★TSG★
Iskusan
- Poruka
- 6.549
Владика Филарет је за тебе јадног, малог, злобног и опседнутог мржњом НЕДОСТИЖНИ ПОЈАМ ЧОВЕКОЉУБЉА И ДОБРОТОЉУБЉА, то је човек који је у она тешка времена 20 сати дневно трчао по Бг и по Србији САКУПЉАО ПОМОЋ, ТОВАРИО И ОНДА СТАВЉАЈУЋИ ГЛАВУ У ТОРБУ ОДЛАЗИО У ТОТАЛНУ НЕИЗВЕСНОСТ - НА РАТИШТЕ... али шта ти о томе знаш... ти си бумбар...
A šta je radio Pahomije za to vreme?

)
, poštujem pripadnike druge konfesije ukoliko zasluže poštovanje i DA - partizanski sam potomak u potpunosti : niko iz familije mi nije bio izdajničko- kolabricionističko-neprijateljski isprdak , već su svi , uključujući i mene , naravno, veliki patriote ali najpozitivnije , bez primesa mržnje prema drugom i drugačijem....msm opet ako nije zaslužio jer mi je životni moto : svakom prema zasluzi.
jer su neprijatelji, strani plaćenici , pre svega od strane kojekakvih nvo-zlikovaca , engleza i amerikanaca, mnogo glasniji, bučniji i bezobrazniji kao i nalogodavci im uostalom , te ih dodatno podržava i aktuelna vlast , a znamo ko je sačinjava
jer su gore pomenuti do sada napravili nemerljivu štetu zbog čega i nismo pozvani ni u Moskvu na paradu povodom borbe protiv fašizma, a najnovije , što je takođe maslo gore pomenutih je i priznavanje hrvatske za antifašističku zemlju , a Srbiji cvrc...