,i sudstvo,i školstvo,i vlast na teritoriji Republike Srpske 1/1.
Izvini, tema nije o vama Bosancima.Piši u svoje ime, a te nebuloze ostavi za maloumne.
Mržnja se da liječiti, a zavist, čisto sumnjam..
Dodik nije oficijelno predsjednik,ali se za sve pita i lično on donosi odluke.Karan je tu samo figurativno.Šta vi od svega nabrojanog imate na Kosovu?Што Додик није Председник?
Nije ni o komšijama.Izvini, tema nije o vama Bosancima.
Вучића прекодринца.Dodik nije oficijelno predsjednik,ali se za sve pita i lično on donosi odluke.Karan je tu samo figurativno.Šta vi od svega nabrojanog imate na Kosovu?
On je Prekodrinac taman kolko sam ja rođeni Beograđanin.Znači 0%.Вучића прекодринца.
Одатле су му корени. Исто ко и ваш Шешељ.On je Prekodrinac taman kolko sam ja rođeni Beograđanin.Znači 0%.
Mogu mu bit korijeni i iz Bugarske on je rođen i odrasto u Srbiji,s Prekodrincima nema nikakve veze.Одатле су му корени. Исто ко и ваш Шешељ.
Осим крвне.Mogu mu bit korijeni i iz Bugarske on je rođen i odrasto u Srbiji,s Prekodrincima nema nikakve veze.
On je vaš 1/1.Nikakve on veze s nama nema.Осим крвне.
On je po mentalitetu isti kao Dobrosav Paraga u ranom periodu političke karijere.On je vaš 1/1.Nikakve on veze s nama nema.
Ni po ponašanju,ni po govoru,ni po mentalitetu,ni po rođenju.

To je njegov problem.On je po mentalitetu isti kao Dobrosav Paraga u ranom periodu političke karijere.![]()
Mogu mu bit korijeni i iz Bugarske on je rođen i odrasto u Srbiji,s Prekodrincima nema nikakve veze.
Ostavi se ti Srba , tvoje stanje je iz dana u dan sve gore.Mi Srbi se opasno priblizavamo trenutku kada cemo biti potpuno failed narod i drzava.
Drustvom nam vladaju mafijasi, udbasi; i ostali mafijasi, dileri, reketasi i ubice.
Dok mi i dalje lupamo neke udbaske i FSB gluposti, deca i unuci nam pobegose na zapad, ili po Srbiji uzivaju u svim produktima zapada.
Uglavnom ne znamo nista o bilo cemu kompleknijem, dok hocemo da pricamo o ozbiljnim drustvenim analizama.
Ima li neke nada za nas Srbe u buducnosti, hoce li se nesto promeniti?