ima li hopera????

Pretpostavlajam da vecina zna da ja slusam hip-hop i da ova tema nema nikakve veze sa hip-hopom, ali me nesto interesuje sta je to u stvari rock`n`roll? Sada postoji previse podela na vise vrsta metala itd. znate to bolje od mene, i molio bih vas da me prosvetlite vasim odgovorima.
P.S. Nabrojte mi grupe i samostalne izvodjace (domace i starane) koji sviraju pravi rock`n`roll.
Unapred zahvalan.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Koncert je bio strava!!!!!!! :D
Jeste da je bilo malo ljudi, verovatno sto je sad sezona godisnjih odmora a i veoma slabo je sve bilo izreklamirano...tako da bas steta, ali uprkos svemu, mislim da je publika napravila odlicnu atmosferu!!!Nije bilo najavljenog spektakla sto je i normalno s obzirom da je prodato samo 2 000 karata! U svakom
slucaju ja sam se super provela!!! :D

r'n'r je vrlo rashiren pojam koji se moze svesti na jednu karakteristicnu gitarsku progresiju (da ne smaram sad sa njom), gitaru, bas, vokal i bubnjeve, kristalno jasne i oshtre tekstove, i prenoshenje karakteristichne pozitivne energije.
varijacije su bezbrojne :)

Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
[quote:c1d7992117="Führer."][quote:c1d7992117="mortishaaa"][quote:c1d7992117="Đenka"][quote:c1d7992117="mortishaaa"][quote:c1d7992117="Führer."][quote:c1d7992117="mortishaaa"][quote:c1d7992117="Führer."][quote:c1d7992117="mortishaaa"]nema sad sala :cry: :cry:
:lol: :wink:
:roll: :lol:
:P
:( :cry:
:lol:
:shock: :?
:P
:( :x :evil: :P
8)
:?
:twisted:[/quote:c1d7992117] :!:[/quote:c1d7992117] :?: :? :roll: :? :?: :arrow: :idea:[/quote:c1d7992117] :shock: :shock: :shock: :shock: :?:[/quote:c1d7992117] :lol: :lol: :lol: 8)[/quote:c1d7992117] :roll: :P :P :P :P :P :( :P :P :P :twisted:[/quote:c1d7992117] 8) 8) 8) 8) 8) i tako to nas nikad nije smorilo 8)
P.S. posle reci da nisi zloca a u svakom postu stavljas zlocu 8)[/quote:c1d7992117] :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nisam zloca pogleda test pa ces videti[/quote:c1d7992117] :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: koji text mrzi me :lol: :lol: :lol: 8)

Xperiment:
Pretpostavlajam da vecina zna da ja slusam hip-hop i da ova tema nema nikakve veze sa hip-hopom, ali me nesto interesuje sta je to u stvari rock`n`roll? Sada postoji previse podela na vise vrsta metala itd. znate to bolje od mene, i molio bih vas da me prosvetlite vasim odgovorima.
P.S. Nabrojte mi grupe i samostalne izvodjace (domace i starane) koji sviraju pravi rock`n`roll.
Unapred zahvalan.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
hm dovodis sebe u kontrediktornost u postu :P pazi pitas za R'N'R pa kazes metal ima vise prevaca, RnR je nesto drugoooooo.. nesto iz cega se kasnije razvioo metal.. ali nije mnogo povezan jedan sa drugim.. s obzirom koliko slusam rock i koliko se razumem u njega (a ni ne znam goddine kad je koji bend poceo da svira) ne bih bas mogla da kazem.. ali RnR vljda Elvis, Baetles, Stonesi? :roll:

A sta ce ti to :roll:

Back