joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,naravno da mogu :wink: :wink:
ops:
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:E a shto "volim" to! Od kad je bio koncert Metallice svi su se sad neshto nalozili na te Metallica majice! Ko da nisu chuli ni za shta drugo... A obichno kad ih pitash dobro koja ti je omiljena od Metallice oni ti kazu jednu ili dve pesme koje jedino znaju... Ja ne slusham Metallicu i bash mi je drago shto u ovom gradu postoji josh neko ko se ne fura na Metallicu... Ne osporavam da je to sjajna grupa ali jednostavno mi se ne svidja stil.mortishaaa:znam (; bila sam par puta, zato ti i kazem (;joGooOOD:ma joj znam tish...problem je u tome sto idu uglavnom oni koji slusaju metaliku...-nista protiv grupe :wink: ali nista vise...pa rekla am kako me je 1 glupak pitao da li slusam metaliku,ja ne a on a ti kao slusas metal?za sekund mi ga je bilo zao
elem, to su velika vecina samo pozeri ((: jao.. evo babe ce lepo to da ti kaze.. posto sam to cula od nje (8
. . .:Trebaju mu momak i devojka a ne devojka i devojka, tako da otpada jedna od vasmortishaaa:evo flame ajmo nas dve (8 posto ... nije tu (8Flame:evo 'ocu ja!'ocu ja! e "..." pa mogao bi stvarno da budes samnom u spotu :wink:
e ozbiljno hocual samo zato sto si rekao/la da ljudima nekom ljudima nije novac sve u zivotu :wink:
![]()
Gothic Girl Mortisha:Flame:da da dušo ali pozerima se i desava da napisu gothic girl u nick![]()
To sam napisala jer obozavam gothic. Ha! Mozda sam i pozerka ako slusham pored metala i klasiku... Je li?![]()

Ovaj...shta tako treba? to shto slusham klasiku?Flame:Gothic Girl Mortisha:Flame:da da dušo ali pozerima se i desava da napisu gothic girl u nick![]()
To sam napisala jer obozavam gothic. Ha! Mozda sam i pozerka ako slusham pored metala i klasiku... Je li?![]()
pa mozde jesi..ako mislis da bi neko pomislio da to stvarno mislis...ince tako treba![]()

ne budi bezobrazna... :wink:
Joooovano, Joooovanche! Ja s tebe se chekam mori doma da mi dodjesh! A ti ne doladjash dusho srce moje... Joooovanooo... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Flame:. . .:Trebaju mu momak i devojka a ne devojka i devojka, tako da otpada jedna od vasmortishaaa:evo flame ajmo nas dve (8 posto ... nije tu (8Flame:evo 'ocu ja!'ocu ja! e "..." pa mogao bi stvarno da budes samnom u spotu :wink:
e ozbiljno hocual samo zato sto si rekao/la da ljudima nekom ljudima nije novac sve u zivotu :wink:
![]()
ma ko kaze...moze malo da prilagodi svoje ideje.. 8)
Svejedno, dobila sam etiketu pozerka. JEEEEEEEEEE VIDI KOLIKO NAS IMA
Join the Club!

I sta si nakraju odlucio? Ko ce od nas da bude u tvom spotu?sunnyday:pa da znas da ni to nije losa ideja......... hm.....
ops: Black_Swan:tek sad si to shvatila?!?
ne vredjajte mi zelene
a definicija pozerisanja(u dve ISTINITE izjave)po meni:
-Ja sam blekerka slusham cradle of filth i nosim crno.
-Ja sam najveca metalka ovde,imam najvece bodlje!
ISTINITO :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()