anajade
Elita
- Poruka
- 24.456
E znas kako sam razumrlelaзар се ниси кикотала Исусу да је бог у свима нама па и у фарисејима?
какве су ово сад промене?
Zar se nisi kikotala da je bog u nama farisejima ahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E znas kako sam razumrlelaзар се ниси кикотала Исусу да је бог у свима нама па и у фарисејима?
какве су ово сад промене?
Никодим је био фарисеј.E znas kako sam razumrlela
Zar se nisi kikotala da je bog u nama farisejima ahaha
Бог је постао човек да би човек постао бог (по благодати). јер човек је створен по слици божијојAli cinjenica jeste da Bog i Njegovo stvorenje nisu ista stvar ali to cini sto se je Bog postao ljudsko bice u Isusu jos ovo neverovatnijim. Mi nismo Bog, ali on odluci da udje i u svoj product.
Većina biblijskih prevoda i tumačenja ukazuje da grčka fraza entos hymon može značiti i "u vama" (u srcu/duši) i "među vama" (u vašoj sredini).Никодим је био фарисеј.
мораш прочитати бар једно јеванђеље кад већ улазиш у полемику и вези таквих питања.
дакле општа прича у то време је била "стиже божије царство" Исус говори да се неће видети , ни да је овде онде већ у вама каже фарисејима.
I jel.postade neko bogБог је постао човек да би човек постао бог (по благодати). јер човек је створен по слици божијој
Ovja stih ti je ključni.ниси читао целу главу
на крају главе
23. И кад би дух Божји напао Саула, Давид узевши гусле ударао би руком својом, те би Саул одахнуо и било би му боље, јер би зли дух отишао од њега.
углавном свемогућем је све могуће. не можеш ти због своје доктрине да свемогућег огрсничаваш људским умом.
боље рећи да је богу све могуће у оквиру своје моћи али му није могуће у општем смислу свемогућности и због тога бог није ел шадај.
овако само потврђујеш моју тезу да јахве није ел елион
„Veštačka inteligencija može da pogreši, pa proverite odgovore.“Većina biblijskih prevoda i tumačenja ukazuje da grčka fraza entos hymon može značiti i "u vama" (u srcu/duši) i "među vama" (u vašoj sredini).
- Među vama: Pošto je Isus stajao pred farisejima, Carstvo je bilo prisutno u Njegovoj osobi i Njegovom delovanju.
- U vama: Carstvo Božije je unutrašnja duhovna realnost – vladavina Božija u srcu vernika kroz Duha Svetoga.
- Dakle ja mislim ovo prvo a ti misli ono drugo imas pravo.
- Farisejima je reko e budale boxije carstvo je pokraj vas a vi coravi ahaha
- Nit je tamo niti onda nego tu je gledam vas ahaha
Pre ovog odgovora vestacke intrligencije rekoh isto.„Veštačka inteligencija može da pogreši, pa proverite odgovore.“
Ми смо по Божијој слици и прилици створени...Ali cinjenica jeste da Bog i Njegovo stvorenje nisu ista stvar ali to cini sto se je Bog postao ljudsko bice u Isusu jos ovo neverovatnijim. Mi nismo Bog, ali on odluci da udje i u svoj product ahaha
Па питај га ако је Бог свемогући, да ли може да постане човек и да остане Бог у исто време...Pre ovog odgovora vestacke intrligencije rekoh isto.
Dakle tacno haha