ima li hopera????

znas ono....
babe i zabe....kako mozes porediti dve licnosti...mislim da se uopste ne mogu porediti grupe pevaci itd.
ali ako cemo tako:
britni ima daleko vise uspeha
jessica je meni licno simpaticnija(mozda bas zbog ovog gore navedenog)

chateau:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
[quote:ec84b3dcaf="Führer."][quote:ec84b3dcaf="mortishaaa"][quote:ec84b3dcaf="Führer."][quote:ec84b3dcaf="mortishaaa"][quote:ec84b3dcaf="Đenka"][quote:ec84b3dcaf="mortishaaa"][quote:ec84b3dcaf="Führer."][quote:ec84b3dcaf="mortishaaa"][quote:ec84b3dcaf="Führer."][quote:ec84b3dcaf="mortishaaa"]nema sad sala :cry: :cry:
:lol: :wink:
:roll: :lol:
:P
:( :cry:
:lol:
:shock: :?
:P
:( :x :evil: :P
8)
:?
:twisted:[/quote:ec84b3dcaf] :!:[/quote:ec84b3dcaf] :?: :? :roll: :? :?: :arrow: :idea:[/quote:ec84b3dcaf] :shock: :shock: :shock: :shock: :?:[/quote:ec84b3dcaf] :lol: :lol: :lol: 8)[/quote:ec84b3dcaf] :roll: :P :P :P :P :P :( :P :P :P :twisted:[/quote:ec84b3dcaf] 8) 8) 8) 8) 8) i tako to nas nikad nije smorilo 8)
P.S. posle reci da nisi zloca a u svakom postu stavljas zlocu 8)[/quote:ec84b3dcaf] :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nisam zloca pogleda test pa ces videti[/quote:ec84b3dcaf] :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: koji text mrzi me :lol: :lol: :lol: 8)[/quote:ec84b3dcaf] :x :x :x :x :x :x :x :x :x[/quote:ec84b3dcaf]
:twisted: :twisted: :evil: :twisted: :roll: :D :lol:

Lucky girl:
Njih dve stalno porede...Jedni kazu jedno,drugi kazu drugo...Sta vi mislite?
Ako vec moram da biram onda.
Jessica bolje peva, a Britney malo bolje izgleda.
Naravno da se u ovom danasnjem svetu muzike i malo ceni GLAS onda Britney nikad u svom zivotu ne bi videla Milion Dolara, ali posto je vazno da se skines, skaces, pleses onda yebi ga..Za njen CD nebih dao ni 1 Euro, dok od ove male Jessice, mozda bi dao 2Eura za njen CD. Jessica ima samo jednu dobru pesmu "bar po meni" a to je: Take My breath away, dok Britney stvarno nema niti jednu dobru! Znaci tu su negde.

DEVIL:
Lucky girl:
Naravno da se u ovom danasnjem svetu muzike i malo ceni GLAS onda Britney nikad u svom zivotu ne bi videla Milion Dolara, ali posto je vazno da se skines, skaces, pleses onda yebi ga..Za njen CD nebih dao ni 1 Euro, dok od ove male Jessice, mozda bi dao 2Eura za njen CD. Jessica ima samo jednu dobru pesmu "bar po meni" a to je: Take My breath away, dok Britney stvarno nema niti jednu dobru! Znaci tu su negde.
Ja ne bi dala ni jedan dinar,a ne evro za njihov cd...
Kad ih cujem na MTV-u odmah iskljucim tv.
:? :? :?

voodoo dol:
DEVIL:
Lucky girl:
Ja ne bi dala ni jedan dinar,a ne evro za njihov cd...
Kad ih cujem na MTV-u odmah iskljucim tv.
:? :? :?

Iskljucis tv kad ih cujes a slusas MTV?

Bolje je da nikad ne ukljucujes MTV

Back