ima li hopera????

guitarrr_babe:
e sveca mu. a ja se taman ponadala da ima finih gotha... dobro, onda cu jednostavno citavog zivota da ih se plasim. as simple as that.

a sto su ogranicili slanje smajlija? a, da, to je metal forum, a metalci ne smeju da koriste smajlije, jer bi to pokazalo da ipak mogu da budu veseli... :roll:
:lol: :lol: :lol: nada poslednja umira :roll: :P
:shock: joj... znaci ja nisam metalka :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a sad???? :D ups. :oops:

milke.jpg

e zar nije car?

1473-1-2.jpg

Jel neko sluša Milića?

ZDRAVKO COLIC JE NA NAJVECA PEDERCINA U KOSMOSU,EM BOSANAC EM *****.TAKVE GOVNARE KAO STO JE COLA JA SAM ***** U ZATVORU,A VAMA, INDIJANCIMA KOJI SLUSATE TU RASPALU PEDRCINU PUNU SPERME,POPISAM SE U USTA

KOLONIJA JE NESTO NAJBUDJAVIJE STO SE IKAD POJAVILO
KO TO SLUSA NEK MI POPUSI KARU,A ONOM GAYu STO PEVA BI SE UPISAO U BRADICU A ONDA BI MU GURNUO TUKI U STEGU
A ONA KURVETINA NEK MI LIZE JAJA KAO I SVI VI MORONI KOJI SLUSATE OVE RASPALE HOMOSEKSUALCE
NATAKNEM VAS NA K..C I VAS I KOLONIJU

Anonymous:
KO TO SLUSA NEK MI POPUSI KARU,A ONOM GAYu STO PEVA BI SE UPISAO U BRADICU A ONDA BI MU GURNUO TUKI U STEGU
A ONA KURVETINA NEK MI LIZE JAJA KAO I SVI VI MORONI KOJI SLUSATE OVE RASPALE HOMOSEKSUALCE
bravo za recenziju :lol:

mortishaaa:
Anonymous:
mortishaaa:
Anonymous:
Znam svaku mogucu pesmu HammerFalala!Imam sve albume,EPijeve,filmove,majce,postere...A sa bendom sam pricao pre 3 godine! :lol:
hm....... OK.. ali opet to je samo tvoja rec :P salim se naravno :wink: ako ti tako mislis, slazem se sa tobom.. nego, zar ne mislis da su malo monotoni?? :?
Izvini ako sam ispao malo prepotentan{bilo mi je dosadno}Ne nemislim da su monotoni ali imam bar jos najmanje5 bendova koje volim skoro kao hammerfall npr>white skull,seventh avenye,dragonheart,vision devine,at vance,ayrion...
pa preporucujem od Hearta! :oops:
ma opusteno.. :wink: i hvala... a sta ti dodju ti bendovi, mislim koja vrsta i tako to... evo stidim se sto ne znam :oops:
To su Engleski i italijanski power bendovi!

I'm not like them
But I can pretend,
The sun is gone,
But I have the light,
The Day is done,
But I'm having fun,
I think I'm DUMB...
...OR MAYBE JUST HAPPY...
IT'S BETTER TO BURN OUT THAN TO FADE AWAY!

LOVE, PEACE, EMPATHY.

Anonymous:
Kakvi sve neandertalci nece doci na ovaj forum. . . :roll: Ko li ti dade tastaturu u sake. . .

guitarrr_babe:
Da, da. Uspeo si u tome? Nemas pojma kako mi je drago!!! Odmah da si me stavio na VIP listu... :D Neka zezancija u backstage-u i to...

Sto se tice pracenja mojih postova - slobodno! Mozda mi jos nesto pametno izleti, pa ono kao... stay tuned! :D :D :D
Ma da...kad dodje vreme cuce se o tome...zalagacu se za vise dub-a :wink:

Back