Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Njih dve stalno porede...Jedni kazu jedno,drugi kazu drugo...Sta vi mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za katalog:
mp3prodaja@yahoo.com
Devilishgirl:ajde sad... Ako nam se doticne ne svidjaju ne moramo da unistavamo temu :? .
btw. ne zna se koja je gora, plavuse sta ces![]()
Ali...Dobre su za Playboy..
Dobro rečenoPa eto vidis... :wink:Devilishgirl:ajde sad... Ako nam se doticne ne svidjaju ne moramo da unistavamo temu :? .
btw. ne zna se koja je gora, plavuse sta ces![]()
Ali...Dobre su za Playboy..

chateau:Nisam neki njihov fan ali imam jednog ortaka koji ima sve njihove albume. Samim tim imam ih i ja (nemam sve imam tri), a imam i spot za pesmu Pretending na kompu. Super su.
chateau::?mortishaaa:8)Führer.:mortishaaa:Führer.::shock: :?mortishaaa:Führer.:mortishaaa:Führer.:mortishaaa:[quote:ec84b3dcaf="Führer."][quote:ec84b3dcaf="mortishaaa"][quote:ec84b3dcaf="Führer."][quote:ec84b3dcaf="mortishaaa"][quote:ec84b3dcaf="Đenka"][quote:ec84b3dcaf="mortishaaa"][quote:ec84b3dcaf="Führer."][quote:ec84b3dcaf="mortishaaa"][quote:ec84b3dcaf="Führer."][quote:ec84b3dcaf="mortishaaa"]nema sad sala![]()
![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:x
![]()
![]()
[/quote:ec84b3dcaf]
:?
[/quote:ec84b3dcaf] :shock: :shock: :shock: :shock:
[/quote:ec84b3dcaf]
8)[/quote:ec84b3dcaf]
nisam zloca pogleda test pa ces videti[/quote:ec84b3dcaf]
8)[/quote:ec84b3dcaf] :x :x :x :x :x :x :x :x :x[/quote:ec84b3dcaf]

\voodoo dol:Ova S*itny,pardon Britney Spears uopste ne peva nego stenje,muka mi je cim je vidim... :? I nju i Dzastina...
:wink: dok je justin meni totalno ok.
:wink:Ako vec moram da biram onda.Lucky girl:Njih dve stalno porede...Jedni kazu jedno,drugi kazu drugo...Sta vi mislite?
Ja ne bi dala ni jedan dinar,a ne evro za njihov cd...DEVIL:Ako vec moram da biram onda.Lucky girl:Njih dve stalno porede...Jedni kazu jedno,drugi kazu drugo...Sta vi mislite?
Jessica bolje peva, a Britney malo bolje izgleda.
Naravno da se u ovom danasnjem svetu muzike i malo ceni GLAS onda Britney nikad u svom zivotu ne bi videla Milion Dolara, ali posto je vazno da se skines, skaces, pleses onda yebi ga..Za njen CD nebih dao ni 1 Euro, dok od ove male Jessice, mozda bi dao 2Eura za njen CD. Jessica ima samo jednu dobru pesmu "bar po meni" a to je: Take My breath away, dok Britney stvarno nema niti jednu dobru! Znaci tu su negde.
voodoo dol:Ja ne bi dala ni jedan dinar,a ne evro za njihov cd...DEVIL:Ako vec moram da biram onda.Lucky girl:Njih dve stalno porede...Jedni kazu jedno,drugi kazu drugo...Sta vi mislite?
Jessica bolje peva, a Britney malo bolje izgleda.
Naravno da se u ovom danasnjem svetu muzike i malo ceni GLAS onda Britney nikad u svom zivotu ne bi videla Milion Dolara, ali posto je vazno da se skines, skaces, pleses onda yebi ga..Za njen CD nebih dao ni 1 Euro, dok od ove male Jessice, mozda bi dao 2Eura za njen CD. Jessica ima samo jednu dobru pesmu "bar po meni" a to je: Take My breath away, dok Britney stvarno nema niti jednu dobru! Znaci tu su negde.
Kad ih cujem na MTV-u odmah iskljucim tv.
:? :? :?