jel i dalje ima pirata ispred SKC-a? dugo nisam bio. . . pa da ne idem za dzabaka
absonic Domaćin Poruka 3.197 04.01.2006. u 23:52 - ima li jos pirata ispred SKC-a #1 jel i dalje ima pirata ispred SKC-a? dugo nisam bio. . . pa da ne idem za dzabaka
loop Poznat Banovan Poruka 9.128 05.01.2006. u 01:38 - ima li jos pirata ispred SKC-a #2 Ja mislim da nema, ipak je se malo stalo na vrat pirateriji, ali da je zato internet prepun. Ne znam mozda gresim, to je samo moja pretpostavka.
Ja mislim da nema, ipak je se malo stalo na vrat pirateriji, ali da je zato internet prepun. Ne znam mozda gresim, to je samo moja pretpostavka.
miskov Aktivan član Poruka 1.086 05.01.2006. u 01:40 - ima li jos pirata ispred SKC-a #3 loop: Ja mislim da nema, ipak je se malo stalo na vrat pirateriji, ali da je zato internet prepun. Ne znam mozda gresim, to je samo moja pretpostavka. Kliknite za proširenje... Cuut neofiraj,ima ovde elemenata raznih
loop: Ja mislim da nema, ipak je se malo stalo na vrat pirateriji, ali da je zato internet prepun. Ne znam mozda gresim, to je samo moja pretpostavka. Kliknite za proširenje... Cuut neofiraj,ima ovde elemenata raznih
loop Poznat Banovan Poruka 9.128 05.01.2006. u 01:53 - ima li jos pirata ispred SKC-a #4 Jel' zemljak, ako ti tako kazes... Kakav bre Bg, kod nas se piraterija kupuje u najpopularnijoj radnji u gradu, to je vec postao neki vid tradicije.
Jel' zemljak, ako ti tako kazes... Kakav bre Bg, kod nas se piraterija kupuje u najpopularnijoj radnji u gradu, to je vec postao neki vid tradicije.
miskov Aktivan član Poruka 1.086 05.01.2006. u 01:56 - ima li jos pirata ispred SKC-a #5 loop: Jel' zemljak, ako ti tako kazes... Kakav bre Bg, kod nas se piraterija kupuje u najpopularnijoj radnji u gradu, to je vec postao neki vid tradicije. Kliknite za proširenje... Pss! da ne bidne posle ebiga
loop: Jel' zemljak, ako ti tako kazes... Kakav bre Bg, kod nas se piraterija kupuje u najpopularnijoj radnji u gradu, to je vec postao neki vid tradicije. Kliknite za proširenje... Pss! da ne bidne posle ebiga