Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Pa ja onda nemam šta da diskutujem sa tobom. To sad ti kažeš da svako može da se izjasni kao Srbin. Oke. Evo ja sam Srbin! A onda kreću komentari kako znaju oni te iz Krajine ili Cigane koji su juče došli u Srbiju...A onda ja moram da ispričam celu lozu sve do kosovskog boja pa navamo, da im dokažem da se slučajno nisam "pomešao" sa nekim Turčinom ili Ciganom
I sad kad potvrdim poreklo, e onda to više nije bitno jer on nema argumenata.
I zašto mi daješ neku, sačuvaj me Bože, definiciju fašizma... Pročitao sam samo prvu rečenicu i dalje me ne zanima, jer Fašizam ima koren reči u "Fasci di combattimento" - borbeni snopovi! A to je preuzeto iz rimske tradicije sa kojom su Fašisti pod Musolinijem hteli da se povežu![]()
Ti nisi primetio da MIta uopste i ne diskutuje. On ima svoju mantru, koju ponavlja do besvesti i uvek
ispocetka.
A onda ja moram da ispričam celu lozu sve do kosovskog boja pa navamo, da im dokažem da se slučajno nisam "pomešao" sa nekim Turčinom ili Ciganom
I sad kad potvrdim poreklo, e onda to više nije bitno jer on nema argumenata. 

, nit' imam veze sa tom profesijom) ali uporan spam i tolika agresivna euforičnost od osobe koja je na svim pdf-ima koliko juče pisala da je
Samo čika Vujadin (84) koji je rođen u toj zemlji priča o njoj lepo. Ostali Jugosloveni se vezuju isključivo za SFRJ.
)