Ima li iskustvo sa specijalizovanim odeljenjem za informatiku i računarstvo u Zmaj Jovinoj gimnaziji u NS?

ivytom

Početnik
Poruka
1
Pozdrav, imam 14 godina i dileme vezane za dalje školovanje. Iako mi mahom idu svi predmeti, nekako se najlagodnije osećam u matematici. Gradivo obično sama proširujem i vežbam više nego nastavnici traže. Pokušala bih da lpložim prijemni za specijalizovano IT odeljenje u Zmaj Jovinoj. Ono što me zanima su direktna iskustva nekoga iz tog smera, da li su profesori korektni, ima li nekih koji "cede" učenike, da li je gradivo praćeno praktičnim radom, ostaje li slobodnog vremena ili je veliki pritisak? Sve u svemu značila bi neke lične impresije đaka konkretnog smera. Hvala

Pozdrav, imam 14 godina i dileme vezane za dalje školovanje. Iako mi mahom idu svi predmeti, nekako se najlagodnije osećam u matematici. Gradivo obično sama proširujem i vežbam više nego nastavnici traže. Pokušala bih da lpložim prijemni za specijalizovano IT odeljenje u Zmaj Jovinoj. Ono što me zanima su direktna iskustva nekoga iz tog smera, da li su profesori korektni, ima li nekih koji "cede" učenike, da li je gradivo praćeno praktičnim radom, ostaje li slobodnog vremena ili je veliki pritisak? Sve u svemu značila bi neke lične impresije đaka konkretnog smera. Hvala
ljudi koji su aktivni na forumu su slučajan uzorak od 200 do 500 ljudi iz celog srpskog sveta...male su šanse da se nađe da ti odgovori baš neko ko je išao u tu školu... a i da se nađe par osoba njihovi utisci ne moraju da budu reprezentativni za stvarnu korist koju možeš imati o tome o čemu pričaju...svako vidi sve kroz sebe a ne kakvo zaista jeste

da li su profesori korektni i da li cede učenike ne treba da te brine i da ti bude razlog da odustaneš od nečega...što se tiče programiranja čak i da nema dovoljno praktične nastave sama možeš da proširuješ znanje kao što kažeš da si i do sad radila sa onim što učiš...internet je pun tutorijala za programiranje i uvek možeš da zadaješ sebi male lične projekte.... ako voliš matematiku i misliš da bi volela i programiranje ohrabrujem te da se oprobaš u tom specijalizovanom IT odeljenju...šta god da upišeš kasnije da studiraš značiće ti da se naučiš razmišljanju koje se razvija kroz programiranje praktično i matematiku teoretski... puno pozdrava i svako dobro u životu i nadam se da te vidimo i na drugim temama na forumu u budućnosti...

Back