Ima li nade za nas Srbe?

Da li ima nade za Srbe?

• Ima, Srbi rulz!

glasova: 8 29,6%
  • Nema nista.

glasova: 19 70,4%

• Ukupno glasova
    27

38imak

Buduća legenda
Banovan
Poruka
25.335
Mi Srbi se opasno priblizavamo trenutku kada cemo biti potpuno failed narod i drzava.

Drustvom nam vladaju mafijasi, udbasi; i ostali mafijasi, dileri, reketasi i ubice.

Dok mi i dalje lupamo neke udbaske i FSB gluposti, deca i unuci nam pobegose na zapad, ili po Srbiji uzivaju u svim produktima zapada.

Uglavnom ne znamo nista o bilo cemu kompleknijem, dok hocemo da pricamo o ozbiljnim drustvenim analizama.

Ima li neke nada za nas Srbe u buducnosti, hoce li se nesto promeniti?

Mi Srbi se opasno priblizavamo trenutku kada cemo biti potpuno failed narod i drzava.

Drustvom nam vladaju mafijasi, udbasi; i ostali mafijasi, dileri, reketasi i ubice.

Dok mi i dalje lupamo neke udbaske i FSB gluposti, deca i unuci nam pobegose na zapad, ili po Srbiji uzivaju u svim produktima zapada.

Uglavnom ne znamo nista o bilo cemu kompleknijem, dok hocemo da pricamo o ozbiljnim drustvenim analizama.

Pa ako gledaš dobru stranu, ceo taj sistem koji nas uništava počiva na SAMO jednom krmku... Njega kad nestane, a mora jednom, stvari će se normalizovati. Zamisli da ih ima još koji čekaju da ga naslede.

Pa ako gledaš dobru stranu, ceo taj sistem koji nas uništava počiva na SAMO jednom krmku... Njega kad nestane, a mora jednom, stvari će se normalizovati. Zamisli da ih ima još koji čekaju da ga naslede.
Nisam bas siguran u to.

Da, vodja u diktaturi je bitan, najbitniji pojedinacni clan fasistickih rezima.

Ali ta bolest ide mnogo dublje od jednog vodje.

Nemam pojma, ja sam emigrirala prvenstveno zbog siromastva. Ekonomski migrant, jelte. Da je bilo samo do sistema, a ja imala novca za pristojan zivot, vrvt bih ostala u Srbiji ipak. Naravno, to je zato sto sam vec matorija.
Siromastva duha, ili siromastva para?

Ja bih bezao pre svega zbog ljudi, ne zbog para.

Mislim da vecina bezi zbog ljudi.

Može da bude ali ne mora da znači.

Znaćemo posle izbora.

Ako se krene sa masovnim ćorkiranjem i vidimo bežanje režimskih ljudi van zemlje - to je znak da dolaze promene.
Ako se promeni vlast i ništa se ne desi - to je znak da se nastavlja sve isto, samo sa drugom ekipom.

To je prost način preko koga ćemo svi znati na čemu smo.

Ništa škola SAMO MAFIJA! :mafijas:

Bez osnovne škole 1,5 miliona stanovnika Srbije

Prešli smo onu tačku nakon koje je moguće vratiti se na ispravan put, tako da sam sad u fazonu da navijam da što pre propadnemo, pa da nas neko sa strane otkupi za dinar, kao propalo preduzeće i od nas potencijalno napravi nešto.
ja sam o tome pisao na forumu jos negde 2004 kada ste izabrali tadica i ekipu. evo, proslo 20 kusur godina i neki tek sad uvidjaju da je tacka predjena odavno :kafa:

Gledano sa strane, stječe se utisak da je za vas važnije krkanje u Iranu i nekim selima u Ukrajini, nego što vam se zbiva u vlastitoj kući, prokišnjava li krov.
+1389

Grenland, Iran i Ukrajina #1

A što je zdravstvo prdež, institucije, sistem, što narod beži iz Srbije... Nebutno... Nameće se narativ da su svi propali dok SnSrbija blista... Ako se VMA se raspada... Kako li je u Raškoj npr...

Tesko.

50K se odseli i 30K nas je manje zbog prirodnog prirastaja godisnje.

Matematika, jednostavno, nije na nasoj strani.

A moralnu propast, gde se ljudi prodaju jeftinije od najjeftinije prostitutke - bolje da ne pominjem :D

Па ја сам те већ питао има на форуму... да ли си србин или хрват ... и ти си рекао да си еуропејац. Сад кажеш ми срби ... Много шараш брате.

Па ја сам те већ питао има на форуму... да ли си србин или хрват ... и ти си рекао да си еуропејац. Сад кажеш ми срби ... Много шараш брате.
Sigurno sam ozbiljno odgovarao na tvoja udbaska pitanja.

Evo trcim, samo da tebi odgovorim na pitanje.

Back