ima li hopera????

mortishaaa:
joGooOOD:
ma joj znam tish...problem je u tome sto idu uglavnom oni koji slusaju metaliku...-nista protiv grupe :wink: ali nista vise...pa rekla am kako me je 1 glupak pitao da li slusam metaliku,ja ne a on a ti kao slusas metal? :lol: za sekund mi ga je bilo zao
znam (; bila sam par puta, zato ti i kazem (;
elem, to su velika vecina samo pozeri ((: jao.. evo babe ce lepo to da ti kaze.. posto sam to cula od nje (8
E a shto "volim" to! Od kad je bio koncert Metallice svi su se sad neshto nalozili na te Metallica majice! Ko da nisu chuli ni za shta drugo... A obichno kad ih pitash dobro koja ti je omiljena od Metallice oni ti kazu jednu ili dve pesme koje jedino znaju... Ja ne slusham Metallicu i bash mi je drago shto u ovom gradu postoji josh neko ko se ne fura na Metallicu... Ne osporavam da je to sjajna grupa ali jednostavno mi se ne svidja stil.

. . .:
mortishaaa:
Flame:
evo 'ocu ja!'ocu ja! e "..." pa mogao bi stvarno da budes samnom u spotu :wink:
e ozbiljno hocu :) al samo zato sto si rekao/la da ljudima nekom ljudima nije novac sve u zivotu :wink:
evo flame ajmo nas dve (8 posto ... nije tu (8
Trebaju mu momak i devojka a ne devojka i devojka, tako da otpada jedna od vas :P

ma ko kaze...moze malo da prilagodi svoje ideje.. 8)

a ako devojci zaista lezi 'taman still?',bolje da se devojka izivi dok je klinka nego kao one lokalne babe(jest da su to samo fenserke...primer,zena ima 50 godina,DEFINITIVNO!ali ono,drec zelena mini sujknjica,dubok dekolte,roze maicica,roze karmin...) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Flame:
Gothic Girl Mortisha:
Flame:
da da dušo ali pozerima se i desava da napisu gothic girl u nick :(

To sam napisala jer obozavam gothic. Ha! Mozda sam i pozerka ako slusham pored metala i klasiku... Je li? :roll:

pa mozde jesi..ako mislis da bi neko pomislio da to stvarno mislis...ince tako treba :!:
Ovaj...shta tako treba? to shto slusham klasiku? :roll: Klasiku slusham iskljuchivo kada sam sama u sobi, i kad mi treba da se opustim ili radim neshto kreativno tipa crtanje, ili radjenje profila za FRP. Pustish dobru klasiku (Betovena - trecji stav Moonlight sonate, Lista - koji je bio najbolji frajer, Pergolezija "Stabat Mater", Karla Orfa, Neku od etida za gitaru, ili Shopenov Posmrtni Marsh i potpuno se opustish...) Ima neshto u klasici shto je posle preneto u metal a pogotovo power i gothic, poslushaj samo grupe tipa Within Temptation, Tristana, Nightwish, i (POSEBNO) Elvenking...

E pa daaa... hehehe a znash mene uvek fasciniraju one babe od po 60 i kusur koje se trpaju u7 prve redove i klimaju svojim mlohavim glavicama, obavezno su ofarbane u neku drechavu boju, i obavezno su nashminkane metalski... to su zene likovi! Stare pankerke i rokerke... Hehehehe na primer bilo ih je dosta na rodjendanu dvesta dvojke! :lol:

Chek bre malo... kakvog sad crtanja? Mislim ja crtam ali samo ovako iz uzivanja to nije obavezno kod FRPa, chak je mozda i uvishno, mada je sasvim ok i neodoljivo. Meta mojih crteza su visoki, sexy golishavi dugokosi krupnooki elfovi plavushani! :wink: Hehehe al mislim da smo malo u OFFTOPICu. Malo vishe.

Ma shto? Pa ozbiljna sam... hehehehe :lol: Joooovano, Joooovanche! Ja s tebe se chekam mori doma da mi dodjesh! A ti ne doladjash dusho srce moje... Joooovanooo...
hehehe imala sam na solo pevanju poseban predmet Etno Pevanje pa sam pevala par izvornih pesmica... korisno nema shta? :wink:

Flame:
. . .:
mortishaaa:
Flame:
evo 'ocu ja!'ocu ja! e "..." pa mogao bi stvarno da budes samnom u spotu :wink:
e ozbiljno hocu :) al samo zato sto si rekao/la da ljudima nekom ljudima nije novac sve u zivotu :wink:
evo flame ajmo nas dve (8 posto ... nije tu (8
Trebaju mu momak i devojka a ne devojka i devojka, tako da otpada jedna od vas :P

ma ko kaze...moze malo da prilagodi svoje ideje.. 8)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Zar i takvih ima na vom forumu???
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Uf, to za Metallicu, ja sam Bogu zahvalna ako se jedna nova osoba zakcila za njih! To je skroz za pohvalu sto je osvanulo jos majica.
Da, inace to za pozere...Puffff... Uvek ce na planeti postojati neko ko ce o nekoj grupi znati vise od vas/mene ( niste samo VI u pitanju, takav je slucaj ). Mozda ne zivi u ovom gradu, ali svejedno, tako je. Ljubav prema nekoj grupi se ne meri po naucenim tekstovima, broju CDova koje neko poseduje itd. To je vec kolekcionarstvo. Ja volim Metallicu, bila sam na koncertu, znam 17,5 pesama, dobro `ajde znam 16. ( diskutabilno ZNAM ) :D I sad kad neko mene pita jel slusas Metallicu ja kazem da a ono se ispostavi da taj lik ima sve o njima i njihove demo albume ( lupetam sad, ali slicno mi se desilo ) i ja ispadnem moron u njegovim ocima jer ne znam kojim su putom isli kad je basista ( da li bese Cliff Burton ) poginuo! Hm. Ok :) Svejedno, dobila sam etiketu pozerka. JEEEEEEEEEE VIDI KOLIKO NAS IMA :) Join the Club!
Tako da... Znate onu staru: volite ono sto volite zbog sebe, ako vam se svidja napisite to na celu, na gacama, kako god samo da se vi osecate dobro. Ne obracajte paznju na komentare, jer vi to ne volite da bi vas drugi voleli/mrzeli/primetili nego jer to osecate. Posto slusanje muzike vuce i neku vrstu oblacenja, furajte svoj stil, kako god vama odgovara.
Jer vi to radite zbog sebe. :)
POZ!
Samo umanjite mrznju i lose vibracije, jer je svet tu da ga volimo :)
(zvucim kao ludi hipi jel? :D )

Da, inace, to kod Konja, kakvo je to drustvance
( kakvo crno drustvance, 1000 ljudi )?
Ja sam odande samo jednom dobila flasu u glavu :)
Mislim, oh Boze neki zatucani lik je glasno prokomentarisao moj izgled ja se okrenula i osmehnula u fazonu " don`t worry be happy " i onda je bilo STA SE TI MENI SMEJES - TRAS - ... posle toga sam samo jos takvih komentara dobijala.
Jos malo pa cu imati tikove od trga, tamo ljudi bas cudno gledaju.
Da, inace, ne sedim tamo, samo projurim kad idem negde.
Trg je divan u toku Beer Festa... Onako pust :)

Back