dollar MC
Aktivan član
- Poruka
- 1.639
I sta kad zapise??? Da uci napamet. Ja sam to radio Zvizzz koliko godina unazad. Ona pesma od Monteniggersa - Ducka Diesel... Jedva sam pohvatao reci, ali mi se pokvarilo pause dugme na kasetofonu... Maler...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znaci nasao si nekoga. . .:Ma rekao mi neki lik na njihovom yahoo! fan site-umortishaaa::wink:. . .:Pa da. . . Ako nista drugo bar nam nije bilo dosadno![]()
Inace nasao sam sajt gde da kupim i kostaju 11$ ponaosobSad ce seka da trosi pare na batu
![]()
![]()
nasao si sam.. mi ti nismo trebalijadna tvoja seka
![]()
![]()
![]()
![]()
A sto je jadna moja seka? :? Ima samo jednog batu pa valjda ce da mu ispunjava zelje, makar i takve bileJoj Coloniine CD-ove kupujem. . . Bruke moje. . .
ops:
:wink:
hihi.. bruke, ali mi smo navikli :wink:Gde si,brate?!!! Radar love pesma,k'o da je za mene pisana!!!introitus:Golden Earing - Radar love![]()
Dabome da joj ispunjavam! Redovno joj dolazim u goste na dva mesecamortishaaa:znaci nasao si nekoga. . .:Ma rekao mi neki lik na njihovom yahoo! fan site-umortishaaa::wink:. . .:Pa da. . . Ako nista drugo bar nam nije bilo dosadno![]()
Inace nasao sam sajt gde da kupim i kostaju 11$ ponaosobSad ce seka da trosi pare na batu
![]()
![]()
nasao si sam.. mi ti nismo trebalijadna tvoja seka
![]()
![]()
![]()
![]()
A sto je jadna moja seka? :? Ima samo jednog batu pa valjda ce da mu ispunjava zelje, makar i takve bileJoj Coloniine CD-ove kupujem. . . Bruke moje. . .
ops:
Uh.. a jel ti njoj ispunjavas zeljehihi.. bruke, ali mi smo navikli :wink:
Jedna od boljih pesama za voznju na otvorenom putu, noga polako pritiska gas, adrenalin se luci u malo vecim kolicinama neg' normalno... Naravno treba ostati u granicama razuma tj. potruditi se da sto manje ugrozavas saobracaj.Mala budala:Gde si,brate?!!! Radar love pesma,k'o da je za mene pisana!!!introitus:Golden Earing - Radar love![]()
moj covek :wink:ctpax:NIRVANA je "s.r.a.n.j.e".... Muzika za budale i narkomena... Ne znam kako tako nesto mozet da slusate... Vi ne znate sta je prava muzika... Koliko su vam samo nato-fasisti isprali mozak... Bopocnite da slusate pravu muziku, uklkucite TV i okrenite Pink...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Ceca rocks !!!!!!!!!!!!!!![]()
:wink:Mike girl:eeee to mi pishe na otirachu ispred kucemortishaaa:ne brini ja sam tu da pazim na to.. tema o nirvani ima previse, uostalom ovo je tema otvorena samo da bi se ljudi dopisivali sa covekom koji slusa isto nirvanu... znaci tema je za lock.. ali nema ko da je lockuje :wink:voodoo dol:Ljudi zar ovo nije tema o Nirvani?![]()
A ne "vesela" tema :?
DON'T WORRY BE HAPPY![]()
![]()
c c c c c c ...mortishaaa:moj covek :wink:ctpax:NIRVANA je "s.r.a.n.j.e".... Muzika za budale i narkomena... Ne znam kako tako nesto mozet da slusate... Vi ne znate sta je prava muzika... Koliko su vam samo nato-fasisti isprali mozak... Bopocnite da slusate pravu muziku, uklkucite TV i okrenite Pink...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ma ne 8) NIKADAbleach:c c c c c c ...mortishaaa:moj covek :wink:ctpax:NIRVANA je "s.r.a.n.j.e".... Muzika za budale i narkomena... Ne znam kako tako nesto mozet da slusate... Vi ne znate sta je prava muzika... Koliko su vam samo nato-fasisti isprali mozak... Bopocnite da slusate pravu muziku, uklkucite TV i okrenite Pink...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:? :?
shame on you... :? :?
zar tako zaboravi Stoju? :shock:
pala si pod uticaj protivnika...
8)
eh da ja imam takvog batu. . .:Dabome da joj ispunjavam! Redovno joj dolazim u goste na dva meseca![]()
![]()
8) :wink: 8):wink: (za zub). . .:Opet ga nije zvala, ali na srecu i zub me je prosao tako da mi se da oprostiti joj (uglavnbom zbog Colonie) :wink:

ops:mortishaaa:eh da ja imam takvog batu. . .:Dabome da joj ispunjavam! Redovno joj dolazim u goste na dva meseca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) :wink: 8)
A za kaj sam pa sad materijalista?mortishaaa::wink: (za zub). . .:Opet ga nije zvala, ali na srecu i zub me je prosao tako da mi se da oprostiti joj (uglavnbom zbog Colonie) :wink:
materijalisto
@Wild_child izvini ako ti kvarimo temuops: