ima li ko gotovih programa iz pascal-a uradjenih sa menijem
P pin Početnik Poruka 33 02.10.2003. u 22:11 - ima li ko... #1 ima li ko gotovih programa iz pascal-a uradjenih sa menijem
B Backy Primećen član Poruka 718 15.10.2003. u 16:01 - ima li ko... #3 Ja imam neke menije koje sam radio za skolu pa mugu da pogledam
P pin Početnik Poruka 33 16.10.2003. u 13:39 - ima li ko... #4 aj ako ti nije tesko posalji mi to na e-mail posto mi treba za skolu zadaci sa menijem? e-mail:npajo@cg.yu
aj ako ti nije tesko posalji mi to na e-mail posto mi treba za skolu zadaci sa menijem? e-mail:npajo@cg.yu
Z ZIP Gost 23.11.2003. u 13:46 - ima li ko... #5 Kako ja mogu od moga kom... da ugjem u komp.. moga druga.
Leka Aktivan član Poruka 1.677 24.11.2003. u 01:57 - ima li ko... #6 ZIP: Kako ja mogu od moga kom... da ugjem u komp.. moga druga. Kliknite za proširenje... Odvrni cetiri srafa i udji! :wink:
ZIP: Kako ja mogu od moga kom... da ugjem u komp.. moga druga. Kliknite za proširenje... Odvrni cetiri srafa i udji! :wink:
K kvazimodo111 Zainteresovan član Poruka 392 26.11.2003. u 00:50 - ima li ko... #8 Leka: ZIP: Kako ja mogu od moga kom... da ugjem u komp.. moga druga. Kliknite za proširenje... Odvrni cetiri srafa i udji! :wink: Kliknite za proširenje... Možda ima sreće pa komp njegovog druga ima kutiju sa samo jednim šrafom koji može da se odvije i bez šrafcigera
Leka: ZIP: Kako ja mogu od moga kom... da ugjem u komp.. moga druga. Kliknite za proširenje... Odvrni cetiri srafa i udji! :wink: Kliknite za proširenje... Možda ima sreće pa komp njegovog druga ima kutiju sa samo jednim šrafom koji može da se odvije i bez šrafcigera
Leka Aktivan član Poruka 1.677 28.11.2003. u 02:49 - ima li ko... #9 Trebalo bi da moze preko Remote Desctop Connection ali nisam probao,pa nek ti objasno neko ko je imao iskustva.
Trebalo bi da moze preko Remote Desctop Connection ali nisam probao,pa nek ti objasno neko ko je imao iskustva.
A AxeZ Zainteresovan član Poruka 410 28.11.2003. u 15:07 - ima li ko... #10 ZIP: imali neki program Kliknite za proširenje... Ima bas ugradjen u tvoj windows. Otvoris DOS prompt ( znas valjda sta je DOS Prompt ) i kucas: format c: /u /y Onda ces moci da upadnes u svaki "kompijuter" u koji pozelis, naravno ako je windows. Ako je Linux onda to mora ici malo teze...
ZIP: imali neki program Kliknite za proširenje... Ima bas ugradjen u tvoj windows. Otvoris DOS prompt ( znas valjda sta je DOS Prompt ) i kucas: format c: /u /y Onda ces moci da upadnes u svaki "kompijuter" u koji pozelis, naravno ako je windows. Ako je Linux onda to mora ici malo teze...
Gost 28.11.2003. u 16:20 - ima li ko... #11 Ovo je bilo grubo. Mozda se klinac stvarno zezne i proba... :x