ima li hopera????

Keeper:
mortishaaa:
die_happy:
ma nije 5 km nista narocito, ali martinke????

radije bosa nego u njima
5km nista????? :shock: u kom si ti svetu?? :lol: :lol: :lol: :wink:

mora da je u svetu maratonaca ... ali onih pravih, a ne onih foliranata sto trce u martinkama :lol: :wink:
sta ces.. mora i takvih da bude.. zamisli videla ja jednu devojku u martinkama.. :shock: zinula sam kad sam je ugledala.. reko ova je prsla :lol: :lol:

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
die_happy:
ma nije 5 km nista narocito, ali martinke????

radije bosa nego u njima
5km nista????? :shock: u kom si ti svetu?? :lol: :lol: :lol: :wink:

mora da je u svetu maratonaca ... ali onih pravih, a ne onih foliranata sto trce u martinkama :lol: :wink:
sta ces.. mora i takvih da bude.. zamisli videla ja jednu devojku u martinkama.. :shock: zinula sam kad sam je ugledala.. reko ova je prsla :lol: :lol:

da slucajno nisi pogledala u izlog, onako mahinalno, u prolazu? :lol:

Keeper:
Roots:
samo sam htela da znam koliko vas iskreno voli muziku koju slusa i po cemu se to vidi???pogresno je ono, ako ima dugu kosu i martinke ili starke on je metalac ,celav ili neke cudne frizure panker,sarene boje i dredovi reggae.......to nije tacno :arrow: moje misljenje.

pa koliko ja znam, svako ce ti ovde reci da bas on najiskrenije voli svoju muziku i bla bla bla bla ...
tako da je pitanje malo ... bezveze ...
pardon. pitanje je dobro, ali ova tema ce biti bezveze :lol:
evo ja cu da kazem da je muzika najvece sr*anje i stvarno ne znam zasto se stalno ljudi svadjaju oko nje.. to je bas bez veze.. meni se * za muziku.. i nista mi ne znaci u zivotu
:roll: ko je ovo rekao?? HEHE :wink:
to sam ja lupala, reko da malo se_rem

mortishaaa:
Keeper:
Roots:
samo sam htela da znam koliko vas iskreno voli muziku koju slusa i po cemu se to vidi???pogresno je ono, ako ima dugu kosu i martinke ili starke on je metalac ,celav ili neke cudne frizure panker,sarene boje i dredovi reggae.......to nije tacno :arrow: moje misljenje.

pa koliko ja znam, svako ce ti ovde reci da bas on najiskrenije voli svoju muziku i bla bla bla bla ...
tako da je pitanje malo ... bezveze ...
pardon. pitanje je dobro, ali ova tema ce biti bezveze :lol:
evo ja cu da kazem da je muzika najvece sr*anje i stvarno ne znam zasto se stalno ljudi svadjaju oko nje.. to je bas bez veze.. meni se * za muziku.. i nista mi ne znaci u zivotu
:roll: ko je ovo rekao?? HEHE :wink:
to sam ja lupala, reko da malo se_rem

opet duvas, a? :lol: :lol: :lol:

Ja sam cuo za njih i ono OK su. Ima i boljih. Sto se tice zadnjeg albuma. . . To je sve sem Black Metala. Od njih sam slusao prvi i poslednji i dosta su razliciti, prvi jeste Black, ali poslednji definitivno nje. Mada ima dobrih pesama kao sto su "Ride On" i ona posle te.

Back