Chernobill
Domaćin
- Poruka
- 3.389
A i da zaposlim malo moderatore, da imaju ujutru sta da zaklucaju :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
0077:Nemoj da je diraš ima problem sa svetskom kniževnošću. :wink:
jagodica:kajem se zbog pite
nego opet sam ovde!!! uzas
sutra vishe nema, stvarno
placite obozavaoci
mislicu na vas...i onda cete telepatskim principom naleteti na mene
gledam stare emisije na 2 programu
bash je nekad bilo bolje..ljudi su bili kreativni i nadali se
kako smo mi prsli
znate li da je deficit beba
heehhe opet ja o bebama izvini divljo
mozda te malo mrzim zato ali nije mi ni prva ni poslednja zavist. mislim da ipak ne..kao s kim ga imash pa zato...kao krivo mi je. ajde teshi me sada
nemam pojma
to mi je rekao neko
necu te izmasakrirati
nego idem sada
ne mrzim te izvini shto ovo govorim
ajde :* care zakljucavaj
0077:Vidi ovako stoje stvari;DIVLJA JE U BLAGOSLOVENOM STANJU,NERVOZNA JE SPREMA ISPIT,verenik joj švrlja a ona se trudi da da tu književnos.Oće da muči decu jednog dana ko što Laza(profa)muči nju.Zato svi moramo da budemo fini i pažljivi prema njoj.Si ukapirao sad?Ako jesi skokni da joj kupiš sokić i nešto za grickanje,nervozna je kad piše ovako krupnim i crnim slovima.Sada ti je valjda sve jasno?I budi tih,smeta joj buka :wink:
Neću zato što se plaziš,ako je još smirio trudnicu?divlja-u-srcu:0077:Vidi ovako stoje stvari;DIVLJA JE U BLAGOSLOVENOM STANJU,NERVOZNA JE SPREMA ISPIT,verenik joj švrlja a ona se trudi da da tu književnos.Oće da muči decu jednog dana ko što Laza(profa)muči nju.Zato svi moramo da budemo fini i pažljivi prema njoj.Si ukapirao sad?Ako jesi skokni da joj kupiš sokić i nešto za grickanje,nervozna je kad piše ovako krupnim i crnim slovima.Sada ti je valjda sve jasno?I budi tih,smeta joj buka :wink:
HOCES TI LEPO DA DODJES KOD MENE OVOG CASA, PA DA ME LEPO TESIS I SMIRUJES?![]()